Beste raclette en gourmetstel van 2023

Top 5 best geteste raclette en gourmetstellen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 oktober 2023 @08:03

beste_raclette_gourmetstel

Jij bent op zoek naar de beste raclette en gourmetstel? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk het raclette en gourmetstel van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 4 raclette en gourmetstellen uitgebreid getest en vergeleken. Na 5 uur onderzoek is Princess 103080 als beste raclette en gourmetstel uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste raclette en gourmetstellen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 3 tips voor het kopen van een raclette en gourmetstel. Wist je bijvoorbeeld dat het beste raclette en gourmetstel topkwaliteit van Princess is? Lees snel verder…

#1 Beste raclette en gourmetstel
Princess 103080 Grilplaat. Met losse borden

Met losse borden

Een prachtig gourmet en raclette met losse borden. Helemaal de trend van nu en erg praktisch als het gaat om het tegengaan van smaakvermenging of als er voedsel allergieën binnen de familie zijn. De losse borden hebben een vermogen van 250 per bord.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€88 bij bol.com
bol.com (€88,00)

Naar de top 5

Top 5 beste raclette en gourmetstellen van dit moment

Hoe komt deze top 4 raclette en gourmetstellen tot stand?

5 uur getest door experts Onze experts hebben 4 raclette en gourmetstellen uitvoerig getest en vergeleken.

4 raclette en gourmetstellen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 raclette en gourmetstellen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Princess 103080 Grilplaat

  #1 Beste raclette en gourmetstel
  Princess 103080 Grilplaat. Met losse borden

  Met losse borden

  Een prachtig gourmet en raclette met losse borden. Helemaal de trend van nu en erg praktisch als het gaat om het tegengaan van smaakvermenging of als er voedsel allergieën binnen de familie zijn. De losse borden hebben een vermogen van 250 per bord.

  €88 bij bol.com
  bol.com (€88,00)
 2. 2. Princess raclette 10 personen

  #2 Beste koop raclette en gourmetstel
  Princess raclette 10 personen. Perfect voor grote groepen

  Perfect voor grote groepen

  Met maar liefst 10 personen gourmetten en racletten? Dat kan met deze princess raclette en gourmet. Voorzien van een handige thermostaat zodat je voedsel altijd op de juiste temperatuur kunt bereiden.

  €57,90 bij alternate.nl
  alternate.nl (€57,90)
 3. 3. Tefal Inox & Design RE458812 

  #3 Beste 3 in 1 raclette en gourmetstel
  Tefal Inox & Design RE458812 . Een echte raclette klassieker

  Een echte raclette klassieker

  Dit gourmetstel is een echte klassieker van Tefal. Goed voor jarenlang plezier mits je deze goed onderhoud. En dat is erg simpel dankzij de sterke antiaanbaklaag. De pannetjes worden eenvoudig schoon in de vaatwasser.

  €75 bij coolblue.nl
  coolblue.nl (€75,00)
 4. 4. Princess 162910 Gourmetstel

  #4 Beste alternatief raclette en gourmetstel
  Princess 162910 Gourmetstel. 3 in 1 raclette en gourmet

  3 in 1 raclette en gourmet

  Grillen of tepanyaki of toch gewoon gourmetten? Het kan allemaal met deze in bamboe look uitgevoerde gourmetplaat. Voorzien van 8 stevige pannetjes en handig opbergvak voor vieze pannetjes.

  €47,97 bij bcc.nl
  bcc.nl (€47,97)

Een raclette – en gourmetstel, een gouden combi!

Wat is er leuker en lekkerder dan gourmetten? Raclette misschien? Wanneer jij niet kunt kiezen, wat we ons heel goed voor kunnen stellen, is een raclette en gourmetstel in één de oplossing! En gelukkig bestaan ze en zijn ze volop te koop!

Een raclette en gourmetstel (en wat je verder nog nodig hebt)

Een raclette – en gourmetstel, die hoef je niet meer apart van elkaar te kopen! Want er zijn gourmetstellen waarmee je beide kan. Hoe fijn is dat! Let echter wel op, niet elk gourmetstel heeft standaard een raclette functie. Dat is ook niet nodig, wanneer je niet van raclette houdt, bijvoorbeeld. 

Wil je naast gourmetten en raclette ook nog kunnen grillen of wokken bijvoorbeeld, dat kan ook. Check hiervoor wel de specs van het raclette gourmetstel dat jij op het oog hebt.

Wat jij nog nodig hebt naast een raclette gourmetstel, zijn gourmetpannetjes natuurlijk. Deze worden over het algemeen meegeleverd met een raclette en gourmetstel. 

Daarnaast soms boter en olie, dit is niet altijd nodig overigens, en natuurlijk producten en ingrediënten voor de gourmetpannetjes én voor het raclette.

Vervolgens je vrienden en familie bij elkaar roepen, gourmetstel raclette aan, en starten maar!

Een raclette en gourmetstel combinatie, waar op te letten?

Wanneer je een raclette – en gourmetstel wilt aanschaffen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Bijvoorbeeld, met hoeveel mensen denk jij te gaan gourmetten en racletten?

Afhankelijk daarvan kun je een raclette gourmetstel aanschaffen voor 4 personen, maar ook voor meerdere personen. Tot zelfs wel 12 personen aan toe. Keuze te over dus.

Daarnaast heeft een gourmetstel raclette vaak niet precies dezelfde opties en mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld ook specifiek kunnen grillen, wokken, of fonduen, of misschien wel allemaal, check dan de specificaties voor aanschaf van je raclette gourmetstel.

Een combi gourmetstel raclette is vaak wat duurder dan alleen een gourmetstel zonder overige bereidingsopties. Het is goed om dit even in je achterhoofd te houden.

Ook is het handig om bekijken of het schoonmaken en schoonhouden van een raclette en gourmetstel een makkelijke opgave is. Is deze bijvoorbeeld vaatwasserbestendig en heeft deze een anti aanbaklaag? Dit scheelt een hoop geboen en gepoets!

Als laatste, wij wensen je succes en veel plezier bij de aanschaf en vooral het gebruik van jouw raclette – gourmetstel!

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.