Een Air Up fles kopen? 11 Dingen die je echt moet weten voordat je koopt [Review]

Werkt Air Up echt?

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 1 januari 2023 @15:39

Air_up_fles_review

Air Up, een vernuftig systeem op basis van geuren waarbij jij je hersenen vakkundig fopt. Je drinkt dus gewoon water maar je hoofd denkt dat je een soort frisdrank drinkt. Wel de voordelen van frisdrank maar niet de nadelen. Dat klinkt mij als muziek in de oren, jou ook? Volgens het Voedingscentrum zou je elke dag minimaal 2 liter water moeten drinken. Water zorgt niet alleen voor hydratatie maar stelt het lichaam ook in staat om afvalstoffen af te voeren. Water heeft nog een ander voordeel. Het is… caloriearm! 

Genoeg redenen om veel water te drinken toch? Maar elke dag 2 liter water…. Daar is niet iedereen dol op. Buiten het feit dat je het nog wel eens vergeet. Maar werkt het ook echt? Of trappen we met z’n allen weer in de Air Up marketingtruc zoals we die uit oude TV-verkoopprogramma’s kennen? Hey Mike! Hi Jim. Ik herinner ze nog goed. Messen scherper dan scherp en met die groente rasp dacht ik ineens een sterrenchef van internationaal allure te zijn. Tenminste, dat dacht ik…

#1 Air Up Hot Pink
Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink. Hot Pink Air Up

Hot Pink Air Up

Een statement maken doe je met deze prachtige roze Air Up fles. Wat een verschijning. Geleverd als starterskit dus met 3 speciale Pods voor het Air Up systeem.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€64,99 bij bol.com
bol.com (€64,99)

Naar de top 5

AIr_up_review_01

Onze top selectie Air Up drinkflessen

 1. 1. Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink

  #1 Air Up Hot Pink
  Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink. Hot Pink Air Up

  Hot Pink Air Up

  Een statement maken doe je met deze prachtige roze Air Up fles. Wat een verschijning. Geleverd als starterskit dus met 3 speciale Pods voor het Air Up systeem.

  €64,99 bij bol.com
  bol.com (€64,99)
 2. 2. Air Up Drinkfles starterskit – Ocean Blue

  #2 Air Up Ocean Blue
  Air Up Drinkfles starterskit – Ocean Blue. Ocean Blue Air Up

  Ocean Blue Air Up

  wat ons betreft hét gezonde alternatief voor ranja en frisdrank. Deze blauwe Air Up fles met starterspakket is simpel maar vooral gezond. In de prachtige Ocean Bleu kleur.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 3. 3. Air Up Drinkfles starterskit – Sunset Purple

  #3 Air Up Sunset Purple
  Air Up Drinkfles starterskit – Sunset Purple. Sunset Purple Air Up

  Sunset Purple Air Up

  Deze prachtige paarse Air Up drinkfles verstop je niet in je tas maar zet je pontificaal op je bureau of tafel neer. Geleverd met 3 Air Up Pods, je kunt dus direct beginnen.

 4. 4. Air Up Drinkfles starterskit – Royal Blue

  #4 Air Up Ocean Blue
  Air Up Drinkfles starterskit – Royal Blue. Royal Blue Air Up

  Royal Blue Air Up

  Koninklijk drinken met een koninklijke smaakbeleving. Dat doe je met deze blauwe Air Up drink fles. Geleverd met maar liefst 3 Air Up pods, je kunt dus direct genieten van Air Up.

 5. 5. Air Up Drinkfles starterskit – Vibrant Green

  #5 Air Up Vibrant Green
  Air Up Drinkfles starterskit – Vibrant Green. Vibrant Green Air Up

  Vibrant Green Air Up

  Niet alleen Air Up is verfrissend maar ook deze prachtige groene Air Up fles. Natuurlijk helemaal vegan zoals je van Air Up gewend bent. Geleverd als starterskit dus met 3 Air Up pods.

Even terug naar de Air Up fles. Is een Air Up fles wel iets voor jou?

Hoe komt deze Air Up fles review tot stand?

3 uur getest door experts Onze experts hebben de Air up drinkfles uitvoerig getest en vergeleken.

alle Air up flessen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze review van de Air Up fles worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

Drink jij met gemak 2 liter water weg op een dag? En houdt je dit vastberaden en zonder enige moeite vol? Laat de Air Up fles dan gerust staan. Voor alle anderen, lees vooral verder…

Air Up, een drinkfles uitgevonden door de inmiddels 29-jarige Lena Jungst uit Duitsland. Haar doel? Overmatig suikergebruik uit frisdrank verminderen en CO2 uitstoot en plastic verminderen. En ja… de flessen van Air Up zijn van plastic gemaakt maar gaan erg lang mee. De Air Up pods, zeg maar de smaak in een zakje, zijn volledig recyclebaar. Zo draag jij ook nog een steentje bij aan het milieu.

Je wordt keihard gefopt…

Althans, je hersenen in dit geval. Air Up werkt met pods. Pods zijn kleine navulverpakkingen met een intense geur. In de smaak naar keuze uiteraard. Deze pods worden aan de bovenzijde van de Air Up fles geplaatst, direct onder je neus. Gevolg?

Tijdens het drinken ruik je de smaak en dus denken je hersenen dat je het proeft. Simpel toch? 

Het is vergelijkbaar met het aloude trucje; neus dicht houden tijdens het eten. Dan proef je niets. In mijn geval de beste manier om de doorgekookte bloemkool van mijn moeder weg te werken. Sorry mam!

Geur is voor maar liefst 80% verantwoordelijk voor de smaak, en dat is precies waar Air Up inspringt. Briljant zou je zeggen…

Laten we eens kijken naar de fles.

De Air Up fles voelt stevig aan en is gemaakt van plastic (100% recyclebaar). Overigens is onlangs een stalen Air Up fles geïntroduceerd, die is niet alleen een stukje duurder maar ook nog eens kleiner (480 ml om 650 ml). 

De onderdelen van deze Air Up fles zijn eenvoudig los te maken en voelen ook afzonderlijk stevig aan. Dit geldt voor de Air Up fles van staal (aluminium) maar ook de kunststof Air Up fles. Maar als je het mij vraagt zijn ze bij Air Up toch echt iets belangrijks vergeten…

De Air Up drinkfles kan niet in de vaatwasser! 

Mijns inziens echt een gemiste kans. Tijd is kostbaar en zeker met een drinkfles waarbij je werkt met een slang en een drinktuit is het belangrijk dat deze regelmatig grondig schoon gemaakt wordt. Je wilt immers dat je gezond water drinkt en niet water door een schimmelend rietje. Overigens is er een aparte schoonmaakborstel voor de Air Up fles verkijgbaar. Maar je raadt het al; deze dien je aan te schaffen.

Hoe werkt het Air Up systeem?

De Air Up fles is simpel, je plaatst eenvoudig de pods bovenop de drinkfles en je bent ready to go. De pods geven de geur af, jij proeft jouw favoriete smaak maar zonder ook maar 1 smaakstof binnen te krijgen. Jouw hersenen worden vakkundig gefopt maar wat zou het? Op eenvoudige wijze een gezonde levensstijl zonder dat het saai wordt. Dat is precies waar Air Up voor staat.

Wist je trouwens dat Air Up ook werkt met bruisend water? Misschien iets omslachtiger maar wedden dat die Air Up Cola pods beter smaken met bruisend water? (Was getekend; de auteur en zijn tienjarige zoon)

Is mijn favoriete smaak ook verkrijgbaar?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; waarschijnlijk wel. Elke gangbare fruitsoort is opgenomen in het Air Up assortiment maar ook de varianten sinaasappel-vanille en ijskoffie ontbreken niet. 

Om het nog wat gemakkelijker te maken heeft Air Up ook proefpakketten. Kies de smaken voor in jouw Air Up fles en ontvang snel jouw “Favourite Five” proefpakket. Zo kun jij eenvoudig bepalen wat jouw favoriete smaak is. 

Air Up geeft zelf aan dat er continu nieuwe smaken zullen worden toegevoegd aan het assortiment Air Up pods.

Misschien wel de meest gestelde vraag op het internet over de Air Up…

Werkt een Air Up fles ook echt? Ik zal je direct verklappen; dat is maar net hoe je het bekijkt. De Air Up fles geeft geen smaak aan water, je kunt dus ook niet verwachten dat je een volle en rijke smaak proeft bij gewoon kraanwater. Maar…

We kunnen ook niet ontkennen dat het werkt. Je “proeft” wel degelijk dat er een smaak aan het water zit. Het is alleen niet hetzelfde als een glas limonade, cola of welke smaak je ook hebt gekozen. 

Mag je dat dan verwachten? Nee. Daar kunnen we snel in zijn. Air Up is bedoeld om water drinken te stimuleren maar dan met een nieuwe techniek. Hoewel nieuw… Het is al heel lang bekend dat geur 80% de smaak bepaalt. Het is niet voor niets zo dat je hongerig wordt bij de bakker. Die geur van verse broodjes associeer je immers met de heerlijke smaak daarvan.

Leuk zo’n Air Up fles, maar wat kost ie eigenlijk?

Laten we beginnen met het volgende. Air Up is geen goedkope drinkfles. Prijzen beginnen vanaf zo’n 40 euro voor een enkele drinkfles. Je krijgt dan wel 3 Pods meegeleverd. Overigens bepaalt Air Up welke Pods je hierbij krijgt. Er is wel wat keuze maar jij bepaalt dus niet. Dat is een stevig bedrag voor een drinkfles maar er staat ook tegenover dat het hier een stevige fles betreft. Overigens is de vraag naar Air Up flessen gigantisch en is het aanbod niet altijd consistent. Gelukkig zie jij bij ons altijd de laagste prijs en of de Air Up ook op voorraad is.

De Air Up drinklfes voelt echt solide aan en kan tegen een stootje. Buiten dat is de fles is diverse  hippe en minder opvallende kleuren verkrijgbaar. Er is voor iedereen wel een fles die past bij hem of haar.

Naast de plastich Air Up fles vinden we ook de stalen Air Up fles in het assortiment. De matzwarte fles heeft een robuuste en stoere uitstraling en is voorzien van een stevige clip waardoor deze eenvoudig te bevestigen is aan een tas of broekriem. 

De stalen fles is wel een stukje kleiner. Daar waar zijn plastic Air Up broer 650 ml water kan bevatten is de Air Up van staal een slag kleiner en is er plek voor 480 ml water (of koolzuurhoudend water).

Helaas is deze Air Up niet alleen een stukje kleiner qua inhoud, hij is ook een stukje duurder. Geleverd met 2 pods (dat is er dus 1 minder dan zijn plastic broer) moet je toch even 60 euro aftikken aan de (online) kassa. Dat is een fors verschil en gezien de stevige kwaliteit van de plastic Air Up fles vraag ik mij oprecht of dit rechtvaardig is. Is er dan geen enkel voordeel te vinden? Ja hoor…

Het grote voordeel van een stalen Air Up fles is dat deze het water tot maar liefst 14 uur koud kan houden. Mits je ‘m niet in de zon zet natuurlijk. Een ander groot voordeel van de stalen Air Up fles is dat deze gmaakt is van hoogwaardig roestvrij staal en dus geen andere smaak afgeeft. Misschien heb je ooit een goedkope stalen fles gehad en herken je die typische metaal smaak wel. Air Up verzekert je dat dit niet het geval is. 

Zelf heb ik de plastic Air Up fles getest en kan ik dit helaas niet bevestigen of ontkennen.

 1. 1. Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink

  #1 Air Up Hot Pink
  Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink. Hot Pink Air Up

  Hot Pink Air Up

  Een statement maken doe je met deze prachtige roze Air Up fles. Wat een verschijning. Geleverd als starterskit dus met 3 speciale Pods voor het Air Up systeem.

Een eenmalige investering dus, zo’n Air Up fles…

Helaas, was dat maar waar. Hier komen we exact tot het verdien model van een Air Up fles. De Pods. Oftewel de navulverpakkingen. Air Up Pods zijn verkrijgbaar per 3 stuks in jouw favoriete smaak. Prijzen varieren van 5,95 euro tot 8,95 euro per drie stuks. Kies je het “Favourite Five” pakket dan betaal je 12,95 euro voor 5 pods. 

Het is mij niet helemaal duidelijk waarom er prijsverschil zit tussen de diverse pods. Wel is het zichtbaar dat sommige goedkopere Air Up Pods niet zo populair (afgeleid uit het aantal beoordelingen) zijn en de wat duurdere pods wel maar dat is geen constante in het volledige assortiment van Air Up.

air_up_review_03

Hoe lang kan ik met een Air Up pod?

Dit is misschien wel de belangrijkste vraag in de overweging om een Air Up fles te bestellen. Behalve als je niet op de centen hoeft te letten. Toch is het goed dat je dit hoofdstuk leest. Zo weet je in ieder geval hoeveel Air Up Pods je moet bestellen en wanneer je weer nieuwe pods nodig hebt.

De officiele website van Air Up (Airup.com) vertelt ons dat een Air Up Pod 5 liter kan voorzien van smaak. Dat is dus ruim voldoende voor 3 dagen 1,5 liter water per dag. Er vanuit gaan dat je die laatste 0,5 liter water van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid uit iets anders haalt. Een kop thee of een paar koppen koffie.

Nu hoor ik je denken, dat betekent dus elke week minimaal 2 pods. Dat klopt. En als je wat meer drinkt gaat het natuurlijk een stukje sneller.

Het is ook goed om te weten dat een Pod maximaal 4 dagen goed blijft indien geopend. 

Om het simpel te houden; 3 pods zijn voldoende voor 15 liter water waarmee je dus 10 dagen kunt doen.

Laten we eens gaan rekenen.

Een jaar kent 365 dagen. Gedeeld door tien (want 3 Air up pods gaan 10 dagen mee) kom je op een totaal van ongeveer 36 bestellingen van 3 Air-Up Pods. Uitgaande van een jaar lang gebruik zijn de kosten dan minimaal 36x €5,95 = 214,20 (exclusief eventueel verzendkosten).

Kies je voor de duurdere varianten dan betaal je totaal zo’n € 320 op jaarlijkse basis.

Om heel eerlijk te zijn, ik schrok best van deze kosten. Het is een stevig bedrag, zeker als je een gezin hebt waarin er meerdere Air Up flessen te vinden zijn. Maar…

Een pak of fles frisdank is ook niet gratis. Een fles cola van een gemiddeld huiswerk kost inmiddels ook ergens rond de €1,20. En dan ben je dus in vergelijk ongeveer even duur uit. Ware het niet dat je geen smaakstoffen, kleurstoffen en suikers binnen krijgt.

Zijn er dan geen alternatieven?

Ja en nee. Er is geen vergelijkbaar alternatief op de markt. Dat wil zeggen, er is geen drinkfles verkrijgbaar die geur afgeeft. Dat zal alles te maken hebben met patenten, het zal nog wel jaren duren voordat deze op de markt zijn.

Een andere oplossing is tevens een oude. Gebruik een beetje aanmaak siroop, dat is tegenwoordig in tientallen varianten verkrijgbaar en ook nog eens suikervrij. Helaas is het wel zo dat als je een fles wilt bijvullen je op dat moment een fles ranja bij je moet hebben.

Het meest simpele alternatief is waarschijnlijk ook het minst favoriet, jij bent immers niet zomaar op zoek naar een Air Up fles. Gewoon water drinken…

Wat vind het internet van de Air Up fles?

17 Miljoen mensen, 17 miljoen bondscoaches zeggen ze wel eens. Dat is niet anders dan voor een gemiddeld product op internet. Je struikelt over de meningen, van extreem negatief tot en met een waar “halleluja” momentje. En alles daar tussen in. Maar om het toch zichtbaar te maken vatten we een aantal goed onderbouwde meningen samen.

Er vallen een paar stromingen op. Zo is er een grote groep mensen die ineens “voldoen” aan het feit dat ze dagelijks minstens 1,5 liter water binnen krijgen. Deze groep is erg positief en vertelt dat ze vaak moeite hadden met genoeg drinken omdat ze water nou niet bepaald aantrekkelijk vonden om te drinken.

Dankzij air up drinken we met het hele gezin meer water. Je kan zelf kiezen met of zonder smaak… En hoe raar het ook klinkt,maar ja je ervaart smaak! Wij kozen voor Cassis, kola en vlierbessen nadien volgde al gauw ice tea en citroen. Super!!!”

Marianne D. 09-09-2022

Dan is er nog een groep waarbij de smaak wat tegenvalt. Deze mensen hadden veel meer smaak verwacht en kunnen soms ook niet wennen aan het feit dat ze moeten inademen door de neus terwijl je drinkt. Je wilt immers de smaak op hetzelfde moment als het drinken ervaren.

“Niet alle smaken geven een goede beleving zoals verwacht door de smaak omschrijving, andere dan weer helemaal. Misschien tot enquetes overgaan om zo meer te weten of het in groepen kan geplaatst worden op basis van welke ze wel en welke niet best aankopen”

Br La 13-09-2022

Als laatste valt het op dat er een kleine groep is dit klaagt over het de Air Up fles. Deze is niet vaatwasserbestendig en is lastig schoon te maken. Overigens is er een speciale renigingsset verkrijgbaar maar je raadt het al. Deze zit niet bij de Air Up fles en dien je zelf aan te schaffen.

“Houdt er rekening mee dat de fles niet in de vaatwasser kan. Na dit 1x gedaan te hebben, is de hele fles beschadigd. Ik had niet gezien dat dit niet kan. Daarnaast lekt de fles. Kan niet goed mee in een rugzak. Contact opgenomen met Air up. Maar dan krijg je niets zeggende antwoorden terug. Het drinken van meer water gebeurt wel. De pods werken echt.”

Cathelijne 10-09-2022

De conclusie van het internet

Veelal positieve reacties. En dat vertaalt zich in een 4,3 van 5 sterren op basis van ruim 7000 reviews. En dat zijn er nogal wat. Je kunt dus stellen dat een ruime meerderheid van de Air Up gebruikers zeer tevreden zijn over hun product. 

Wat ook opvalt, je hoort bijna niemand klagen over de prijs. Enerzijds van de aanschaf van Air Up fles, anderzijds over de toch wel stevige kosten van de Pods. We kunnen dus concluderen dat prijs in dit geval van ondergeschikt belang is en dat het overgrote meerendeel van de Air Up gebruikers erg tevreden is met de Air Up drinkfles.

Air_up_review_06

En wat vinden wij nu van de Air Up fles

Om maar direct met de deur in huis te vallen, we weten het niet zo goed. Air Up is een ontzettend mooi systeem, het zet veel mensen aan tot een gezondere leefwijze want zoals het voedingscentrum al zei; genoeg water drinken is gezond.

Maar… we schrokken wel van de totale kosten. Met aanschaf van een drinkfles van Air up, de Pods voor een jaar en een schoonmaak borstel komen we toch akelig richting die 300 euro op jaar basis. Kies je niet alleen voor de goedkoopste Pods dan zijn de jaarlijkse kosten toch wel ruim boven de 300 euro. 

Maar…(deel 2). Omgerekend is dat nog geen euro per dag voor een gezondere leefwijze. En dan valt het best wel mee. Want die fles Cola is inmiddels echt wel een stuk duurder.

Dus, ben jij die persoon die graag wat drinkt maar dit bij voorkeur doet met een smaakje? En vind je het dan niet erg dat dit geen echt volle smaak is? En ben je bereid om hiervoor 1 Euro per dag voor te betalen? 

Dan is Air Up echt iets voor jou!

11 dingen die je moet weten voor dat je een Air Up fles aanschaft:

Ben jij van plan om een Air Up fles aan te schaffen? 11 dingen die je moet weten voor dat je een Air Up fles aanschaft:

 1. Voor iedereen die niet graag water drinkt is dit een ontzettend goede manier om toch me dagelijkse hoeveelheid water binnen te krijgen
 2. Air Up bevat geen smaakstoffen, suikers en is dus een gezonde keuze
 3. Air Up is een veilig systeem en de Pods bevatten geen schadelijke of giftige stoffen.
 4. Er zijn momenteel meer dan 25 smaken verkrijgbaar en deze lopen nog op
 5. Voor een extra beleving kun je de Air Up fles ook vullen met bruisend water
 6. De Air up fles is verkijgbaar in vele hippe en minder opvallende kleuren.
 7. De aanschafprijs ligt hoog, deze schommelt tussen de 40 en 60 euro. Dan ben je wel de trotse bezitter van een stevige kunststof of metalen drinkfles van Airup.com
 8. Je krijgt 2 of 3 pods meegeleverd. Hierin heb je zelf geen keuze
 9. Air Up Pods kosten tussen 6 en 9 euro afhankelijk van de smaak.
 10. Elke Air Up Pod gaat zo’n 5 liter mee of 4 dagen, welke je het eerste bereikt
 11. Op jaarbasis kost de Air Up fles je tussen de 250 en 350 euro bij dagelijkse gebruik
 1. 1. Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink

  #1 Air Up Hot Pink
  Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink. Hot Pink Air Up

  Hot Pink Air Up

  Een statement maken doe je met deze prachtige roze Air Up fles. Wat een verschijning. Geleverd als starterskit dus met 3 speciale Pods voor het Air Up systeem.

Veelgestelde vragen over een Air Up fles

De Air Up fles, waar is die te koop?

De Air Up fles koop je bij online onder andere bij Bol.com. Een vertrouwde website met een zeer snelle levering. Je kunt Air Up ook bestellen op de website van Air Up (Airup.com) maar natuurlijk moet je dan wel eerst deze review over de Air Up fles lezen.

Waar zijn Air Up pods te koop?

De Air Up pods koop je bij online onder andere bij Bol.com. Een vertrouwde website met een zeer snelle levering. Hierbij kun je kiezen uit een pakket van 3 Pods of jouw “Favourite 5”. Air Up pods zijn ook te bestellen bij Airup.com

Hoe lang gaat een Air Up pod mee?

Een Air Up pod werkt voor 5 liter water of 4 dagen lang. Welke het eerst bereikt is. Je kunt een pod dus niet eeuwig gebruiken. De werking neemt dus af. Hierna zul je nieuwe Airup pods moeten bestellen. Bijvoorbeeld bij Airup.com

Hoe duur is een Air Up?

Air Up flessen zijn verkrijgbaar vanaf €39,95 voor een plastic Air Up fles. De metalen Air Up fles kost €59,95. Hierbij krijg je 2 Pods meegeleverd. Deze kosten zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Wie heeft Air Up bedacht?

Air Up is een uitvinding van de Duitse Lena Jungst. Haar doel is overmatig suikergebruik uit frisdrank verminderen en CO2 uitstoot en plastic verminderen.

Is Air Up het waard?

Ja… maar wel voor de mensen die moeite hebben met dagelijkse genoeg drinken. Air Up is namelijk best wel prijzig in aanschaf. De geur of smaakbeleving is echt goed doordacht en de flessen van Air Up zijn zeer goede kwaliteit

Wat mag je niet doen met een Air Up fles?

Een drinkfles van Air Up mag niet in de vaatwasser. Om een Air up fles schoon te maken kun je een speciaal reinigingsborsteltje kopen.

Hoe lang doe je met een Air Up?

De Air Up pods gaan 5 liter of 4 dagen mee. De drinkfles van Air Up is erg stevig en gaat bij normaal gebruik jaren mee.

Kan je een Air Up in de winkel kopen?

Ja dat kan zeker maar de vraag is gigantisch en de voorraad is beperkt. Het verdient dus de aanbeveling op vooral bij websites als Bol.com te kijken?

Is een Air Up giftig?

Nee, het gebruik van een Air Up fles en de Air Up pods is veilig voor gebruik en dus niet giftig.

Waarom is Air Up zo populair?

Air Up is zo populair omdat het een gezond alternatief is voor diverse suikerhoudende dranken. Een gezonde levensstijl is belangrijk en hipper dan ooit. Air Up springt hier handig op in met een gezonde keuze.

Wat zijn de lekkerste smaken van Air Up?

Dit is echt een persoonlijke keuze, het aanbod van Air Up Pods is erg groot en wordt continu uitgebreid. Persoonlijk vinden wij de cola Air Up pods in combinatie met bruisend water erg verrassend.

Hoeveel euro kost een Air Up fles?

Air Up flessen zijn verkrijgbaar vanaf 65 euro waarin je dan ook 2 tot 3 Air Up pods vind. De keuze van de Air Up pods bij de fles is niet zelf te bepalen.

Kan je Air Up pods tussendoor wisselen?

Ja dit kan zeker. Het verdient dan wel de aanbeveling om de Air Up pods die je gebruikt hebt in een afgesloten bakje te bewaren. Zo voorkom je uitdroging van de geur.

Hoe krijg je de POD van een Air Up af?

Dit is een zeer eenvoudig klusje. Een druk op de pod en de Air Up pod komt los uit zijn houder.

Kan een Air Up pod over de datum gaan?

Ja in theorie kan dit. Er zit namelijk een houdbaarheidsdatum op een Air Up pod. In de praktijk komt dit echter amper voor.

Welke Air Up smaken zijn er?

Er zijn wel 25 verschillende smaken beschikbaar en deze worden continu uitgebreid. Kies voor Cola, sinaasappel, Cherry cola, Appel, Bosvruchten, Icetea, Cassis, Watermeloen of ga voor Aarbei Citroengras. En zo zijn er nog veel meer smaken beschikbaar.

Wat betekent Premium bij Air Up

Premium pods zijn de meest gewilde pods van Air Up. Kola (ja, met een K) is een bekend voorbeeld hiervan.

 1. 1. Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink

  #1 Air Up Hot Pink
  Air Up Drinkfles starterskit – Hot Pink. Hot Pink Air Up

  Hot Pink Air Up

  Een statement maken doe je met deze prachtige roze Air Up fles. Wat een verschijning. Geleverd als starterskit dus met 3 speciale Pods voor het Air Up systeem.

  €64,99 bij bol.com
  bol.com (€64,99)
 2. 2. Air Up Drinkfles starterskit – Ocean Blue

  #2 Air Up Ocean Blue
  Air Up Drinkfles starterskit – Ocean Blue. Ocean Blue Air Up

  Ocean Blue Air Up

  wat ons betreft hét gezonde alternatief voor ranja en frisdrank. Deze blauwe Air Up fles met starterspakket is simpel maar vooral gezond. In de prachtige Ocean Bleu kleur.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 3. 3. Air Up Drinkfles starterskit – Sunset Purple

  #3 Air Up Sunset Purple
  Air Up Drinkfles starterskit – Sunset Purple. Sunset Purple Air Up

  Sunset Purple Air Up

  Deze prachtige paarse Air Up drinkfles verstop je niet in je tas maar zet je pontificaal op je bureau of tafel neer. Geleverd met 3 Air Up Pods, je kunt dus direct beginnen.

 4. 4. Air Up Drinkfles starterskit – Royal Blue

  #4 Air Up Ocean Blue
  Air Up Drinkfles starterskit – Royal Blue. Royal Blue Air Up

  Royal Blue Air Up

  Koninklijk drinken met een koninklijke smaakbeleving. Dat doe je met deze blauwe Air Up drink fles. Geleverd met maar liefst 3 Air Up pods, je kunt dus direct genieten van Air Up.

 5. 5. Air Up Drinkfles starterskit – Vibrant Green

  #5 Air Up Vibrant Green
  Air Up Drinkfles starterskit – Vibrant Green. Vibrant Green Air Up

  Vibrant Green Air Up

  Niet alleen Air Up is verfrissend maar ook deze prachtige groene Air Up fles. Natuurlijk helemaal vegan zoals je van Air Up gewend bent. Geleverd als starterskit dus met 3 Air Up pods.

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

37 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.1

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews