Zoek niet verder! Je leest hier alle belangrijke info over het beste kledingrek.

Een kledingrek kopen; nooit meer op zoek naar je favo kledingstuk in een berg kleding.

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 18 november 2022 @09:14

beste_kledingrek

Jij zoekt het beste kledingrek. Je bent gek op kleding, koopt graag kleding en hebt veel verschillende kleding. Het is dus handig je kledingkamer, kledingkast of inloopkast te kunnen ordenen.Je bent daarom op zoek naar een handig kledingrek! Wij hebben het beste kledingrek voor je gevonden! Klik hier voor top 5 beste kledingrekken. Heb je niet zoveel tijd en wil je direct weten wat het beste kledingrek is? Dan kunnen we je alvast vertellen dat dit de Kledingrek bamboe – tipi tent model is.

#1 Beste product
Kledingrek – Bamboe

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€37,99 bij blokker.nl
blokker.nl (€37,99)

Naar de top 5

Het kan niet missen! Dit is het beste kledingrek van 2022.

Wat is het kledingrek beste koop van dit moment?

Een kledingrek kopen?

Je wilt een kledingrek kopen, misschien wel een kledingrek die zwart is, of juist een witte variant. In ieder geval een kledingrek die stevig is. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste kledingrekken van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Beste kledingrek kopen, lees hier hoe, wat, en waar!

Het kledingrek dat voor voor jou het beste kledingrek is is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een kledingrek review. Al is een kledingrek vergelijken met andere kledingrekken bepaald niet overbodig. Anders schreven we deze koopgids ook voor niets! 

Het beste kledingrek voor jou hoeft niet het beste kledingrek van 2022 te zijn, een beste kledingrek aanbieding, een kleding rek van hout, een kleding rek klein, of een kledingrek die inklapbaar is.

Een kleding rek die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is een beste koop kledingrek voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een beste kledingrek die jou helpt bij het ordenen van je kleren!

Dat is in jouw situatie misschien wel een kledingrek voor aan een muur? Een kleding rek die wit is, een kleding rek die zwart is, of juist een groot kledingrek. En natuurlijk het liefst ook nog een mooie kledingrek aanbieding!

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft kledingrekken. Zodat jij jouw beste kledingrek kan vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is het beste kledingrek (van dit moment)’? We bespreken het beste kledingrek in zijn algemeen, het kledingrek die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkoop kledingrek te zijn of een kledingrek aanbieding, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een beste koop kledingrek genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een kledingrek gaat kopen. Nu eerst door naar de top 5!

Beste X in categorie Y

Moderne look

Garantietermijn: 12 maanden Kleur: Wit Gewicht exclusief verpakking: 5.0

Dit beste kledingrek is een modern kledingrek en heeft een mooie bamboe look. Of je er nu kledinghangers aan wilt hangen, of een trui op de katoenen plank wilt leggen, dit multifunctionele kledingrek kun je ervoor gebruiken. De twee meegeleverde planken zijn ook ideaal om bijvoorbeeld je schoenen op te zetten. Past in ieder interieur, zowel klassiek als modern.

Door de hoogte van het rek hangt je jasje of jurkje altijd vrij van grond. De breedte van het bamboe kledingrek biedt meer dan voldoende ruimte om kleding op te kunnen hangen of neer te kunnen leggen op de (katoenen) plank.

Wat we goed vinden:

 • Prachtig design, pas in veel verschillende stijlen kamers
 • De hoogte maakt dat je ook lange(re) kledingstukken gemakkelijk neer kan hangen
 • Het bamboe is stevig en duurzaam

Wat we minder goed vinden:

 • Er zijn kledingrekken waar je nog meer kleding op of in kwijt kunt

Beste koop kledingrek

Verstelbaar met wielen

Garantietermijn: 12 maanden Kleur: Zwart Gewicht exclusief verpakking: 5.0

Wanneer een kledingrek een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop kledingrek. Het gaat in deze dus niet zozeer om een kledingrek aanbieding of een goedkoop kledingrek in zijn algemeen, maar is een combinatie van bovenstaande factoren. 

Dit kledingrek heeft als grote plus dat deze verstelbaar is én verrijdbaar met wielen. Dat maakt dit kleding rek bijzonder gebruiksvriendelijk. Er zijn daarbij twee rekken waar jij je kleding aan kan hangen. Een hoger rek (voor langere kleding) en een lager rek. Het is dus eigenlijk een kledingrek waar je alle kanten mee uit kan. Een echte allrounder en mede gezien de prijs, een kledingrek beste koop.

Wat we goed vinden:

 • Dit kledingrek is makkelijk in elkaar te zetten
 • Een lichtgewicht kledingrek
 • Door de verstelbaarheid en de twee stangen voor meerdere kledingstukken geschikt

Wat we minder goed vinden:

 • De constructie is niet de meest robuuste en solide die er maar is

Best beoordeelde kledingrek

Zeer stabiel

Garantietermijn: 12 maanden Kleur: Zilverkleurig Gewicht exclusief verpakking: 8 KG

Het kledingrek die het beste beoordeeld wordt, mag zich het best beoordeelde kledingrek noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Dit best beoordeelde kledingrek heeft een plat ontworpen boven stang en kan tot 130 kg dragen (onder gelijkmatige spanning). En dit alles zonder te wiebelen of om te vallen. De uitschuifbare hangstang biedt extra ruimte voor je kleding.

Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal: verchroomde metalen buizen bijvoorbeeld. Verder is dit kleding rek bestand tegen roest, erosie en krassen en is ook gemakkelijk te reinigen. Het glanzende en heldere oppervlak voegt een strakke en decoratieve uitstraling toe aan je kledingkast of kamer.

Meervoudig gebruik: Dit kledingrek biedt voldoende ruimte om alle soorten kleding op te hangen; een geweldige keuze voor zowel thuis als commercieel gebruik zoals kledingwinkels, fotostudio’s en nog veel meer.

Wat we goed vinden:

 • De montage is zeer eenvoudig
 • Kan een groot gewicht aan en dus veel kleren worden opgehangen
 • Degelijk materiaal en dus een duurzaam product

Wat we minder goed vinden:

 • Kan niet in hoogte worden versteld

Beste kledingrek onder de 100 euro

Zeer stabiel

Garantietermijn: 12 maanden Kleur: Zwart Gewicht exclusief verpakking: 9,7 KG

Deze nummer 4 van onze top 5 is een echte topper! Shirts, sweaters, jassen en lange jassen; voel je vrij om de kleding die je het hele seizoen nodig hebt aan dit  mooie en stevige kledingrek te hangen, omdat het laadvermogen van 90 kg zorgt voor een stabiel rek. De houten plank kan ook tot 25 kg dragen.

Nodig dit rek met een industrieel ontwerp en rustieke plank in je huis uit om je ruimte op te fleuren terwijl je extra opslagruimte creëert. Dit houten kledingrek zal aansluiten bij ieder interieur. En nog een extra plus, met gebruik van de meegeleverde en makkelijk volgbare handleiding is dit kledingrek eenvoudig in elkaar te zetten! Wat wil je nog meer?

Wat we goed vinden:

 • Super mooi en hip design
 • Goed en degelijk materiaal, derhalve ook duurzaam
 • Gebruiksvriendelijk

Wat we minder goed vinden:

 • Niet verstelbaar

Beste kledingrek onder de 20 euro

Voorzien van 2 legplanken

Garantietermijn: 12 maanden Kleur: Zwart Gewicht exclusief verpakking: 1,5 KG

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews