Beste Lego bloemen van 2023

Top 5 best geteste Lego bloemen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 30 maart 2023 @11:26

beste_lego_bloemen

Jij bent op zoek naar de beste Lego bloemen? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de Lego bloemen van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 6 Lego bloemen bouwpakketten uitgebreid getest en vergeleken. Na 31 uur onderzoek is Lego Icons Wilde Bloemen set als moooiste Lego bloemen uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste Lego bloemen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van Lego bloemen. Wist je bijvoorbeeld dat de beste Lego bloemen uit maar liefst 939 onderdelen bestaat? Lees snel verder…

#1 Beste Lego bloemen
LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket – 10313. 16 prachtige bloemen

16 prachtige bloemen

Dit Icons wilde bloemen boeket van Lego is prachtig om te zien maar nog veel leuker om te maken. Je krijgt maar liefst 939 bouwsteentjes, goed voor urenlang bouwplezier.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€36,99 bij alternate.nl
alternate.nl (€36,99)

Naar de top 5

Top 5 beste Lego bloemen van dit moment

Hoe komt deze top 5 Lego bloemen tot stand?

31 uur getest door experts Onze experts hebben 6 Lego bloemen uitvoerig getest en vergeleken.

6 Lego bloemen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 Lego bloemen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket – 10313

  #1 Beste Lego bloemen
  LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket – 10313. 16 prachtige bloemen

  16 prachtige bloemen

  Dit Icons wilde bloemen boeket van Lego is prachtig om te zien maar nog veel leuker om te maken. Je krijgt maar liefst 939 bouwsteentjes, goed voor urenlang bouwplezier.

  €36,99 bij alternate.nl
  alternate.nl (€36,99)
 2. 2. LEGO Creator Expert Bloemen Boeket 

  #2 Beste koop Lego bloemen
  LEGO Creator Expert Bloemen Boeket . The botanical collection

  The botanical collection

  Een prachtige blikvanger in huis door zijn grote bloemen en prachtige kleuren. Dit is het eerste Lego boeket uit de serie en een absolute hardloper. Goed voor urenlang bouwplezier.

  €39,99 bij bol.com
  bol.com (€39,99)
 3. 3. LEGO Icons Gedroogde Bloemen Bloemstuk

  #3 Beste droogboeket Lego bloemen
  LEGO Icons Gedroogde Bloemen Bloemstuk. Prachtig Lego bloemstuk

  Prachtig Lego bloemstuk

  Dit prachtige bloemstuk van gedroogde bloemen bestaat uit meer dan 800 onderdelen en is goed voor uren bouwplezier. Dit boeket is ook te hangen aan de muur.

  €34,99 bij bol.com
  bol.com (€34,99)
 4. 4. LEGO Creator Expert Paradijsvogelplant 

  #4 Grootste pakket Lego bloemen
  LEGO Creator Expert Paradijsvogelplant . Lego paradijsvogelplant

  Lego paradijsvogelplant

  Een pachtige paradijsvogelplant van Lego. Deze set bestaat uit 1173 onderdelen en is echt een eyecatcher als ie klaar is. De totale hoogte van de plant is bijna een halve meter.

  €136,30 bij blokker.nl
  blokker.nl (€136,30)
 5. 5. LEGO Creator Expert Bonsaiboompje – 10281

  #5 Mooi alternatief Lego bloemen
  LEGO Creator Expert Bonsaiboompje – 10281. Lego bonsaiboompje

  Lego bonsaiboompje

  Een prachtige bonsaiboom waarbij je ook nog eens kunt kiezen om bloesem te plaatsen in plaats van bladeren. Deze prachtige set bestaat uit maar liefst 878 onderdelen.

  €35,99 bij bol.com
  bol.com (€35,99)

De zoektocht naar de beste LEGO bloemen

Ben je op zoek naar de beste LEGO bloemen? Lukt het je maar niet om echte planten en bloemen in leven te houden, bijvoorbeeld omdat je ze vergeet water te geven? LEGO bloemen zijn de perfecte oplossing! Niet alleen waan je je met prachtige LEGO bloemen in de natuur, maar ook hebben de bloemen een rustgevende werking op de omgeving. Wat kun je nog meer wensen? Jouw huis-of slaapkamer verrijken met LEGO bloemen is dan ook altijd een goed idee. Lees verder als je geen groene vingers hebt, maar wel dol bent op bloemen.

De voordelen van de beste LEGO bloemen

Als je LEGO bloemen koopt, kun je profiteren van talloze voordelen. Zo kun je gegarandeerd jarenlang genieten van de beste LEGO bloemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventueel achterstallig onderhoud. Daarnaast zijn LEGO bloemen een leuk cadeautje om te geven aan een vriend of vriendin. Je zadelt ze dan ook niet op met bloemen waar ze nog veel werk aan hebben. Dat maakt LEGO bloemen een perfect cadeau voor jong en oud!

Verschillende soorten LEGO bloemen

Waar moet je op letten als je LEGO bloemen gaat kopen? Allereerst is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn. Op de markt zijn meerdere soorten LEGO bloemen verkrijgbaar. Er is voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een LEGO orchidee? Mocht je op zoek zijn naar een cadeautje voor een geliefde, kun je overwegen om een LEGO orchidee te kopen. De orchidee staat namelijk symbool voor de liefde. Als je op zoek bent naar een romantisch cadeau, hoe je dus niet verder te zoeken. Daarnaast brengen deze bloemen geluk.

beste_lego_bloemen_01

Hoe bouw je de beste LEGO bloemen?

Uiteraard moet je de LEGO bloemen nog wel in elkaar zetten. Kinderen vinden dat doorgaans ontzettend leuk om te doen, maar ook volwassenen vinden bouwen met LEGO vaak een kalmerende ervaring. Heb je behoefte aan wat meer rust in je hoofd? Met LEGO bouwen wordt door sommige mensen als bijzonder meditatief ervaren. Door de stenen op elkaar te klikken maak je de steel. Stap voor stap komt de bloem tot leven. Uiteindelijk ziet de bloem er net echt uit. Als je de bloem eenmaal in elkaar hebt gezet, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Water geven is nergens voor nodig en de bloem zal nooit zichtbaar verouderen. Ideaal toch?

Kun je ook planten bouwen van LEGO stenen?

Hoewel LEGO bloemen ongekend populair zijn, is het eveneens mogelijk om planten te bouwen met LEGO stenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vetplant? Planten van LEGO prikken niet! Deze minimalistische kamerplanten zullen zeker opvallen in jouw interieur. Planten van LEGO zijn – net als bloemen van LEGO – bijzonder modern en modieus. Voorts kun je denken aan cactussen van LEGO. Of wat dacht je van de paradijsvogelplant? De mogelijkheden zijn ongekend! Houd er wel rekening mee dat deze plant erg hoog is. Deze plant valt sowieso op in de huiskamer!

Een bloemenboeket van LEGO

Daarmee zijn alle mogelijkheden echter nog niet besproken als je op zoek bent naar de beste LEGO bloemen. Hoewel een bloemenboeket van LEGO niet ruikt als een echt bloemenboeket, kun je profiteren van verschillende voordelen ten opzichte van een echt bloemenboeket. LEGO bloemen verwelken niet en hoef je niet te vervangen. De verstelbare stengels zijn buitengewoon handig. Hoe hoog wil je de bloemen hebben? Een bloemenboeket van LEGO is een bijzonder leuk cadeau. Veel kinderen en volwassenen zijn er al blij mee gemaakt.

beste_lego_bloemen_02

Nog meer mogelijkheden

Verder kun je denken aan een roos, leeuwenbek, klaproos, aster en madeliefje van LEGO. Zit jouw favoriete bloem ertussen? Op keukentafels misstaan deze bloemen allerminst, maar ook op vensterbank kun je de bloemen met een gerust hart kwijt. Veel mensen vinden het leuk om na te denken over een plek waar de bloemen mooi kunnen staan. Winkeliers denken graag met je mee als je hier vragen over hebt. Dat is een goede tip als je LEGO bloemen gaat kopen.

Een bonsaiboom van LEGO

Je kunt ook kiezen voor een Bonsaiboom van LEGO. Deze boom hoef je niet te snoeien en evenmin water te geven. Je maakt niet alleen de boom van LEGO, maar ook de pot. Niets is zo kalmerend als een bonsaiboom van LEGO in elkaar zetten. Vaak kopen ouders een echt bonsaiboompje voor hun kinderen. Dit boompje kunnen ze verzorgen in hun slaapkamer. Zo leren ze om te gaan met de verantwoordelijkheid die ze hebben over het boompje. Maar heb je al wel eens een bonsaiboom van LEGO overwogen?

De beste LEGO bloemen voor jouw kind

Het is ondertussen duidelijk geworden dat de mogelijkheden enorm zijn als je op zoek bent naar de beste LEGO bloemen voor jouw kind. Als jouw zoon of dochter van zonnebloemen houdt, kun je overwegen een zonnebloem van LEGO te kopen. Niets is zo leuk om te bouwen als een zonnebloem van LEGO, want alles is aanpasbaar. Zonnebloemen stralen en zorgen voor een gevoel van optimisme. Dat maakt deze bloemen van LEGO ook een perfect cadeau voor volwassenen.

Aarzel niet langer

Koop vandaag nog de beste LEGO bloemen om zo snel mogelijk te kunnen profiteren van de talloze voordelen. Je kunt ook een set kopen. Op de voorkant van de dozen kun je zien wat je kunt verwachten. Bij LEGO bloemen krijg je altijd een instructieboekje. Vaak moet je verschillende bouwtechnieken toepassen, maar dit klinkt ingewikkelder dan het is. Kinderen snappen over het algemeen meteen wat ze te doen staan als ze de LEGO bloemen uit de verpakking halen. Hetzelfde geldt voor volwassenen. Check je van tevoren of er ook groen aanwezig is in de set die je gaat kopen? Met deze tips moet het ongetwijfeld lukken om de beste LEGO bloemen te vinden.

Veelgestelde vragen over Lego bloemen

Hoe duur zijn LEGO bloemen?

De prijs verschilt van bloem tot bloem. Een bloemenpakket koop je al vanaf 45 euro.

Waarvan zijn stengels van LEGO gemaakt?

De stengels zijn gemaakt van plantaardige kunststof.

Kunnen de stengels zowel verlengd als verkort worden?

Doorgaans kunnen de stengels niet alleen verlengd, maar ook verkort worden. 

Nogmaalso nze top 5 beste Lego bloemen op een rijtje

 1. 1. LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket – 10313

  #1 Beste Lego bloemen
  LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket – 10313. 16 prachtige bloemen

  16 prachtige bloemen

  Dit Icons wilde bloemen boeket van Lego is prachtig om te zien maar nog veel leuker om te maken. Je krijgt maar liefst 939 bouwsteentjes, goed voor urenlang bouwplezier.

  €36,99 bij alternate.nl
  alternate.nl (€36,99)
 2. 2. LEGO Creator Expert Bloemen Boeket 

  #2 Beste koop Lego bloemen
  LEGO Creator Expert Bloemen Boeket . The botanical collection

  The botanical collection

  Een prachtige blikvanger in huis door zijn grote bloemen en prachtige kleuren. Dit is het eerste Lego boeket uit de serie en een absolute hardloper. Goed voor urenlang bouwplezier.

  €39,99 bij bol.com
  bol.com (€39,99)
 3. 3. LEGO Icons Gedroogde Bloemen Bloemstuk

  #3 Beste droogboeket Lego bloemen
  LEGO Icons Gedroogde Bloemen Bloemstuk. Prachtig Lego bloemstuk

  Prachtig Lego bloemstuk

  Dit prachtige bloemstuk van gedroogde bloemen bestaat uit meer dan 800 onderdelen en is goed voor uren bouwplezier. Dit boeket is ook te hangen aan de muur.

  €34,99 bij bol.com
  bol.com (€34,99)
 4. 4. LEGO Creator Expert Paradijsvogelplant 

  #4 Grootste pakket Lego bloemen
  LEGO Creator Expert Paradijsvogelplant . Lego paradijsvogelplant

  Lego paradijsvogelplant

  Een pachtige paradijsvogelplant van Lego. Deze set bestaat uit 1173 onderdelen en is echt een eyecatcher als ie klaar is. De totale hoogte van de plant is bijna een halve meter.

  €136,30 bij blokker.nl
  blokker.nl (€136,30)
 5. 5. LEGO Creator Expert Bonsaiboompje – 10281

  #5 Mooi alternatief Lego bloemen
  LEGO Creator Expert Bonsaiboompje – 10281. Lego bonsaiboompje

  Lego bonsaiboompje

  Een prachtige bonsaiboom waarbij je ook nog eens kunt kiezen om bloesem te plaatsen in plaats van bladeren. Deze prachtige set bestaat uit maar liefst 878 onderdelen.

  €35,99 bij bol.com
  bol.com (€35,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews