Beste oogmassage apparaat van 2023

Top 5 best geteste oogmassage apparaten volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 5 januari 2023 @05:39

beste_oogmassage_apparaat

Jij bent op zoek naar de beste oogmassage apparaat? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de oogmassage apparaat van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 6 oogmassage apparaten uitgebreid getest en vergeleken. Na 4 uur onderzoek is B Care oogmasker als beste oogmassage apparaat uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste oogmassage apparaten van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een oogmassage apparaat. Wist je bijvoorbeeld dat het beste oogmassage apparaat ook gebruik maakt van een warmte kompress? Lees snel verder…

#1 Beste oogmassage apparaat
B-care Oogmasker – Oogmassage Apparaat . Maximaal ontspannen

Maximaal ontspannen

Dit oogmassage apparaat staat bol van de functies. Tijdens de massage geniet je van je eigen muziek door de Bluetooth verbinding.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€54,95 bij bol.com
bol.com (€54,95)

Naar de top 5

Top 5 beste oogmassage apparaten van dit moment

Hoe komt deze top 5 oogmassage apparaten tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 6 oogmassage apparaten uitvoerig getest en vergeleken.

6 oogmassage apparaten vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 oogmassage apparaten worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. B-care Oogmasker – Oogmassage Apparaat 

  #1 Beste oogmassage apparaat
  B-care Oogmasker – Oogmassage Apparaat . Maximaal ontspannen

  Maximaal ontspannen

  Dit oogmassage apparaat staat bol van de functies. Tijdens de massage geniet je van je eigen muziek door de Bluetooth verbinding.

  €54,95 bij bol.com
  bol.com (€54,95)
 2. 2. Vulpes BodyCare® Professioneel Oogmassage Apparaat

  #2 Beste koop oogmassage apparaat
  Vulpes BodyCare® Professioneel Oogmassage Apparaat. Met warmtekompress

  Met warmtekompress

  Geniet van aangename warmte tijdens de massage. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon en het apparaat is erg eenvoudig in gebruik.

 3. 3. Oogmassage – Oogmassage apparaat met kussen

  #3 Beste design oogmassage apparaat
  Oogmassage – Oogmassage apparaat met kussen. Strak design

  Strak design

  Een lust voor het oog, zo durven we dit massage apparaat voor de ogen wel te noemen. Met Bluetooth aan boord voor eigen muziek.

 4. 4. FOREO IRIS™ Oogmassage [mint]

  #4 Beste oogmassage apparaat tegen veroudering
  FOREO IRIS™ Oogmassage [mint]. Dag wallen!

  Dag wallen!

  Neem maar afscheid van die donkere kringen wallen. Dit apparaat werkt met pulsies en gaat daarmee ook veroudering tegen.

  €165 bij bol.com
  bol.com (€165,00)
 5. 5. FAMBZ Relax Oogmassage Apparaat

  #5 Beste bouwkwaliteit oogmassage apparaat
  FAMBZ Relax Oogmassage Apparaat. Hoge bouwkwaliteit

  Hoge bouwkwaliteit

  Wij ervaren een enorm hoog ontspanningsniveau. De prijs is wat hoger maar we merken absoluut het verschil in massage aan de ogen

Alles wat je wilt en moet weten over een goed oogmassage apparaat lees je hier.

Je hebt regelmatig last van hoofdpijn, spanning rondom en achter je ogen ook. Je bent dan ook op zoek naar een beste oogmassage apparaat. Een oogmassage apparaat draagt bij aan ontspanning rondom het gebied van je ogen. Een beste koop oogmassage apparaat die jouw gelaat laat ontspannen en hoofdpijn en een spanningsgevoel tegen gaat.

Wat is het oogmassage apparaat beste koop van dit moment?

Je wilt een oogmassage apparaat kopen. Door middel van een oogmassage apparaat met goede review(s) kunnen ontspannen. Je ogen tot rust laten komen, jezelf tot rust laten komen, en spanning en hoofdpijn tegen gaan. We helpen je bij de zoektocht en vertellen je over oogmassage apparaat ervaringen. Goed dat je meeleest!

Beste oogmassage apparaat kopen, je leest er hier alles over!

Een goed oogmassage apparaat kan maken dat de spanning rond je ogen en voorhoofd afneemt. Je hoofdpijn weggaat, minder wordt, of misschien hoofdpijn of zelfs migraine bij je kan voorkomen. Bij jezelf dus, bij je partner of je cliënt/ patiënt bijvoorbeeld. Misschien wil jij een oogmassage apparaat dan ook gebruiken gewoon thuis, prive. Of voor andere (werkgerelateerde) doeleinden. Ook voor wat betreft het kopen van oogmassage apparaat zijn er verschillende keuzes te maken.

Het beste oogmassage apparaat, daar gaan we het in deze koopgids over hebben. Het oogmassage apparaat die voor jou het beste is, is niet perse degene met de beste oogmassage apparaat review. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een oogmassage apparaat best getest en beste oogmassage apparaat ervaringen.

Een oogmassage apparaat die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is het beste oogmassage apparaat voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een oogmassage apparaat die voldoet aan jouw wensen en voorkeuren. Of dit oogmassage apparaat nou als beste is getest of niet.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste oogmassage apparaat kan vinden. Of dat nou een best getest oogmassage apparaat is, of een oogmassage apparaat met veel opties en mogelijkheden.

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is het beste oogmassage apparaat’? We bespreken het beste oogmassage apparaat in zijn algemeen, het oogmassage apparaat die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkoop oogmassage apparaat te zijn of een oogmassage apparaat aanbieding, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een oogmassage apparaat beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen.

beste_oogmassage_apparaat_02

Het beste oogmassage apparaat, check de top 5!

Uiteindelijk is en blijft het belangrijk om goed te bedenken waar jouw eigen wensen en voorkeuren liggen voor wat betreft het beste oogmassage apparaat. Wil jij een oogmassage apparaat die veel verschillende massagestanden heeft? Waarbij je zelf de intensiteit aan kunt passen ook? Of ga je voor een oogmassage apparaat met veel online positieve ervaringen? 

Misschien ben je juist specifiek op zoek naar een oogmassage apparaat die goedkoop is? Wil jij een beste oogmassage apparaat kopen met een zeer scherpe prijs en kwaliteit verhouding? Het kan allemaal natuurlijk! De keuze is geheel aan jou.

Want hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welk oogmassage apparaat jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want de keuze is reuze. En juist dat gegeven maakt filteren en kiezen niet altijd makkelijker. 

​In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillen in beste oogmassage apparaten en de mogelijkheden en keuzes die er te maken zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van het voor jou beste oogmassage apparaat.

Waar moet je op letten bij de aankoop van het beste oogmassage apparaat?

Wanneer jij een oogmassage apparaat wilt kopen, voor jezelf, een gezinslid of cliënt, om te kunnen ontspannen, wallen of hoofdpijn tegen te gaan, dan is er best wat keuze.

Wanneer je dus een beste oogmassage apparaat wilt aanschaffen en je bent dus op zoek, misschien wel middels het checken van deze koopgids (heel goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties, welke mogelijkheden er zijn.

We hopen dat deze koopgids al veel duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van het beste oogmassage apparaat voor jou persoonlijk, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een oogmassage apparaat precies?

Een oogmassage apparaat is speciaal ontworpen voor het verlichten of tegengaan van hoofdpijn of zelfs migraine, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verhelpen van droge ogen en/ of wallen onder ogen. De trillingen van de oogmassage door het oogmassage apparaat zorgt voor ontspanning van het gebied rondom de ogen en het (voor)hoofd. En ontspanning is het begin van tegengaan van veel soorten pijn.

beste_oogmassage_apparaat_03

Het gebruiksdoeleind

Het doel van het gebruik van een oogmassage apparaat kan echt verschillen. Het is daarom voor aanschaf verstandig om je te bedenken wat jouw hoofddoel is qua gebruik.

Wil jij een oogmassage apparaat aanschaffen voor jezelf, of (ook) voor anderen? Een gezinslid, of je cliënten misschien? En wat is het doel van de aanschaf? Is dat om hoofdpijn of migraine te verhelpen, verlichten of tegen te gaan? Is het gebruik wellicht puur ter ontspanning? Of wil jij droge ogen tegen gaan? Of wallen rondom (je) ogen verminderen?

Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij een oogmassage apparaat wilt aanschaffen, zul jij specifieke wensen en eisen stellen aan een oogmassage apparaat. Neem deze dan vooral ook mee tijdens je zoektocht en check hieromtrent dus specificaties van individuele oogmassage apparaten. Dit kan teleurstelling achteraf voorkomen.

Het gebruik van warmte

Wanneer je op zoek bent naar een oogmassage apparaat, zijn er opties en keuzes te over. We komen hier in de volgende alinea ook nog even op terug. Toch willen we de aanwezigheid van een warmte compressor wel even apart met je bespreken.

Wist je dat warmte ontstekingsremmend werkt? Dat is dan ook direct de reden dat veel oogmassage apparaten een ingebouwde warmtecompressor hebben. Let op, niet alle oogmassage apparaten bezitten dus standaard een ingebouwde warmte compressor!

Warmte, een warmte compressor kan bijdragen aan het verminderen van ontstekingen, kan (hoofd)pijn verzachten, verminderen/ verhelpen, en stimuleert de bloedsomloop. Ook kan een warmte compressor wallen en donkere kringen rondom de ogen verminderen.

Overige (on)mogelijkheden

We gaven het al eerder aan. Elk oogmassage apparaat heeft zijn eigen (on)mogelijkheden. Zo zijn er oogmassage apparaten met veel massage standen, 5 + bijvoorbeeld. Maar zijn er ook die ‘maar’ 1,2, of 3 massage standen hebben. 

Verder zijn er best goedkope oogmassage apparaten op de verkoopmarkt te vinden, maar ook veel duurdere varianten. Het is handig om vooraf je wensen helder te hebben dus en daar je budget op aan te passen. Of misschien eigenlijk wel andersom.

Je kunt tevens een oogmassage apparaat kopen met bluetooth optie. Hiermee kun je tijdens je massage bijvoorbeeld lekker luisteren naar je favoriete muziek. Op de meeste oogmassage apparaten zit overigens niet standaard een bluetooth functie.

Als laatste, ook draagcomfort is natuurlijk een belangrijk punt. Een oogmassage apparaat moet goed om het hoofd van jou, je gezinslid of cliënt passen en zitten. Want zit een oogmassage apparaat te strak of juist te los, dan verliest het zijn effectiviteit. Namelijk lekker kunnen ontspannen.

Al met al zijn de overige mogelijkheden en opties van een beste oogmassage apparaat wel belangrijk om te checken en mee te nemen in je besluitvorming. Ze vormen best een belangrijk deel van je eventuele voorkeuren en wensen.

Wat kost een oogmassage apparaat?

Een prettig oogmassage apparaat kopen, je kunt het in deze in principe zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende oogmassage apparaten die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies, mogelijkheden en de kwaliteit die een oogmassage apparaat wel of niet bezit.

Of een beste oogmassage apparaat ook ‘goed’ is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Lees daarom ook altijd oogmassage apparaat ervaringen. Het is daarbij nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een beste oogmassage apparaat die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een mooie oogmassage apparaat aanbieding?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkoop oogmassage apparaat kan voor jou wel het beste oogmassage apparaat zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een oogmassage apparaat, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Veelgestelde vragen over een oogmassage apparaat

Wat is het beste oogmassage apparaat?

Het oogmassage apparaat beste koop, dat is niet één type model of merk. Een oogmassage apparaat kopen die voor jou tevens het beste oogmassage apparaat is, is een persoonsgebonden keuze. Een goed oogmassage apparaat is volgens ons in ieder geval veilig in gebruik en gebruiksvriendelijk. Verder is deze tevens comfortabel om te dragen en duurzaam.

Hoe werkt een oogmassage apparaat precies?

Een oogmassage apparaat kun je op je ogen leggen, of rondom je ogen gebruiken. Het apparaat maakt in veel gevallen gebruik van smart touch technologie. Dit betekent dat het oogmassage apparaat gaat trillen wanneer het in aanraking komt met de huid. De trillingen zijn zacht en comfortabel. Vaak kun je de intensiteit ook zelf nog regelen.

Helpt een oogmassage apparaat bij migraine?

Een oogmassage apparaat kan zeker helpen bij het tegengaan of verlichten van migraine, omdat een oogmassage apparaat zorgt voor ontspanning rond het gebied van je ogen. En spanning speelt vaak een rol bij hoofdpijn en migraine. 100% garantie dat het helpt bij migraine, kunnen we echter niet geven. Dit verschilt per persoon.

Is een oogmassage apparaat goed voor droge ogen?

Een oogmassage apparaat maakt dat de bloedcirculatie rond je ogen wordt gestimuleerd. Hierdoor hersteld ook de vochtbalans in je ogen. Dus een oogmassage apparaat kan zeker bijdragen aan het verhelpen of voorkomen van droge ogen. Ook in deze verschilt de effectiviteit weer per persoon.

Welk oogmassage apparaat moet ik kopen?

Welk oogmassage apparaat voor jou de beste koop is, daar kunnen we geen zwart-wit antwoord op geven. Dit hangt af en samen met jouw eigen voorkeuren, wensen en het gebruiksdoel. We raden je in ieder geval aan oogmassage apparaat te kopen van goede kwaliteit, die betrouwbaar is en gebruiksvriendelijk.

 

Beste oogmassage apparaat, de eindconclusie

De beste koop oogmassage apparaat aanschaffen is uiteraard ook een goed oogmassage apparaat kopen. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste oogmassage apparaat zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten hieronder nog even voor je uit!

Het gebruiksdoeleind

Het doel van het gebruik van een oogmassage apparaat kan echt verschillen. Het is daarom voor aanschaf verstandig om je te bedenken wat jouw hoofddoel of beslissing is om tot aanschaf van een oogmassage apparaat over te gaan.

Ten eerste, wil jij een oogmassage apparaat aanschaffen voor jezelf, of (ook) voor anderen? Een gezinslid, of je cliënten misschien? En wat is het doel van de aanschaf? Is dat om hoofdpijn of migraine te verhelpen, verlichten of tegen te gaan? Is het gebruik wellicht puur ter ontspanning? Of wil jij droge ogen tegen gaan? Of wallen rondom (je) ogen verminderen?

Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij een oogmassage apparaat wilt aanschaffen, zul jij specifieke wensen en eisen stellen aan een oogmassage apparaat. Neem deze dan vooral ook mee tijdens je zoektocht en check hieromtrent dus specificaties van individuele oogmassage apparaten. Dit zodat het gebruik van een aangeschaft oogmassage apparaat niet zal tegenvallen in de praktijk.

Warmtecompressor, wel of niet

Wanneer je op zoek bent naar een oogmassage apparaat, zijn er opties en keuzes te over. We komen hier in de volgende alinea ook nog even op terug. Toch willen we de aanwezigheid van een warmtecompressor wel even apart met je bespreken.

Wist je dat warmte ontstekingsremmend werkt? Dat is dan ook direct de reden dat veel oogmassage apparaten een ingebouwde warmtecompressor hebben. Let op, we hebben het bewust over ‘veel’, dat betekent dus niet ‘allemaal’. Puntje van aandacht wellicht.

Warmte, een warmtecompressor kan bijdragen aan het verminderen van ontstekingen, kan (hoofd)pijn verzachten, verminderen/ verhelpen, en stimuleert de bloedsomloop. Ook kan een warmtecompressor wallen en donkere kringen rondom de ogen verminderen.

Al met al best wat redenen om te kiezen voor een oogmassage apparaat met warmtecompressor. Maar die uiteindelijke keuze ligt uiteraard weer geheel bij jezelf!

Overige mogelijkheden en opties

We gaven het al eerder aan. Elk oogmassage apparaat heeft zijn eigen mogelijkheden en opties. Zo heb je oogmassage apparaten met en ook zonder (ingebouwde) warmtecompressor. Zijn er oogmassage apparaten met veel massage standen, 5 + bijvoorbeeld. Maar zijn er ook die ‘maar’ 1,2, of 3 massage standen hebben. 

Verder zijn er best goedkope oogmassage apparaten op de verkoopmarkt te vinden, maar juist ook hele dure exemplaren. Het is dus verstandig vooraf je budget al te bepalen.

Je kunt tevens een oogmassage apparaat kopen met bluetooth optie. Hiermee kun je tijdens je massage bijvoorbeeld lekker luisteren naar je favoriete muziek. Op de meeste oogmassage apparaten zit overigens niet standaard een bluetooth functie.

Als laatste, ook draagcomfort is natuurlijk een belangrijk punt. Een oogmassage apparaat moet goed om het hoofd van jou, je gezinslid of cliënt passen en zitten. Want zit een oogmassage apparaat te strak of juist te los, dan verliest het zijn effectiviteit. Namelijk lekker kunnen ontspannen. Check daarom voor aanschaf het (type) materiaal van de hoofdband en ook of deze in grootte verstelbaar is.

Al met al zijn de overige mogelijkheden en opties van een beste oogmassage apparaat wel belangrijk om te checken en mee te nemen in je besluitvorming. Ze vormen best een belangrijk deel van je eventuele voorkeuren en wensen.

Daarnaast willen we ook nog kort even het onderwerp ‘batterij’ aanstippen. De levensduur, de werkduur en de duur van het opladen van een batterij zijn bij een oogmassage apparaat best belangrijk. Je wilt natuurlijk niet om de haverklap de batterij hoeven te laden, wanneer je net wilt beginnen aan een fijne ontspanningsmassage bijvoorbeeld..

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft een oogmassage apparaat in zijn algemeen, maar ook voor wat betreft een goed oog massage apparaat. Dit zodat jij het voor jou beste oogmassage apparaat kunt kopen.

We hebben je verder uitgelegd dat het oogmassage apparaat beste koop, of beste oogmassage apparaat review, niet perse het beste oogmassage apparaat voor jou hoeft te zijn. Want oogmassage apparaat ervaringen kunnen nou eenmaal per persoon verschillen. Welk oogmassage apparaat voor jou het allerbeste is? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou zelf.

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

We wensen je veel succes bij je persoonlijke zoektocht naar het voor jou beste oogmassage apparaat. Een oogmassage apparaat die jou en/of anderen hopelijk van hoofdpijn of droge ogen af helpt, of dit weet te voorkomen!

Nogmaals onze top 5 oogmassage apparaten op een rijtje:

 1. 1. B-care Oogmasker – Oogmassage Apparaat 

  #1 Beste oogmassage apparaat
  B-care Oogmasker – Oogmassage Apparaat . Maximaal ontspannen

  Maximaal ontspannen

  Dit oogmassage apparaat staat bol van de functies. Tijdens de massage geniet je van je eigen muziek door de Bluetooth verbinding.

  €54,95 bij bol.com
  bol.com (€54,95)
 2. 2. Vulpes BodyCare® Professioneel Oogmassage Apparaat

  #2 Beste koop oogmassage apparaat
  Vulpes BodyCare® Professioneel Oogmassage Apparaat. Met warmtekompress

  Met warmtekompress

  Geniet van aangename warmte tijdens de massage. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon en het apparaat is erg eenvoudig in gebruik.

 3. 3. Oogmassage – Oogmassage apparaat met kussen

  #3 Beste design oogmassage apparaat
  Oogmassage – Oogmassage apparaat met kussen. Strak design

  Strak design

  Een lust voor het oog, zo durven we dit massage apparaat voor de ogen wel te noemen. Met Bluetooth aan boord voor eigen muziek.

 4. 4. FOREO IRIS™ Oogmassage [mint]

  #4 Beste oogmassage apparaat tegen veroudering
  FOREO IRIS™ Oogmassage [mint]. Dag wallen!

  Dag wallen!

  Neem maar afscheid van die donkere kringen wallen. Dit apparaat werkt met pulsies en gaat daarmee ook veroudering tegen.

  €165 bij bol.com
  bol.com (€165,00)
 5. 5. FAMBZ Relax Oogmassage Apparaat

  #5 Beste bouwkwaliteit oogmassage apparaat
  FAMBZ Relax Oogmassage Apparaat. Hoge bouwkwaliteit

  Hoge bouwkwaliteit

  Wij ervaren een enorm hoog ontspanningsniveau. De prijs is wat hoger maar we merken absoluut het verschil in massage aan de ogen

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

3 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.7

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews