Beste speenkoord met naam van 2023

Top 5 best geteste speenkoorden met naam volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 19 april 2023 @13:24

beste_speenkoord_met_naam

Jij bent op zoek naar het beste speenkoord met naam? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk het speenkoord met naam van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 7 speenkoorden met naam uitgebreid getest en vergeleken. Na 2 uur onderzoek is Speenkoord met naam als beste speenkoord met naam uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste speenkoorden met naam van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een speenkoord met naam. Wist je bijvoorbeeld dat het beste speenkoord met naam 100% BPA vrij is en dus veilig in gebruik? Lees snel verder…

#1 Beste speenkoord met naam
Speenkoord met naam | Gepersonaliseerd | Donker Roze – Hout. In donker roze en hout

In donker roze en hout

Dit speenkoord is BPA vrij en de gehaakte kralen zijn van 100% katoen. Dit speenkoord met naam voldoet aan de NEN-norm 12586 en is daarmee veilig in gebruik.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€16,90 bij bol.com
bol.com (€16,90)

Naar de top 5

Top 5 beste speenkoorden met naam van dit moment

Hoe komt deze top 5 speenkoorden met naam tot stand?

2 uur getest door experts Onze experts hebben 7 speenkoorden met naam uitvoerig getest en vergeleken.

7 speenkoorden met naam vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 speenkoorden met naam worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Speenkoord met naam | Gepersonaliseerd | Donker Roze – Hout

  #1 Beste speenkoord met naam
  Speenkoord met naam | Gepersonaliseerd | Donker Roze – Hout. In donker roze en hout

  In donker roze en hout

  Dit speenkoord is BPA vrij en de gehaakte kralen zijn van 100% katoen. Dit speenkoord met naam voldoet aan de NEN-norm 12586 en is daarmee veilig in gebruik.

  €16,90 bij bol.com
  bol.com (€16,90)
 2. 2. Speenkoord met naam Lalieloe

  #2 Beste koop speenkoord met naam
  Speenkoord met naam Lalieloe. Naturel speenkoord

  Naturel speenkoord

  Dit speenkoord met naam komt met houten en grijze kralen. De naam krijg je in stevige zwarte kralen met witte opdruk. De kralen zijn van 100% vrij BPA siliconen en dus veilig in gebruik.

 3. 3. Blue or Pink – speenkoord met naam – Roze Zand Marmer

  #3 Best beoordeelde speenkoord met naam
  Blue or Pink – speenkoord met naam – Roze Zand Marmer. Voorzien van strik

  Voorzien van strik

  Dit prachtige speenkoord met naam is veilig in gebruik en heeft een prachtig design. Als laatste is er een prachtige katoenen strik geplaatst wat het speenkoord een luxe design geeft.

 4. 4. Babybeads- Speenkoord met naam – Mintgroen, wit, hout

  #4 Goed alternatief speenkoord met naam
  Babybeads- Speenkoord met naam – Mintgroen, wit, hout. In zacht mintgroen

  In zacht mintgroen

  Dit speenkoord met naam is helemaal van nu. Prachtige mintgroene kleuren en 100% katoenen bolletjes maken het niet alleen mooi om naar te kijken maar voor de baby ook interessant om te ontdekken.

  €16,90 bij bol.com
  bol.com (€16,90)
 5. 5. Babybeads- Speenkoord met naam – Madelief, nude

  #5 Naturel speenkoord met naam
  Babybeads- Speenkoord met naam – Madelief, nude. Neutraal speenkoord

  Neutraal speenkoord

  Zachte en rustige kleuren en voor een baby zeer interessant om aan te zitten. Een prachtig en veilig speenkoord met naam voor de allerkleinsten. De balletjes zijn van 100% katoen gemaakt.

  €17,90 bij bol.com
  bol.com (€17,90)

Tips voor het kopen van de beste speenkoord met naam

Wil jij de beste speenkoord vinden met naam van de baby? Dan helpt dit artikel je snel verder. Een speenkoord met naam is een geweldig cadeau om te geven aan de verse ouders, maar het is ook een geweldig cadeau om zelf aan te schaffen voor jouw baby. Een speenkoord zorgt ervoor dat de tut van jouw baby niet zomaar verdwijnt. Deze kleine tut kan namelijk makkelijk onder de bank, achter een kastje of onder een kussen liggen zonder dat jij het ziet. Met behulp van een speenkoord verlies je hem niet zomaar uit het zicht. Voor alle producten die je aan een kleine baby geeft geldt dat je zorgvuldig materiaal, maat en ontwerp moet uitkiezen. Onze kleine baby’s kunnen namelijk niet tegen alle materialen en mogen niet zomaar alles in hun mond stoppen. In dit artikel helpen we je daarom verder in het vinden van de beste speenkoord met naam.

Het vinden van de beste speenkoord met naam

Heeft iemand in jouw familie pas een baby gekregen of ben jij zelf pas bevallen van een baby? Dan is het tijd om deze baby lekker te verwennen met kleine cadeaus. Vooral wanneer je op kraamvisite gaat is het leuk om de verse ouders te verrassen met een kleinigheidje. Het gaat in deze gevallen vaak meer om de gedachte achter het cadeau dan het cadeau zelf. In het geval van een baby is het natuurlijk fijn dat je een kleine bijdragen kan doen om het ouderschap net wat makkelijker te maken. Het geven van de beste speenkoord met naam is een manier om dit te doen. Het is niet alleen een hele handige accessoire, maar het is ook een liefdevol gebaar doordat de naam van de baby erop staat. Wij helpen je graag verder met het vinden van de beste speenkoord met naam.

De functie van de speenkoord met naam

Een speenkoord is een handige accessoire die je gebruikt voor de speen. Iedere baby is dol op zijn speen. De speen zorgt namelijk dat de baby kan sabbelen terwijl ze lekker aan het dutten of rusten zijn. Het sabbelen is niet alleen fijn, maar is ook goed voor het tandvlees. Wanneer een baby een huilbui heeft helpt het vaak om ze een speen te geven. Het probleem met de speen op zichzelf is dat de baby hem ook vaak loslaat. Zo kan de speen zomaar op de grond vallen, onder de bank rollen of op straat terecht komen. Niet alleen is dit onhygiënisch, maar het kan er ook voor zorgen dat we de speen kwijt raken. Met behulp van een speenkoord is dit verleden tijd. De speenkoord wordt namelijk met een kleine clip vastgemaakt aan de kleding. Wanneer de baby de speen uitduwt, zal hij nooit zomaar wegrollen.

beste_speenkoord_met_naam_01

Het kiezen van het beste materiaal

Er is tegenwoordig zoveel aanbod te vinden online en in de winkel. Het is niet gek dat je daardoor niet weet wat een goede speenkoord van een slechte onderscheidt. Er zijn gelukkig een aantal tips die je helpen bij het selecteren van de beste speenkoord met naam. Een baby is gevoelig voor alles om zich heen. dit betekent dat niet al het materiaal geschikt is. Zorg ervoor dat de speenkoord met naam veilig is. dat betekent dat het gemaakt is van een natuurlijk materiaal, zonder PVC, chemicaliën, lood of BPA. Het is een goed teken wanneer een website dit ook aangeeft in de productinformatie. Zo heb jij namelijk de zekerheid dat het veilig is. Een speenkoord met naam in hout is erg handig, aangezien een website vaak de naam van de baby in het hout kan branden. Let er wel op dat het hout ongelakt is. Beukenhout is een grote favoriet omdat het niet snel splintert.

beste_speenkoord_met_naam_02

Het vinden van de juiste lengte voor de speenkoord

Een andere factor die je moet meenemen in jouw keuze bij het vinden van de beste speenkoord met naam, is de lengte van de speenkoord. Er wordt over het algemeen aangeraden dat een speenkoord niet langer dan 22 centimeter mag zijn. Deze ‘regel’ is bepaald omdat met deze lengte er geen gevaar is dat jouw baby zich in de speenkoord kan verstikken. Een te lange speenkoord kan zich onbewust rond de nek van jouw baby rollen, wat uiteraard met gevaar kan komen. Zorg dat dit gevaar ver uit de buurt blijft door te kiezen voor een speenkoord die niet langer dan 22 centimeter is.

Wat voor stijl wil je?

Een laatste factor die je moet meenemen bij het vinden van de beste speenkoord met naam, is de kwaliteit en de stijl. De kwaliteit is belangrijk om te garanderen, aangezien je wilt dat jouw baby de hele periode gebruik kan maken van de speen en het koord. Hoe beter de kwaliteit, hoe kleiner de kans dat onderdelen of kralen loslaten. Materialen of onderdelen die loslaten geven namelijk gevaar. De baby kan per ongeluk een kraak in de mond krijgen en kan zich hierdoor verstikken. Zodra je zeker weet dat de speenkoord van de juiste kwaliteit is, kan je bepalen of de stijl past bij de ouders en de baby. De een wordt wellicht blij van een speenkoord met natuurlijke tinten, terwijl de ander juist houdt van felle kleuren.

Wat zeggen de reviews?

Het is een belangrijke tip om altijd de reviews van andere te lezen voordat jij de beste speenkoord met naam gaat kopen. zo heb je de garantie dat de speenkoord voldoet aan de kwaliteit en veiligheid die jij wilt. Er zijn wellicht reviews op de website zelf te vinden, maar probeer ook om reviews te vinden op externe websites. deze zijn namelijk meer te vertrouwen.

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Veelgestelde vragen over een speenkoord met naam

Waar moet ik op letten bij het vinden van de beste speenkoord met naam?

Er zijn drie punten die je goed moet controleren wanneer jij een speenkoord met naam gaat aanschaffen. Allereerst moet je nagaan of de kwaliteit goed is, daarnaast moet je goed het materiaal analyseren op de veiligheid en vervolgens moet je controleren of de speenkoord niet te lang is.

Is een speenkoord veilig voor de baby?

Een speenkoord is zeker veilig voor een baby. Zolang het beste speenkoord met naam voldoet aan de bovengenoemde punten, heb jij de zekerheid dat de baby veilig is. Het is echter altijd een aanrader om het speenkoord alleen te gebruiken wanneer er toezicht is. Een ongeluk kan namelijk altijd gebeuren. Wanneer jouw baby slaapt is het dus verstandig om het speenkoord weg te laten, tenzij je toezicht houdt.

Is een speenkoord een leuk cadeau om te geven?

Een speenkoord is een geweldig cadeau om te geven op kraamvisite. Wanneer jij de beste speenkoord met naam koopt, geef je een persoonlijk en handig cadeau aan de kersverse ouders. De naam staat voor altijd in de speenkoord en dit maakt het erg persoonlijk.

Nogmaals onze top 5 beste speenkoorden met naam op een rijtje

 1. 1. Speenkoord met naam | Gepersonaliseerd | Donker Roze – Hout

  #1 Beste speenkoord met naam
  Speenkoord met naam | Gepersonaliseerd | Donker Roze – Hout. In donker roze en hout

  In donker roze en hout

  Dit speenkoord is BPA vrij en de gehaakte kralen zijn van 100% katoen. Dit speenkoord met naam voldoet aan de NEN-norm 12586 en is daarmee veilig in gebruik.

  €16,90 bij bol.com
  bol.com (€16,90)
 2. 2. Speenkoord met naam Lalieloe

  #2 Beste koop speenkoord met naam
  Speenkoord met naam Lalieloe. Naturel speenkoord

  Naturel speenkoord

  Dit speenkoord met naam komt met houten en grijze kralen. De naam krijg je in stevige zwarte kralen met witte opdruk. De kralen zijn van 100% vrij BPA siliconen en dus veilig in gebruik.

 3. 3. Blue or Pink – speenkoord met naam – Roze Zand Marmer

  #3 Best beoordeelde speenkoord met naam
  Blue or Pink – speenkoord met naam – Roze Zand Marmer. Voorzien van strik

  Voorzien van strik

  Dit prachtige speenkoord met naam is veilig in gebruik en heeft een prachtig design. Als laatste is er een prachtige katoenen strik geplaatst wat het speenkoord een luxe design geeft.

 4. 4. Babybeads- Speenkoord met naam – Mintgroen, wit, hout

  #4 Goed alternatief speenkoord met naam
  Babybeads- Speenkoord met naam – Mintgroen, wit, hout. In zacht mintgroen

  In zacht mintgroen

  Dit speenkoord met naam is helemaal van nu. Prachtige mintgroene kleuren en 100% katoenen bolletjes maken het niet alleen mooi om naar te kijken maar voor de baby ook interessant om te ontdekken.

  €16,90 bij bol.com
  bol.com (€16,90)
 5. 5. Babybeads- Speenkoord met naam – Madelief, nude

  #5 Naturel speenkoord met naam
  Babybeads- Speenkoord met naam – Madelief, nude. Neutraal speenkoord

  Neutraal speenkoord

  Zachte en rustige kleuren en voor een baby zeer interessant om aan te zitten. Een prachtig en veilig speenkoord met naam voor de allerkleinsten. De balletjes zijn van 100% katoen gemaakt.

  €17,90 bij bol.com
  bol.com (€17,90)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews