Beste fitness trampoline van 2023

Top 5 best geteste fitness trampolines volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 15 december 2022 @09:37

beste_fitness_trampoline

Jij bent op zoek naar de beste fitness trampoline? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de fitness trampoline van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 9 fitness trampolines uitgebreid getest en vergeleken. Na 6 uur onderzoek is Fitness trampoline Salta als beste fitness trampoline uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste fitness trampolines van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een fitness trampoline. Wist je bijvoorbeeld dat de beste fitness trampoline bijzonder stevig is? Lees snel verder…

#1 Beste fitness trampoline
Fitness trampoline – Salta 140 cm. Compact en betaalbaar

Compact en betaalbaar

Deze fitness trampoline is robuust gebouwd en staat garant voor heel wat uurtjes plezier en zweet. Spring op de beat mee en train jezelf fit waar jij dat wilt.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€0 bij betersport.nl
betersport.nl (€0,00)

Naar de top 5

Top 5 beste fitness trampolines van dit moment

Hoe komt deze top 5 fitness trampoline tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 9 fitness trampolines uitvoerig getest en vergeleken.

9 fitness trampolines vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 fitness trampoline worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Fitness trampoline – Salta 140 cm

  #1 Beste fitness trampoline
  Fitness trampoline – Salta 140 cm. Compact en betaalbaar

  Compact en betaalbaar

  Deze fitness trampoline is robuust gebouwd en staat garant voor heel wat uurtjes plezier en zweet. Spring op de beat mee en train jezelf fit waar jij dat wilt.

  €0 bij betersport.nl
  betersport.nl (€0,00)
 2. 2. FITNESS TRAMPOLINE

  #2 beste koop fitness trampoline
  FITNESS TRAMPOLINE. Goed instapmodel

  Goed instapmodel

  Deze trampoline was in no-time opgezet en voelt degelijk aan. De rubber poten onder de trampoline zorgen ervoor dat je vloer niet beschadigt hoewel wij wel adviseren extra ondergrond te gebruiken

 3. 3. Specifit Fitnesstrampoline

  #3 Beste instapmodel
  Specifit Fitnesstrampoline. Compleet en betaalbaar

  Compleet en betaalbaar

  Dit instapmodel fitness trampoline wordt geleverd met armsteun en is perfect voor thuisgebruik door zijn compacte formaat en natuurlijk zeer betaalbare prijs. Niets staat jou nog in de weg voor een goed potje zweten.

 4. 4. Luxari – Hoogwaardige fitness bounce trampoline

  #4 Beste opvouwbare fitness trampoline
  Luxari – Hoogwaardige fitness bounce trampoline. Opvouwbare mini trampoline

  Opvouwbare mini trampoline

  Je raadt het al, deze fitness trampoline is zeer geschikt voor thuis door zijn compact formaat (opgevouwen). De armsteun voelt solide aan en het zeil is gemaakt van slijtvast materiaal.

  €89,95 bij bol.com
  bol.com (€89,95)
 5. 5. MaxxSport Trampoline – Jump – Fitness

  #5 Meest compact fitness trampoline
  MaxxSport Trampoline – Jump – Fitness. Solide instapper

  Solide instapper

  Ook deze trampoline voor fitness gebruik voelt heel degelijk aan en is door zijn compacte formaat goed op te bergen. De elastieken voelen sterk en krachtig aan, het doek is gemaakt van slijtvast materiaal

  €79,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€79,99)

Alles wat je wilt en moet weten voordat je een fitness trampoline gaat kopen, lees je hier!

Jij bent een sportieveling en je houdt van bewegen. Je vindt bewegen met behulp van een fitness trampoline helemaal geweldig. Al springend je conditie verbeteren of op peil houden, jij bent fan! 

Je wilt dan ook een fitness trampoline kopen! Met een eigen fitness trampoline kun jij fitness trampoline oefeningen en een fitness trampoline workout doen wanneer je dat zelf wilt. Hoe ideaal!

Wat is de beste fitness trampoline van dit moment?

Jij bent (of gaat) op zoek naar een fitness trampoline. Misschien wel om fitness trampoline les te kunnen volgen. Of om lekker in je eigen tijd aan de slag te gaan met een fitness trampoline workout. Of misschien ben je wel op zoek naar fitness trampolines voor op je sportschool. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste fitness trampolines. Leuk dat je meeleest!

Een fitness trampoline kopen, je vindt hier de info die je nodig hebt!

Een fitness trampoline is een over het algemeen kleinere trampoline dan een ‘regulier’ model (voor kinderen om in de tuin te zetten en op te springen bijvoorbeeld) die je kunt gebruiken voor fitness oefeningen. En natuurlijk ook om gewoon lekker op te springen. Een fitness trampoline wordt ook wel een mini trampoline voor fitness genoemd. Nogmaals, een fitness trampoline is kleiner dan een regulier model. Ook is het springvlak vaak afgebakend en is het doek, materiaal waar op gesprongen wordt vaak steviger. 

Ook voor wat betreft het aanbod fitness trampolines is de keuze, reuze.

De beste fitness trampoline, daar gaan we het in deze koopgids over hebben. De mini trampoline voor fitness doeleinden die voor jou het beste is, is niet perse degene met de beste fitness trampoline reviews. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een beste fitness trampoline ervaring die we met je delen. Ook is de beste fitness trampoline niet een specifiek merk fitness trampoline.

Een fitness trampoline die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste koop fitness trampoline voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een trampoline voor fitness die voldoet aan jouw wensen en voorkeuren. Zodat jij een voor jou prettige fitness trampoline les kunt volgen, of een fitness trampoline workout kunt doen, wanneer je maar wilt.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste fitness trampoline kan vinden. Of dat nou een fitness trampoline met stang is, een fitness trampoline zonder stang, een fitness trampoline voor de hele familie, of een fitness trampoline enkel voor jezelf. Een fitness trampoline met goede reviews, of een fitness trampoline aanbieding.

Wij hebben een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste fitness trampoline’? We bespreken de beste fitness trampoline in zijn algemeen, de fitness trampoline die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope fitness trampoline te zijn of een fitness trampoline aanbieding, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een fitness trampoline beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen.

beste_fitness_trampoline_02

De beste fitness trampoline kopen, check de top 5!

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste fitness trampolines voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar een voor jou beste fitness trampoline te vergemakkelijken. En dat is best handig, gezien de vele keuze die er is.

Uiteindelijk is en blijft het dus belangrijk om goed te bedenken waar jouw eigen wensen en voorkeuren liggen voor wat betreft de beste fitness trampoline. Wil jij een fitness trampoline kopen die afgestemd is op enkel jouw wensen? Of is trampoline voor fitness bedoeld voor gebruik van je gehele familie, kantoorteam of misschien wel sportschool leden? 

Wil je een fitness trampoline die het beste naar voren komt in fitness trampoline reviews, of een fitness trampoline kopen waar je ervaring mee hebt, al eerder fitness trampoline oefeningen op hebt gedaan bijvoorbeeld. Misschien ben je juist specifiek op zoek naar een fitness trampoline die goedkoop is? Een scherpe fitness trampoline aanbieding misschien?

Hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welke mini trampoline voor fitness jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want de keuze is reuze. En juist dat gegeven maakt filteren en kiezen niet altijd makkelijker.

​In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillen in beste fitness trampolines en de mogelijkheden en keuzes die er te maken zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van de voor jou beste fitness trampoline, de reden voor het schrijven van deze koopgids.

Waar moet je op letten bij de aankoop van de beste fitness trampoline?

Wanneer jij je eigen fitness trampoline wilt kopen en op die manier lekker in beweging wilt blijven, je conditie op peil wilt houden of verbeteren, dan zit je hier goed. Deze hele koopgids draait namelijk om de beste fitness trampoline. Ook wanneer je op zoek bent naar een fitness trampoline voor gebruik op je sportschool of op kantoor zit je hier goed.

Wanneer je een fitness trampoline wilt aanschaffen en je bent dus op zoek, misschien wel middels het checken van deze koopgids (goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties er zijn.

We hopen dat deze koopgids al veel duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft over een trampoline voor fitness oefeningen waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste fitness trampoline, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een fitness trampoline?

Een fitness trampoline is een over het algemeen kleinere trampoline dan een ‘regulier’ model, die je kunt gebruiken voor fitness oefeningen. En natuurlijk ook om gewoon lekker op te springen. Een fitness trampoline wordt ook wel een mini trampoline voor fitness genoemd. Nogmaals, een fitness trampoline is kleiner dan een regulier model. Ziet er ook sportiever uit. Doordat felle kleuren worden gebruikt en het doek waar je op springt, verdeeld is in vlakken.

Het gebruiksdoeleind

Het doel van het gebruik van een fitness trampoline kan echt verschillen. En daarom is het belangrijk om hier vooraf wel even goed over na te denken. 

Koop jij een fitness trampoline voor jezelf? Om af en toe gewoon eens voor de fun wat te springen? Of wil je serieus aan de slag met fitness trampoline oefeningen en een serieuze fitness trampoline workout? Of koop jij een trampoline voor fitness voor de hele familie? 

Misschien wil je een fitness trampoline kopen voor op kantoor? Zodat jij en je kantoorgenoten lekker kunnen bewegen en springen tijdens werktijd. Of heb je zelf een sportschool, en ben je zodoende op zoek naar meerdere geschikte fitness trampolines.

Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij een fitness trampoline of meerdere fitness trampolines wilt aanschaffen, zul jij specifieke wensen en eisen stellen. Neem deze dan vooral ook mee tijdens je zoektocht, zodat de aangeschafte fitness trampoline(s) niet teleur zal of zullen stellen.

beste_fitness_trampoline_03

Het maximaal belastbare gewicht

Wanneer jij een fitness trampoline wilt kopen, is het belangrijk te controleren hoeveel gewicht de trampoline voor fitness die jij op het oog hebt, kan dragen. Het maximaal belastbare gewicht, wordt dit ook wel genoemd (in de specs). Het is dus verstandig om voor aanschaf al helder te hebben wie er allemaal gebruik gaat maken van de fitness trampoline die jij wilt kopen.

Het maximaal belastbaar gewicht is belangrijk voor wat betreft veiligheid van de persoon of personen die fitness trampoline oefeningen of fitness trampoline les gaan volgen op de fitness trampoline. 

Op het veiligheidsaspect voor wat betreft het gebruik van een fitness trampoline komen we ook op een later moment in deze koopgids nog even terug.

Hoogte van je plafond

Het klinkt wellicht wat bijzonder, maar het is vrij essentieel te meten/ weten hoeveel spring ruimte jij hebt in huis of schuur, zonder je hoofd te stoten. Want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Wanneer jij van plan bent de fitness trampoline in de tuin te gebruiken, is deze alinea natuurlijk niet relevant. Toch wordt een fitness trampoline, helemaal de winterdag, veel binnen(shuis) gebruikt. Dus meet voor aanschaf van je fitness trampoline dan even hoeveel ruimte je ‘de lucht’ in hebt, op de plek waar jij de trampoline voor fitness workout wilt neerzetten.

De omvang

De omvang, de grootte van fitness trampolines die er te koop zijn, verschillen. De meeste trampolines bedoeld voor fitness, zijn mini trampolines voor fitness. Een fitness trampoline wordt ook wel verkocht onder de naam mini trampoline fitness. Het zijn vaak kleine(re) modellen trampolines, in vergelijk met de reguliere trampolines.

Het is verstandig om voor aanschaf te bedenken waar jij je mini trampoline voor fitness neer wilt zetten. Het is dan goed om letterlijk de plek/ ruimte te meten waar jij je fitness trampoline wilt gebruiken. Lekker wilt kunnen jumpen, zonder fysieke beperkingen zoals een muur, tafel of kastje waar jij je aan kunt stoten.

Opgeruimd staat netjes

Wij vinden het persoonlijk een briljante uitvinding, fitness trampolines die opvouwbaar of inklapbaar zijn. Goed ‘opruimbaar’ dus. Een enorm dikke plus! 

Wanneer je zeeën van ruimte hebt, maakt het je wellicht minder uit. Maar wanneer je een beetje moet schipperen qua sportruimte en overige (leef)ruimte, is het enorm fijn dat jij je fitness trampoline ergens neer kunt zetten, je fitness trampoline workout, je fitness trampoline oefeningen of je fitness trampoline les kunt doen/ volgen, en vervolgens de trampoline voor fitness ook net zo eenvoudig weer kunt opruimen.

Opgelet. Niet elke (mini) trampoline voor fitness is standaard inklapbaar.

Veiligheid

Al eerder spraken we in deze koopgids over het aspect veiligheid in combinatie met fitness trampoline oefeningen. Een beetje extra veiligheid kun je creëren met behulp van een veiligheidsnet. Een veiligheidsnet is een net dat je om en over je fitness trampoline kunt hangen. Zodoende kun je (in principe) niet van je fitness trampoline vallen, wanneer je eens verkeerd springt of verkeerd landt.

Niet elke fitness trampoline is in het bezit van een veiligheidsnet. En ook niet bij elke trampoline voor fitness valt er één te monteren. Check dus voor aankoop de mogelijkheden.

Een andere extra in te bouwen veiligheid, is een fitness trampoline met stang. Het woord zegt het al, in een fitness trampoline met stang heeft een stang paraat, waar jij je aan vast kan houden tijdens het springen. Dit hoeft niet, maar kan wel. En zorgt voor een stukje zekerheid en veiligheid. Wanneer je ‘uit de bocht vliegt’ met springen, kun jij je middels je armen en de stang corrigeren.

Wat kost een fitness trampoline?

Als laatste. Een fitness trampoline kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende fitness trampolines die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien.

Of een fitness trampoline goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar een beste fitness trampoline die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een strakke fitness trampoline aanbieding?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope fitness trampoline kan voor jou wel de beste zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een fitness trampoline, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Veelgestelde vragen over een fitness trampoline

Wat is de beste fitness trampoline?

De beste fitness trampoline, dat is niet één type model of merk. Een trampoline voor fitness kopen die voor jou tevens de beste koop fitness trampoline is, is een persoonsgebonden keuze. De beste fitness trampoline is volgens ons in ieder geval een fitness trampoline die prettig springt, gebruiksvriendelijk is, gemakkelijk in elkaar te zetten is dus, een trampoline ook die niet te veel ruimte in beslag neemt en een hele tijd mee gaat. Van stevige kwaliteit is dus.

Wat kost een fitness trampoline?

De prijskaartjes van een fitness trampoline, die variëren enorm. Je kunt al een fitness trampoline kopen van rond de 70 euro, maar er zijn ook fitness trampolines op de markt met een prijskaartje die 3 keer zo hoog is. Professionele fitness trampolines kunnen zelfs 1000 euro of meer kosten. Het is dus wijs om voorafgaand aan je zoektocht je budget te bepalen.

Waar gebruik je een fitness trampoline voor?

Een fitness trampoline gebruik je voor een fijne fitness trampoline workout, voor fitness trampoline oefeningen, voor het volgen van fitness trampoline les, of om zelf gewoon lekker wat rond te springen. Een fitness trampoline zet je in beweging en helpt je conditie op peil te houden of te verbeteren.

Welke fitness trampoline moet ik kopen?

Welke fitness trampoline jij moet kopen, daar kunnen wij geen concreet antwoord op geven. Dat hangt namelijk samen met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen, en ook met je budget. Wel zouden wij kiezen voor een trampoline voor fitness die degelijk en van goede kwaliteit is, makkelijk in elkaar te zetten ook en die fijn springt natuurlijk.

Waar let je op bij het kopen van een fitness trampoline?

Bij de aanschaf van een fitness trampoline is het handig om je eigen wensen en voorkeuren in je achterhoofd te houden. Verder is het belangrijk om te letten op de juiste prijs en kwaliteitverhouding. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor je fitness trampoline, maar wel betalen voor een fitness trampoline van goede kwaliteit.

Beste fitness trampoline, de eindconclusie

De beste koop fitness trampoline is uiteraard ook een goede trampoline voor fitness. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste fitness trampoline zijn er sowieso 5 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de 5 belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een trampoline voor fitness gebruik hieronder voor je uit.

Het maximaal belastbare gewicht

Wanneer jij een fitness trampoline wilt kopen, is het dus zaak om een aantal punten helder te hebben voor wat betreft gebruik. Zo is het van belang te controleren hoeveel gewicht de trampoline voor fitness die jij op het oog hebt, kan dragen. Het maximaal belastbare gewicht, wordt dit ook wel genoemd (in de specs). Het is dus verstandig om voor aanschaf al helder te hebben wie er allemaal gebruik gaat maken van de fitness trampoline die jij wilt kopen.

Het maximaal belastbaar gewicht is belangrijk voor wat betreft veiligheid van de persoon of personen die fitness trampoline oefeningen of fitness trampoline les gaan volgen op de fitness trampoline. Fitness trampolines met een hoger belastbaar gewicht zijn vaak van betere kwaliteit dan trampolines voor fitness die minder gewicht kunnen dragen. Dit is echter niet altijd het geval. 

Op het veiligheidsaspect voor wat betreft het gebruik van een fitness trampoline komen we in één van de volgende alinea’s nog even terug.

.Hoogte van je plafond

De hoogte van je plafond..? Het klinkt misschien echt heel gek, maar het is vrij essentieel te meten (= weten) hoeveel spring ruimte jij hebt in huis of schuur, zonder je hoofd te stoten. Want dat is natuurlijk niet fijn en niet de bedoeling. Zorgt voor ongelukken.

Wanneer jij van plan bent de fitness trampoline in de tuin te gebruiken, is deze alinea natuurlijk niet relevant. Toch wordt een fitness trampoline, helemaal de winterdag, veel binnen(shuis) gebruikt. Dus meet voor aanschaf van je fitness trampoline dan even hoeveel ruimte je ‘de lucht’ in hebt op de plek waar jij de trampoline voor fitness workout wilt neerzetten.

De grootte

De omvang, de grootte van fitness trampolines die er te koop zijn, verschillen. De meeste trampolines bedoeld voor fitness, zijn mini trampolines voor fitness. Een fitness trampoline wordt ook wel verkocht onder de naam mini trampoline fitness. Het zijn vaak kleine(re) modellen trampolines, in vergelijk met de reguliere trampolines.

Het is verstandig om voor aanschaf te bedenken waar jij je mini trampoline voor fitness neer wilt zetten, en of deze inderdaad wel zo mini is als je in gedachten had. Het is dan goed om letterlijk de plek/ ruimte te meten waar jij je fitness trampoline wilt gebruiken. Lekker wilt kunnen jumpen, zonder fysieke beperkingen zoals een muur, tafel of kastje waar jij je aan kunt stoten. Of waardoor de fitness trampoline net toch ergens niet kan staan waar jij hem in gedachten had.

Opvouwbaar/ inklapbaar?


Wij vinden het persoonlijk een briljante uitvinding, fitness trampolines die opvouwbaar of inklapbaar zijn. Wanneer je zeeën van ruimte hebt, maakt het je wellicht minder uit. Maar wanneer je een beetje moet schipperen qua sportruimte en overige (leef)ruimte, is het enorm fijn dat jij je fitness trampoline ergens neer kunt zetten, je fitness trampoline workout, je fitness trampoline oefeningen of je fitness trampoline les kunt doen/ volgen, en vervolgens de trampoline voor fitness ook net zo eenvoudig weer kunt opruimen.

Niet elke (mini) trampoline voor fitness is inklapbaar. Wanneer dit voor jou wel een eis is, is het goed om de specs te raadplegen die bij de fitness trampoline horen die je op het oog hebt.

Veiligheidsnet

Al eerder spraken we in deze koopgids over het aspect veiligheid in combinatie met fitness trampoline oefeningen. Een beetje extra veiligheid kun je creëren met behulp van een veiligheidsnet. Een veiligheidsnet is een net dat je om en over je fitness trampoline kunt hangen. Zodoende kun je (in principe) niet van je fitness trampoline vallen, wanneer je eens verkeerd springt of verkeerd landt.

Niet elke fitness trampoline is in het bezit van een veiligheidsnet. En ook niet bij elke trampoline voor fitness valt er één te monteren. Dus is dit wel een belangrijk punt voor jou, kijk dan vooraf naar de mogelijkheden die er hieromtrent wel of niet zijn.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste fitness trampoline. Dit zodat jij de voor jou beste fitness trampoline voor jouw toekomstige fitness trampoline workout en fitness trampoline oefeningen kunt bestellen. We hebben je verder uitgelegd dat de trampoline voor fitness beste koop, of beste fitness trampoline ervaring en reviews, niet perse de beste fitness trampoline voor jou hoeft te zijn. Welke fitness trampoline voor jou het allerbeste is? Die vraag is uiteindelijk enkel te beantwoorden door jou zelf.

Het aanbod van fitness trampolines is echter best groot, en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 5 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

Hoe je het ook wendt of keert, de nummer 1 fitness trampoline uit de beste fitness trampoline reviews, hoeft voor jou dus niet de beste fitness trampoline te zijn. Is dan ook niet één vaststaand model of merk. Het is een trampoline voor fitness oefeningen die aan jouw wensen, eisen en voorkeuren voldoet. Zoals al eerder in deze koopgids opgemerkt en uitgelegd.

We wensen je veel succes en natuurlijk ook plezier bij je persoonlijke zoektocht naar de beste fitness trampoline. Een fitness trampoline die maakt dat jij lekker kunt springen en bewegen. Die jouw conditie en wellicht die van je familie, collegae of sportclub leden op peil brengt of houdt. Zorgt voor een hoop plezier ook, want dat laatste is misschien nog wel het belangrijkst! Jump, jump, jump ze!

Nogmaals onze top 5 beste fitness trampolines:

 1. 1. Fitness trampoline – Salta 140 cm

  #1 Beste fitness trampoline
  Fitness trampoline – Salta 140 cm. Compact en betaalbaar

  Compact en betaalbaar

  Deze fitness trampoline is robuust gebouwd en staat garant voor heel wat uurtjes plezier en zweet. Spring op de beat mee en train jezelf fit waar jij dat wilt.

  €0 bij betersport.nl
  betersport.nl (€0,00)
 2. 2. FITNESS TRAMPOLINE

  #2 beste koop fitness trampoline
  FITNESS TRAMPOLINE. Goed instapmodel

  Goed instapmodel

  Deze trampoline was in no-time opgezet en voelt degelijk aan. De rubber poten onder de trampoline zorgen ervoor dat je vloer niet beschadigt hoewel wij wel adviseren extra ondergrond te gebruiken

 3. 3. Specifit Fitnesstrampoline

  #3 Beste instapmodel
  Specifit Fitnesstrampoline. Compleet en betaalbaar

  Compleet en betaalbaar

  Dit instapmodel fitness trampoline wordt geleverd met armsteun en is perfect voor thuisgebruik door zijn compacte formaat en natuurlijk zeer betaalbare prijs. Niets staat jou nog in de weg voor een goed potje zweten.

 4. 4. Luxari – Hoogwaardige fitness bounce trampoline

  #4 Beste opvouwbare fitness trampoline
  Luxari – Hoogwaardige fitness bounce trampoline. Opvouwbare mini trampoline

  Opvouwbare mini trampoline

  Je raadt het al, deze fitness trampoline is zeer geschikt voor thuis door zijn compact formaat (opgevouwen). De armsteun voelt solide aan en het zeil is gemaakt van slijtvast materiaal.

  €89,95 bij bol.com
  bol.com (€89,95)
 5. 5. MaxxSport Trampoline – Jump – Fitness

  #5 Meest compact fitness trampoline
  MaxxSport Trampoline – Jump – Fitness. Solide instapper

  Solide instapper

  Ook deze trampoline voor fitness gebruik voelt heel degelijk aan en is door zijn compacte formaat goed op te bergen. De elastieken voelen sterk en krachtig aan, het doek is gemaakt van slijtvast materiaal

  €79,99 bij blokker.nl
  blokker.nl (€79,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

3 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.

Gerelateerde reviews