Beste massage gun of pistool van 2023

Top 5 best geteste massage guns en pistolen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 5 januari 2023 @05:38

Beste_massage_gun

Jij bent op zoek naar de beste massage gun? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de massage gun van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 17 massage guns en pistolen uitgebreid getest en vergeleken. Na 9 uur zeer ontspannend onderzoek is Sanbo Massage Gun Prime als beste massage pistool uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste massage guns en massage pistolen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een massage gun . Wist je bijvoorbeeld dat de beste massage gun komt met een app waarop je de beste massage aan jezelf geeft? Lees snel verder…

#1 Beste massage gun
Sanbo® Massage Gun Prime. Masseren was nog nooit zo makkelijk

Masseren was nog nooit zo makkelijk

Wij zijn fan! Wat een fantastische massage gun. Zeer goede kwaliteit en de accu gaat lang genoeg mee. De handige helpt helpt je bij de juiste massage voor elk gebied.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€54,99 bij bol.com
bol.com (€54,99)

Naar de top 5

De beste massage guns en pistolen van dit moment

Hoe komt deze top 5 massage guns en pistolen tot stand?

9 uur getest door experts Onze experts hebben 17 massage guns en pistolen uitvoerig getest en vergeleken.

17 massage guns en pistolen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 massage guns en pistolen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Sanbo® Massage Gun Prime

  #1 Beste massage gun
  Sanbo® Massage Gun Prime. Masseren was nog nooit zo makkelijk

  Masseren was nog nooit zo makkelijk

  Wij zijn fan! Wat een fantastische massage gun. Zeer goede kwaliteit en de accu gaat lang genoeg mee. De handige helpt helpt je bij de juiste massage voor elk gebied.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 2. 2. Massagerr® Mini Massage Gun

  #2 Beste koop massage pistool
  Massagerr® Mini Massage Gun. Prive massage in huis

  Prive massage in huis

  Wij vinden dit massage pistool zeer stil en gebruiksvriendelijk. De bouwkwaliteit is goed te noemen en is handig in gebruik. Met 2 uur batterijgebruik kun je met gemak meerdere dagen vooruit.

  €43,99 bij bol.com
  bol.com (€43,99)
 3. 3. Northgun PRO – Massage Gun

  #3 Best beoordeelde massage gun
  Northgun PRO – Massage Gun. Zeer licht en stil

  Zeer licht en stil

  Een wat duurder massagepistool of massage gun maar met uitstekende massage en batterijduur ook echt de moeite waard. Niet voor niets scoort deze massage gun een 4,8 van 5 sterren.

  €134,99 bij bol.com
  bol.com (€134,99)
 4. 4. Silvergear® Professionele Massage Gun

  #4 Beste goedkope massagegun
  Silvergear® Professionele Massage Gun. Voor een zacht prijsje zachte spieren

  Voor een zacht prijsje zachte spieren

  Ben je niet zo veel eisend maar wil je wel graag de schouders los hebben? Dan zit je met deze Silvergear massag gun goed. Met een accuduur van 1 uur heb je ruim genoeg de tijd om de spieren los te krijgen.

  €26,99 bij bol.com
  bol.com (€26,99)
 5. 5. Sanbo® Massage gun Elite – Sport en Relax massage

  #5 Meeste massagstanden massage pistool
  Sanbo® Massage gun Elite – Sport en Relax massage. Professionele kwaliteit

  Professionele kwaliteit

  Met maar liefst 30 standen helpt deze alleskunner jou door de spierpijn heen. Wordt geleverd ,et 8 stevige massagekoppen en maakt slechts 45 dB aan geluid.

  €89 bij bol.com
  bol.com (€89,00)

Massage gun kopen; ontspannen en je spieren masseren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Je bent dol op bewegen, op sporten én op een goede massage! Een massage die je spieren helpt ontspannen, afvalstoffen uit je spieren sneller afvoert ook, en een massage die zorgt voor een leeg en ontspannen hoofd! Je wilt dan ook massage gun kopen, tevens ook wel een massage pistool genoemd. De beide termen gebruiken we in deze koopgids dan ook door elkaar heen.

Wat is het massage pistool beste koop van dit moment?

Je wilt een massage pistool kopen. Een massage gun met verschillende standen en opzetstukken wellicht. Je wilt in ieder geval een lekkere massage kunnen geven of ontvangen, thuis, op de sportschool over ergens anders, met behulp van een massage gun. Wij helpen je dan ook graag bij de zoektocht naar de voor jou beste massage gun. 

Beste massage gun kopen, je leest er hier alles over!

Het woord zegt het al, een massage gun of in het Nederlands, een massage pistool is een massage object in de vorm van een gun/ pistool, sort of. Er zijn verschillende opzetstukken die je kunt gebruiken om lichaamsdelen te masseren, van jezelf of een ander. Een massage gun heeft vaak verschillende (tril)standen waardoor je een zachte of harde(re) massage kunt geven of ontvangen. Een massage gun of massage pistool werkt vaak op accu of batterijen.

Ook voor wat betreft het kopen van een massage gun zijn er verschillende keuzes te maken.

De beste massage gun, daar gaan we het in deze koopgids over hebben. Een massage gun of massage pistool die voor jou het beste is, is niet perse de massage gun met de beste massage gun review. Of die met de beste massage gun ervaringen. Al vergelijken we wel in deze koopgids en is er ook sprake van een massage pistool beste getest.

Een massage pistool kopen die voldoet aan jouw specifieke voorwaarden en wensen, dat is een beste massage pistool voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Niet om de beste massage pistool review, maar om een massage pistool die aan jouw verwachtingen voldoet.

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje, zodat jij jouw beste massage gun kunt kopen. Of dat nou een massage gun met 3 standen is, of een massage gun met wellicht wel 10 standen +. Want (bijna) alles is mogelijk.

We hebben dan ook een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste massage gun (of beste massage pistool)’? We bespreken de beste massage gun in zijn algemeen, de massage gun die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkoop massage pistool te zijn of een massage pistool best getest, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een massage pistool beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een massage gun gaat kopen.

beste_massage_gun_02

De beste massage gun, check de top 5!

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste massage guns voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar een voor jou beste massage pistool te vergemakkelijken. En dat is best handig, gezien de keuze die er is.

Uiteindelijk is en blijft het belangrijk te bedenken wat jouw wensen zijn voor wat betreft een beste massage gun. Wil jij een massage pistool van een bepaald merk? Of misschien een massage gun met goede massage gun review of goede online massage gun ervaringen? Wil je een mini massage gun wellicht, of ga je voor een goedkoop massage pistool?

Ben je op zoek naar een massage gun puur om te ontspannen, of een massage gun voor het masseren van je spieren na een (zware) training of workout, een spier massage gun?

Want hoe het ook zij, je beslist uiteindelijk toch echt zelf welk massage pistool jij gaat kopen. We hopen je met de top 5 in deze koopgids in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want er is best veel keuze. En juist dat gegeven maakt filteren en kiezen niet altijd makkelijker. 

​In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillen in massage guns en de mogelijkheden en keuzes die er te maken zijn. Dit alles om je te helpen bij het vergelijken en het vinden van de voor jou beste massage gun.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een massage gun?

Wanneer jij een massage gun wilt kopen en je bent zoekende naar informatie, onder andere middels het checken van deze koopgids (heel goed bezig!), dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes en opties, welke mogelijkheden er zijn.

We hopen dat deze koopgids al duidelijkheid heeft gegeven voor jou. Je informatie heeft verschaft waar je mee verder kan. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste massage gun, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Als eerste, wat is een massage gun?

Een massage gun of ook wel een massage pistool (in het Nederlands vertaald) is een massage apparaat in de vorm van een gun/ pistool. Er zijn verschillende opzetstukken die je kunt gebruiken om lichaamsdelen te masseren. Na een training of gewoon puur ter ontspanning. Een massage gun heeft verschillende (tril)standen waardoor je een zachte of harde(re) massage kunt geven of ontvangen.

Gebruiksduur

Wanneer je lekker aan het masseren bent met behulp van de massage gun, jezelf of een ander persoon, is niets zo vervelend dan wanneer je niet verder kan, omdat de batterij of accu leeg is. Het gebruik, de accu of batterij duur van een massage pistool verschilt per individu. Het is goed om hier omtrent massage gun reviews, massage gun ervaringen en de specs te checken, alvorens aanschaf van een massage pistool. 

Ook verschilt natuurlijk de laadtijd per accu of batterij van een individuele massage gun. Bij sommige massage guns kun je zien/ aflezen hoeveel batterij of accu nog beschikbaar is. Dit is echter geen standaard optie!

Een batterij of accu (batterij) kan verder maken dat een massage gun zwaar is, of minder zwaar. Dit heeft ook te maken met bijvoorbeeld het materiaal waarvan de massage gun gemaakt is.

(Ge)luid!

Een belangrijk punt is het geluid die een massage gun maakt. De eerlijkheid gebiedt gewoon te zeggen, sommige massage guns maken bij gebruik érg veel geluid. De trillingen, die zorgen dan niet alleen voor trillingen op je huid en spieren, maar ook voor -niet zulke prettige- trillingen in je oren. 

Het geluidsniveau verschilt echt enorm per massage pistool. Hieromtrent verschaffen de specs van een individueel massage pistool jou echter duidelijkheid. Het gebruiksdoel zal in deze ook zeker een rol spelen, of het geluid als hinderlijk wordt ervaren of niet. 

Gebruik jij je massage gun enkel na de training of workout in een sportschool met allemaal andere achtergrondgeluiden, dan kunnen we ons voorstellen dat je minder last van het geluid hebt dan wanneer je ontspannen op de bank zit thuis en je wilt het massage pistool gebruiken.

beste_massage_gun_03

Overige opties

Voor wat betreft het kopen van een massage gun is er keuze en zijn er opties te over. 

Zo zijn er massage guns met weinig en veel ‘snelheid’ opties wanneer het gaat om het roteren en de hardheid van de massage. Zijn er massage guns die beschikken over en ergonomische handgreep, en heb je ze ook die dat niet hebben. Je hebt een massage pistool die draadloos is, en je hebt massage pistolen die dat niet zijn.

Er zijn zelfs massage pistolen die een timer hebben, je kunt de ‘masseer tijd’ dus vooraf instellen. Tevens heb je massage guns die te bedienen zijn met apps. En zo zullen er nog meer opties en mogelijkheden zijn die wij hier verder achterwege laten voor nu.

Punt is, dat ‘overige opties en mogelijkheden’ dus ook best belangrijk zijn en de moeite waard om rekening mee te houden, bij je zoektocht naar de beste massage gun.

Wat kost een massage gun

Een massage gun kopen, je kunt het in deze in principe zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende massage guns die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien.

Of een beste massage pistool passend is voor jou, hangt niet perse samen met het hoogste prijskaartje. Lees daarom ook altijd een massage gun review of massage gun ervaringen (online). Het is daarbij nuttig om vooraf te bepalen wat eigen wensen zijn én wat je budget is. 

Prijs zegt zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope massage gun kan voor jou wel de beste massage gun zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een massage gun, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’ (opties en/of kwaliteit).

Veelgestelde vragen over een massage gun of massage pistool

Wat is de beste massage gun?

Een beste massage gun, dat is niet één type model of merk. Een massage gun die voor jou tevens de beste is, is een persoonsgebonden keuze. Een beste massage pistool is volgens ons in ieder geval een massage pistool die gebruiksvriendelijk is, fijne en verschillende massage standen heeft en die een accu of batterijen heeft met een duur waarbij je niet constant hoeft op te laden.

Welke massage gun moet ik kopen?

De massage gun die jij moet kopen, dat is het massage pistool die voldoet aan jouw wensen, eisen én budget. En daar heb jij zelf het meeste inzicht in. We hebben wel een tip voor je. We adviseren je in ieder geval te kiezen voor een degelijk massage pistool met verschillende keuze mogelijkheden, wanneer het gaat om massage standen. Tevens is een relatief lange accu of batterijduur ook praktisch.

Hoe gebruik je een massage gun?

Een massage gun gebruik je als volgt. Je zet de massage gun aan en op de gewenste stand. Vervolgens zet je het massage pistool (de ‘loop’) op je spieren en zet je tevens een beetje druk. De hoeveelheid druk die je als prettig ervaart, dat kun je alleen zelf bepalen. Je kunt nu heen en weer bewegen met de massage gun, over de gewenste spieren of spierengroep die een massage goed kunnen gebruiken!

Hoeveel kost een massage gun?

De prijskaartjes van massage pistolen verschillen. Dat laat deze koopgids en de top 5 in deze koopgids ook wel zien. De prijzen variëren van rond de 25 euro tot massage guns van rond de 400 euro. De gemiddelde prijs van een degelijke massage gun met verschillende opties ligt zo rond de 60 á 80 euro.

Waar is een massage gun goed voor?

Een massage gun is een massage apparaat die ‘goed’ is voor verschillende zaken. Zo stimuleer je met het gebruik van een massage pistool de bloedsomloop, dit helpt afvalstoffen uit de spieren af te voeren. Daarnaast kan een massage pistool helpen bij het ontspannen van je spieren, en daardoor tevens bij het ontspannen van de rest van je lichaam. Ook kan een massage gun helpen bij het voorkomen van verklevingen in je lichaam.

Beste massage gun, de eindconclusie

Een beste massage pistool, ook wel beste massage gun kopen. Wij helpen je graag bij deze zoektocht! Bij het zoeken naar een goedkope massage gun, een massage gun aanbieding wellicht, een massage pistool met veel opties en mogelijkheden, of andere wensen die er kunnen zijn, zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. 

We lichten de belangrijkste aandachtspunten hieronder nog even voor je uit!

Batterij of accu duur

Wanneer je lekker aan het masseren bent met behulp van de massage gun, een eigen spier groep of die bij een ander, is niets zo vervelend dan wanneer je niet verder kan, omdat de batterij of accu leeg is. Het gebruik, de accu of batterij duur van een massage pistool verschilt per individu. Het is goed om hier omtrent massage gun reviews, massage gun ervaringen en de specs te checken, alvorens aanschaf van een massage pistool. 

Ook verschilt natuurlijk de laadtijd per accu of batterij van een individuele massage gun. Ook hieromtrent is over het algemeen informatie voorhanden, dus check ook deze info voor aanschaf. Bij sommige massage guns kun je zien/ aflezen hoeveel batterij of accu nog beschikbaar is. Dit is echter geen standaard optie!

Een batterij of accu (batterij) kan verder maken dat een massage gun zwaar is, of minder zwaar. Dit heeft ook te maken met bijvoorbeeld het materiaal waarvan de massage gun gemaakt is. Maar wil jij een massage gun die vrij licht is qua gewicht, is ook dit een aandachtspunt waarover je meer info kan vinden in de bijbehorende specificaties.

Het geluid

Een belangrijk punt die we toch echt even (nogmaals) willen aanstippen, het geluid die een massage gun maakt. De eerlijkheid gebiedt gewoon te zeggen, sommige massage guns maken bij gebruik érg veel geluid. De trillingen, die zorgen dan niet alleen voor trillingen op je huid en spieren, maar ook voor -niet zulke prettige- trillingen in je oren. 

Het geluidsniveau verschilt echter enorm per massage pistool. Ook hieromtrent verschaffen de specs van een individueel massage pistool jou echter duidelijkheid. Wanneer jij jouw massage gun enkel gebruikt voor een massage sessie in de kleedkamer of kantine van bijvoorbeeld de sportschool, met alle bijgeluiden van dien, kunnen we ons voorstellen dat het geluid van een massage gun jou niet zoveel deert. 

Maar dit wordt vast een ander verhaal wanneer jij als (sport)masseur soms een massage gun gebruikt bij jouw klanten, die jij in jouw rustige/ stille behandelkamer masseert. Of wanneer jij een massage gun zelf gebruikt om te ontspannen thuis..

Overige opties en mogelijkheden

Voor wat betreft het kopen van een massage gun is er keuze te over. De keuze zit hem in materiaal, accessoires, prijskaartje(s), maar ook voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Zo zijn er massage guns met weinig en veel ‘snelheid’ opties wanneer het gaat om het roteren en de hardheid van de massage. Zijn er massage guns die beschikken over en ergonomische handgreep, en heb je ze ook die dat niet hebben. Je hebt een massage pistool die draadloos is, en je hebt massage pistolen die dat niet zijn.

Er zijn zelfs massage pistolen die een timer hebben, je kunt de ‘masseer tijd’ dus vooraf instellen. Tevens heb je massage guns die te bedienen zijn met apps. En zo zullen er nog meer opties en mogelijkheden zijn die wij hier verder achterwege laten voor nu.

Punt is, dat ‘overige opties en mogelijkheden’ dus ook best belangrijk zijn en de moeite waard om rekening mee te houden, bij je zoektocht naar de beste massage gun.

Als laatste willen we nog graag het volgende aanstippen voor wat betreft accessoires bij een massage pistool. Soms zitten er verschillende accessoires, zoals diverse opzet/ voorzet stukken bij een massage gun. Ook wordt er soms een handige opberg koffer of doos voor de massage gun meegeleverd en/ of opbergzakjes voor de opzet/ voorzet stukken. Dit is echter niet standaard het geval. Check dus altijd de specs hieromtrent. Zij geven je duidelijkheid en dit voorkomt teleurstellingen.

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft een beste massage pistool, maar ook voor wat betreft een goede massage gun. Dit zodat jij de voor jouw beste massage gun kunt kopen.

We hebben je verder uitgelegd dat de massage gun beste koop, niet perse het beste massage pistool voor jou hoeft te zijn. Want meningen, ervaringen en dus ook reviews kunnen nou eenmaal per persoon verschillen. Welk massage pistool voor jou uiteindelijk het allerbeste is? Die vraag is enkel te beantwoorden door jou zelf.

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

We wensen je succes bij het zoeken, vinden en kopen van de voor jou allerbeste massage gun. We wensen je verder veel ontspanning, fijne massages en soepele spieren toe!

Nogmaals onze top 5 beste massage guns of massage pistolen op een rijtje:

 1. 1. Sanbo® Massage Gun Prime

  #1 Beste massage gun
  Sanbo® Massage Gun Prime. Masseren was nog nooit zo makkelijk

  Masseren was nog nooit zo makkelijk

  Wij zijn fan! Wat een fantastische massage gun. Zeer goede kwaliteit en de accu gaat lang genoeg mee. De handige helpt helpt je bij de juiste massage voor elk gebied.

  €54,99 bij bol.com
  bol.com (€54,99)
 2. 2. Massagerr® Mini Massage Gun

  #2 Beste koop massage pistool
  Massagerr® Mini Massage Gun. Prive massage in huis

  Prive massage in huis

  Wij vinden dit massage pistool zeer stil en gebruiksvriendelijk. De bouwkwaliteit is goed te noemen en is handig in gebruik. Met 2 uur batterijgebruik kun je met gemak meerdere dagen vooruit.

  €43,99 bij bol.com
  bol.com (€43,99)
 3. 3. Northgun PRO – Massage Gun

  #3 Best beoordeelde massage gun
  Northgun PRO – Massage Gun. Zeer licht en stil

  Zeer licht en stil

  Een wat duurder massagepistool of massage gun maar met uitstekende massage en batterijduur ook echt de moeite waard. Niet voor niets scoort deze massage gun een 4,8 van 5 sterren.

  €134,99 bij bol.com
  bol.com (€134,99)
 4. 4. Silvergear® Professionele Massage Gun

  #4 Beste goedkope massagegun
  Silvergear® Professionele Massage Gun. Voor een zacht prijsje zachte spieren

  Voor een zacht prijsje zachte spieren

  Ben je niet zo veel eisend maar wil je wel graag de schouders los hebben? Dan zit je met deze Silvergear massag gun goed. Met een accuduur van 1 uur heb je ruim genoeg de tijd om de spieren los te krijgen.

  €26,99 bij bol.com
  bol.com (€26,99)
 5. 5. Sanbo® Massage gun Elite – Sport en Relax massage

  #5 Meeste massagstanden massage pistool
  Sanbo® Massage gun Elite – Sport en Relax massage. Professionele kwaliteit

  Professionele kwaliteit

  Met maar liefst 30 standen helpt deze alleskunner jou door de spierpijn heen. Wordt geleverd ,et 8 stevige massagekoppen en maakt slechts 45 dB aan geluid.

  €89 bij bol.com
  bol.com (€89,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Iemand beoordeelde dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.