Beste verstekzaag van 2023

Top 5 best geteste verstekzagen volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 9 januari 2023 @12:25

beste_verstekzaag_01

Jij bent op zoek naar de beste verstekzaag? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de verstekzaag van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 15 verstekzagen uitgebreid getest en vergeleken. Na 15 uur onderzoek is DeWalt DWS780SET Afkort- En Verstekzaag als beste verstekzaag uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste verstekzagen van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een verstekzaag. Wist je bijvoorbeeld dat de beste verstekzaag wordt geleverd met DeWalt onderstel? Lees snel verder…

#1 Beste verstekzaag
DEWALT DWS780SET AFKORT- EN VERSTEKZAAG . Afkort en verstekzaag met onderstel

Afkort en verstekzaag met onderstel

Een dijk van een afkortzaag. Opvallend is de stevigheid en het gemak waarmee je kunt zagen. De telescopische stangen werken zeer soepel en de vergrendeling zit als een huis. Ook het afzuigen van stof en zaagsel gaat erg doeltreffend.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€1000,89 bij toolmax.nl
toolmax.nl (€1.000,89)

Naar de top 5

Top 5 beste verstekzagen van dit moment

Hoe komt deze top 5 verstekzagen tot stand?

15 uur getest door experts Onze experts hebben 15 verstekzagen uitvoerig getest en vergeleken.

15 verstekzagen vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 verstekzagen worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. DEWALT DWS780SET AFKORT- EN VERSTEKZAAG 

  #1 Beste verstekzaag
  DEWALT DWS780SET AFKORT- EN VERSTEKZAAG . Afkort en verstekzaag met onderstel

  Afkort en verstekzaag met onderstel

  Een dijk van een afkortzaag. Opvallend is de stevigheid en het gemak waarmee je kunt zagen. De telescopische stangen werken zeer soepel en de vergrendeling zit als een huis. Ook het afzuigen van stof en zaagsel gaat erg doeltreffend.

  €1000,89 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€1.000,89)
 2. 2. METABO KGS 18 LTX 216 18V LIHD ACCU TELESCOPISCHE AFKORT- EN VERSTEKZAAG  

  #2 Beste koop verstekzaag
  METABO KGS 18 LTX 216 18V LIHD ACCU TELESCOPISCHE AFKORT- EN VERSTEKZAAG  . Verstekzaag op accu

  Verstekzaag op accu

  Wat een gemak, een afkortzaag of verstekzaag op accu. De zaagprestaties zijn bijzonder goed te noemen, zeker voor een accu verstekzaag. De bouwkwaliteit is bijzonder goed en met een gewicht van net geen 14 kg zeer eenvoudig te verplaatsen.

  €913,82 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€913,82)
 3. 3. BOSCH BLAUW GCM 18V-305 GDC PROFESSIONAL ACCUKAP- EN VERSTEKZAAG 

  #3 Best beoordeelde verstekzaag
  BOSCH BLAUW GCM 18V-305 GDC PROFESSIONAL ACCUKAP- EN VERSTEKZAAG . Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Deze krachtige Bosch verstekzaag is vergelijkbaar met een verstekzaag met snoer van 2000W. De perfecte verstekzaag om mee te nemen op locatie. Deze verstekzaag kan gemonteerd worden op meerdere Bosch GTA onderstellen.

  €1444 bij alternate.nl
  alternate.nl (€1.444,00)
 4. 4. MILWAUKEE M18

  #4 Goedkope verstekzaag op accu
  MILWAUKEE M18. Snoerloze verstekzaag

  Snoerloze verstekzaag

  Deze Milwaukee verstekzaag heeft een 190mm zaagblad en zaagt zeer nauwkeurig. Deze krachtige zaagmachine werkt op de standaard Milwaukee accu's maar let op, deze worden niet meegeleverd.

  €569 bij bol.com
  bol.com (€569,00)
 5. 5. HYUNDAI KAP- EN VERSTEKZAAG

  #5 Voordelige keuze verstekzaag
  HYUNDAI KAP- EN VERSTEKZAAG. Eenvoud in z'n klasse

  Eenvoud in z'n klasse

  Geen poespas maar wel strakke zaaglijnen? Deze 1800W krachtige verstekzaag is perfect voor alledaagse klussen en is goed vast te zetten aan een werkbank. Zaagsel wordt direct weggeblazen, wel zo prettig.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)

Wat is de beste koop verstekzaag van dit moment?

Een verstek zaag kopen?

Je wilt een goede verstekzaag kopen die jou helpt met het zagen in en van allerlei hoeken en materialen. In deze koopgids bespreken we de top 5 beste verstekzagen van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Beste verstekzaag kopen? Lees er hier alles over!

De verstekzaag die voor jou het beste is, is niet perse degene die het beste uit de bus komt in een verstekzaag test. Al is de vraag; ‘welke verstekzaag kopen’ enkel goed te beantwoorden door een verstekzaag te vergelijken met andere verstekzagen. En dat is ook precies wat we doen in deze koopgids.

De verstekzaag beste koop hoeft voor jou hoeft niet de beste afkortzaag van 2023 te zijn, de beste verstekzaag aanbieding van dit moment of een elektrische verstekzaag te zijn.

Een verstekzaag die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste koop verstek zaag voor jou. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een beste verstekzaag die je helpt bij het zagen van allerlei materialen in allerlei hoeken.

Dat is voor jou misschien wel een goedkope verstekzaag? Een kleine verstekzaag of juist een grote verstekzaag? Een elektrische zaag, een handmatige verstekzaag of specifiek een verstek trekzaag van een bepaald merk?

We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft verstekzagen. Zodat jij jouw beste verstekzaag kan vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste verstekzaag(van dit moment)’? We bespreken de beste verstek zaag in zijn algemeen, de verstekzaag die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. 

Die laatste hoeft niet perse een goedkope verstekzaag te zijn of een aanbieding verstekzaag, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wordt daardoor een verstekzaag beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot. Er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een verstekzaag gaat kopen. Nu eerst door naar de top 5!

Onze top 5 verstekzagen nader bekeken

Nummer 1:

Deze beste verstekzaag met onderstel is een echte alleskunner! Je kunt elektronisch afkorten, dubbel verstekken en afschuinen. Door de telescoop geleding zeer geschikt voor bredere vloerdelen en panelen.

Deze beste verstekzaag is uitgerust met het Cross Cut Positioning System, ofwel XPS. De XPS werkt met een heldere LED technologie voor een betere zichtbaarheid. Met dit zaaglijn systeem wordt via de schaduw van het blad precies aangegeven waar de zaag zal invallen in het materiaal. Erg gebruiksvriendelijk en praktisch.

Het ontwerp van deze verstekzaag en de afwerking is hoogwaardig en degelijk te noemen. Uitstekende zaag prestaties voor zowel kleine profielen als grotere contructiewerken en houtbouw, tot 110 x 303 mm.

Nummer 2:

Wanneer een verstekzaag een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een beste koop verstekzaag. Het gaat in deze dus niet zozeer om een verstekzaag aanbieding of een goedkope verstekzaag, maar is een combinatie van bovenstaande factoren. 

Deze zeer krachtige accu-verstekzaag voor montagewerkzaamheden met hoog zaagvermogen doet wat hij moet doen. Scherp, vlot en accuraat. Een verstekzaag om blij van te worden tijdens je klus en zaagwerkzaamheden. Deze verstekzaag is verder compact en een lichtgewicht, ook geschikt voor vervoer met één hand. Door de robuuste constructie van aluminium persgietwerk kan deze verstekzaag gemakkelijk zwaar werk aan.

De LiHD accu-pack zorgt voor ultiem vermogen, extreem lange looptijd en levensduur. De Ultra-M-Technologie zorgt voor en zeer hoog vermogen, milieuvriendelijk laden en er zit tevens 3 jaar garantie op de accu-pack!

Nummer 3:

De verstekzaag die het beste beoordeeld wordt, mag zich de best beoordeelde verstek zaag noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze beste afkort verstekzaag is een absolute topper en komt erg goed uit de verstekzaag test. We noemen een paar dikke pluspunten van deze beste beoordeelde verstekzaag.

De combinatie van indrukwekkende zaag prestaties en volledige snoerloze flexibiliteit. De borstelloze motor die werkt op een ProCORE 18V-accu levert verder snoerloos vermogen dat gelijkwaardig is aan dat van een kap- en verstekzaag machine van 2000 W met snoer. De HMI en connectiviteit voor controle van accustatus; toerentalinstelling inclusief ECO-modus! Het wisselen van zaagbladen zonder extra gereedschap; helling controle op voorkant, motorrem en een plaatsbesparende glijarm voor een veilige en comfortabele bediening.

Nummer 4:

Deze nummer 4 van onze top 5 is een echt paradepaardje onder de verstekzagen en een verstekzaag met indrukwekkende zaag prestaties en volledige snoerloze flexibiliteit. Heel erg gebruiksvriendelijk en gebruiksgemakkelijk dus, dat laatste!


 De borstelloze motor die werkt op een ProCORE 18V-accu levert verder snoerloos vermogen dat gelijkwaardig is aan dat van een kap- en verstekzaag machine van 2000 W met snoer. De HMI en connectiviteit voor controle van accustatus; toerentalinstelling inclusief ECO-modus! Het wisselen van zaagbladen zonder extra gereedschap; helling controle op voorkant, motorrem en een plaatsbesparende glijarm voor een veilige en comfortabele bediening.

Nummer 5:

Deze beste koop verstekzaag heeft een zeer scherp prijskaartje van ruim onder de 500 euro. Dit basismodel verstekzaag is geen verstekzaag aanbieding, maar heeft wel een zeer scherpe prijs en kwaliteitverhouding.

Deze verstekzaag heeft onder andere een heavy duty 1800 Watt motor voor optimale zaag prestaties in harde materialen, een lange levensduur, tweevoudige verticale stalen rails met rechte lagers voor soepele zaagbewegingen, een railslot (zaagkop gaat automatisch terug in zijn positie, en een instelbare laser! Dit alles voor jouw complete gebruiksgemak!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een beste verstekzaag?

Als eerste, wat is een verstekzaag

Een verstekzaag is een accu zaag of handzaag die vaak wordt gebruikt in combinatie met een verstekbak of verstekhouder bij het zagen onder een bepaalde hoek. Verstek dat is een schuine samenvoeging van twee aparte onderdelen, en dit over het algemeen onder een hoek van 45 graden.

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een beste verstekzaag is het handig om te weten wat de mogelijkheden en opties zijn. Dit in combinatie met je eigen voorkeuren maakt de zoektocht een heel stuk eenvoudiger!

Wil je een verstekzaag met accu? Of een verstekzaag op netspanning? Een handmatige verstekzaag misschien? Een verstekzaag met onderstel samen kopen wellicht? Ben je op zoek naar een mooie verstekzaag aanbieding, of wil je een elektrische verstekzaag van een bepaald merk?

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je een verstekzaag gaat kopen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een verstekzaag beste koop is groot. Dit maakt beslissen niet per definitie makkelijk(er).

Wist je trouwens dat wij al eerder onderzoek hebben gedaan naar de beste zaagtafel, de beste afkortzaag en de beste houtkloof machine? Vergeet trouwens niet de beste brandmelder op te hangen in je klusschuur. Veilig maar ook verplicht.

beste_verstekzaag

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een verstekzaag zal over het algemeen helder zijn, namelijk het zagen van metaal, hout etc. Je wilt lekker klussen met een verstekzaag.

Het is echter wel noodzaak dat de verstekzaag die jij op het oog hebt, passend is voor de uitvoering van jouw werkzaamheden. 

Ben je een hobby klusser en zul je zo af en toe een verstekzaag ter hand nemen? Of heb je een klusbedrijf en ben je op zoek naar een verstekzaag voor professioneel gebruik? En welk materiaal zaag je voornamelijk? Ook iets om rekening mee te houden alvorens aanschaf.

Accu of netspanning


Wanneer je op zoek bent naar een verstekzaag, kun je kiezen voor een verstekzaag accu, een verstekzaag die op accu werkt. Er zijn echter ook verstekzagen die werken middels netspanning. Een verstekzaag met een snoer dus. Deze laatste zijn zo langzamerhand in de minderheid, maar ze zijn zeker nog wel te koop.

Beide opties hebben zo hun eigen voor en nadelen. Zo ben je met accu niet afhankelijk van een stopcontact en dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Wanneer je werkt met netspanning, heb je nooit het risico van een lege of kapotte accu.

Geïntegreerde laser en stofafzuiging

Elke verstekzaag heeft zo zijn eigen opties en mogelijkheden. Daarom is het altijd belangrijk om de specs te raadplegen, ruimschoots voordat je een verstek zaag ook daadwerkelijk aanschaft. We willen er twee zaken uitlichten qua opties die belangrijk zijn voor je werkplezier en gemak. 

Een geïntegreerde laser zorgt ervoor dat je nauwkeurig te werk kunt gaan bij het zagen. Je netjes en gemakkelijk langs een strakke lijn kunt zagen, zonder problemen of gedoe. Niet elke verstek zaag voor plinten en overige klus zaken bezit standaard een geïntegreerde laser. 

Uiteraard zorgt het zagen met een verstek zaag of andere zaag in ieder geval voor 1 ding, en dat is voor veel stof. Een stofafzuiging is dus essentieel. Om netjes te kunnen werken en de omgeving enigszins netjes en werkbaar te kunnen houden. De ene stofafzuiging is de andere niet. Het is goed om hier even in te duiken alvorens aanschaf. Er zijn zelfs verstekzagen die geen standaard stofafzuiger bezitten..

Onderstel

Een onderstel is vrij handig, wanneer je wilt werken met een verstekzaag.

Een vrij noodzakelijke accessoire dus wat ons betreft. Die echter lang niet altijd standaard wordt meegeleverd en waar je vaak extra voor moet betalen. Wanneer je een (strak) budget hebt, is het goed om hier vooraf rekening mee te houden. Want ook een onderstel kan best duur zijn.

Wat kost een goede verstekzaag

Een verstekzaag kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende verstekzagen die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies en mogelijkheden die een verstek zaag wel of niet heeft.

Of een verstekzaag goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar beste verstekzaag die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope verstekzaag aanbieding?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope verstekzaag voor plinten kan voor jou wel de meest ideale verstekzaag zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij  een verstekzaag, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

beste_verstekzaag_01

Hoe wij onafhankelijk en eerlijk testen

Jij zoekt de beste verstekzaag, je bent een hobby klusser of een echt professional. Hoe verschillend de klussen tussen deze twee ook zijn. 1 Ding is vaak hetzelfde; je hebt weinig tijd. Daarom selecteerden wij voor jou de 5 beste verstekzagen. Zo kun jij weer snel aan het klussen. Dat is immers wat je graag doet.

Veelgestelde vragen over een verstekzaag

Wat is een verstekzaag?

Een verstekzaag is een zaag/ handzaag die vaak wordt gebruikt in combinatie met een verstekbak of verstekhouder bij het zagen onder een bepaalde hoek. Verstek dat is een schuine samenvoeging van twee aparte onderdelen, en dit over het algemeen onder een hoek van 45 graden.

Wat is de beste verstekzaag?

De beste verstekzaag van 2023, dat is niet één type model of merk. Een beste verstekzaag die voor jou tevens de beste koop verstekzaag is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede verstekzaag is volgens ons in ieder geval een verstekzaag die gebruiksvriendelijk is, prettig en gemakkelijk in gebruik. Duurzaam is ook en dus een tijd mee gaat.

Wat is een goede elektrische verstekzaag aanbieding?

Een goede aanbieding verstekzaag die elektrisch is, is die verstekzaag waar jij zelf blij van wordt. Het is een verstekzaag die qua opties en mogelijkheden bij je past en daarnaast een prijskaartje heeft die jou ook positief stemt. Een combinatie van die twee factoren maakt een verstekzaag aanbieding een goede aanbieding. Niets meer en niets minder.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een verstekzaag?

Wanneer je een afkort verstekzaag wilt kopen, is het goed om je eigen wensen en voorkeuren in je achterhoofd te houden. Verder is het verstandig om te letten op het materiaal en de kwaliteit van een verstekzaag. Deze kunnen onderling behoorlijk van elkaar verschillen. Ook heb je speciale zaagbladen voor bijvoorbeeld metaal of kunststof. Ook het aantal tanden op een zaag heeft invloed. Bekijk dit goed alvorens aanschaf.

Waar koop ik de beste verstekzaag?

Een beste verstekzaag, maar ook een beste verstekzaag aanbieding bijvoorbeeld, kun je zowel offline (in megastores) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van toolmax.nl uitstekend uit de bus!

Beste verstekzaag, de eindconclusie

De beste verstekzaag is uiteraard ook een goede verstekzaag. Deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste verstek zaag, zijn er sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een verstekzaag voor plinten en overige klus zaken, hieronder voor je uit. 

Accu of netspanning

Wanneer je op zoek bent naar een verstekzaag, kun je kiezen voor een verstekzaag accu, een verstekzaag die op accu werkt. Er zijn echter ook verstekzagen die werken middels netspanning. Een verstekzaag met een snoer dus. Deze laatste zijn zo langzamerhand in de minderheid, maar ze zijn zeker nog wel te koop.

Beide opties hebben zo hun eigen voor en nadelen. Zo ben je met accu niet afhankelijk van een stopcontact en dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Wanneer je werkt met netspanning, heb je nooit het risico van een lege of kapotte accu. Je kunt alleen voor jezelf beslissen wat jouw voorkeur heeft!

Geïntegreerde laser en stofafzuiging

Elke verstekzaag heeft zo zijn eigen opties en mogelijkheden. Daarom is het altijd belangrijk om de specs te raadplegen, ruimschoots voordat je een verstek zaag ook daadwerkelijk aanschaft. We willen er twee zaken uitlichten qua opties die belangrijk zijn voor je werkplezier en gemak. 

Een geïntegreerde laser zorgt ervoor dat je nauwkeurig te werk kunt gaan bij het zagen. Je netjes en gemakkelijk langs een strakke lijn kunt zagen, zonder problemen of gedoe. Niet elke verstek zaag voor plinten en overige klus zaken bezit standaard een geïntegreerde laser. Iets om in de gaten te houden dus.

Dan de stofafzuiging. Uiteraard zorgt het zagen met een verstek zaag of andere zaag voor in ieder geval 1 ding, en dat is voor veel stof. Een stofafzuiging is dus essentieel. Om netjes te kunnen werken en de omgeving enigszins netjes en werkbaar te kunnen houden. De ene stofafzuiging is de andere niet. Het is goed om hier even in te duiken alvorens aanschaf. Er zijn zelfs verstekzagen die geen standaard stofafzuiger bezitten..

Onderstel, ja of nee

Een onderstel is vrij handig, wanneer je wilt werken met een verstekzaag.

Een vrij noodzakelijke accessoire dus wat ons betreft. Die echter lang niet altijd standaard wordt meegeleverd en waar je vaak extra voor moet betalen. Wanneer je een (strak) budget hebt, is het goed om hier vooraf rekening mee te houden. Want ook een onderstel kan best duur zijn. 

Toch raden wij je aan er eentje aan te schaffen, wanneer je niet in het bezit bent van een onderstel verstekzaag. Een verstekzaag onderstel maakt jouw verstekzaag compleet en zorgt voor veel werkgemak.

Wat is de beste verstekzaag

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste verstekzaag afkortzaag. Je uitgelegd dat de verstekzaag beste koop niet perse de beste verstekzaag voor jou hoeft te zijn. Een verstekzaag vergelijken met andere verstekzagen is dan ook altijd handig en verstandig. 

Het aanbod van een afkortzaag verstekzaag, maar ook een handmatige verstekzaag en een elektrische verstekzaag is groot, en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

Hoe je het ook wendt of keert, de beste verstekzaag die bovenaan staat in een verstekzaag test, hoeft voor jou dus niet de beste verstek zaag te zijn. Is dan ook niet één vaststaand model of merk. Het is een verstek zaag, verstekzaag, een afkort verstekzaag of hoe je het ook wilt noemen of schrijven, die aan jouw wensen en eisen en voorkeuren voldoet. Zoals al eerder in deze koopgids geschetst.

We wensen je veel succes en uiteindelijk gebruiksgemak bij je persoonlijke zoektocht naar een beste verstekzaag. Een verstek zaag die jouw helpt bij al jouw zaagklussen!

Nogmaals onze top 5 verstekzagen

 1. 1. DEWALT DWS780SET AFKORT- EN VERSTEKZAAG 

  #1 Beste verstekzaag
  DEWALT DWS780SET AFKORT- EN VERSTEKZAAG . Afkort en verstekzaag met onderstel

  Afkort en verstekzaag met onderstel

  Een dijk van een afkortzaag. Opvallend is de stevigheid en het gemak waarmee je kunt zagen. De telescopische stangen werken zeer soepel en de vergrendeling zit als een huis. Ook het afzuigen van stof en zaagsel gaat erg doeltreffend.

  €1000,89 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€1.000,89)
 2. 2. METABO KGS 18 LTX 216 18V LIHD ACCU TELESCOPISCHE AFKORT- EN VERSTEKZAAG  

  #2 Beste koop verstekzaag
  METABO KGS 18 LTX 216 18V LIHD ACCU TELESCOPISCHE AFKORT- EN VERSTEKZAAG  . Verstekzaag op accu

  Verstekzaag op accu

  Wat een gemak, een afkortzaag of verstekzaag op accu. De zaagprestaties zijn bijzonder goed te noemen, zeker voor een accu verstekzaag. De bouwkwaliteit is bijzonder goed en met een gewicht van net geen 14 kg zeer eenvoudig te verplaatsen.

  €913,82 bij toolmax.nl
  toolmax.nl (€913,82)
 3. 3. BOSCH BLAUW GCM 18V-305 GDC PROFESSIONAL ACCUKAP- EN VERSTEKZAAG 

  #3 Best beoordeelde verstekzaag
  BOSCH BLAUW GCM 18V-305 GDC PROFESSIONAL ACCUKAP- EN VERSTEKZAAG . Zeer goed beoordeeld

  Zeer goed beoordeeld

  Deze krachtige Bosch verstekzaag is vergelijkbaar met een verstekzaag met snoer van 2000W. De perfecte verstekzaag om mee te nemen op locatie. Deze verstekzaag kan gemonteerd worden op meerdere Bosch GTA onderstellen.

  €1444 bij alternate.nl
  alternate.nl (€1.444,00)
 4. 4. MILWAUKEE M18

  #4 Goedkope verstekzaag op accu
  MILWAUKEE M18. Snoerloze verstekzaag

  Snoerloze verstekzaag

  Deze Milwaukee verstekzaag heeft een 190mm zaagblad en zaagt zeer nauwkeurig. Deze krachtige zaagmachine werkt op de standaard Milwaukee accu's maar let op, deze worden niet meegeleverd.

  €569 bij bol.com
  bol.com (€569,00)
 5. 5. HYUNDAI KAP- EN VERSTEKZAAG

  #5 Voordelige keuze verstekzaag
  HYUNDAI KAP- EN VERSTEKZAAG. Eenvoud in z'n klasse

  Eenvoud in z'n klasse

  Geen poespas maar wel strakke zaaglijnen? Deze 1800W krachtige verstekzaag is perfect voor alledaagse klussen en is goed vast te zetten aan een werkbank. Zaagsel wordt direct weggeblazen, wel zo prettig.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.