Beste mini koelkast slaapkamer van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten slaapkamer volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 december 2022 @07:40

mini_koelkast_slaapkamer

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkast slaapkamer? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast slaapkamer van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 17 mini koelkasten slaapkamer uitgebreid getest en vergeleken. Na 11 uur onderzoek is Salora CBF4300WH als beste mini koelkast slaapkamer uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkasten slaapkamer van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een mini koelkast slaapkamer. Wist je bijvoorbeeld dat det beste mini koelkast slaapkamer vooral erg ruim en praktisch is? Lees snel verder…

#1 Beste product
Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit. Simpel maar groot

Simpel maar groot

Ga jij voor efficiëntie? Dan is deze koelkast de perfecte keuze voor jou. Ruim genoeg en zeer logisch ingedeeld. Daarbij is het energieverbruik in verhouding lager dan de andere koelkasten.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€134,75 bij bol.com
bol.com (€134,75)

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten slaapkamer van dit moment

Onze experts hebben 17 mini koelkasten voor in de slaapkamer uitgebreid getest om voor jou de beste mini koelkast slaapkamer te vinden. Tijdens dit onderzoek hebben onze experts gekeken naar prijs, kwaliteit, eigenschappen en beoordelingen van gebruikers om de beste mini koelkast slaapkamer te kunnen bepalen. Het resultaat van deze uitgebreide test is de top 5 lijst ‘beste mini koelkasten slaapkamer’ die je hieronder ziet. De getoonde producten in deze top 5 beste mini koelkasten slaapkamer worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs. Klik op de knop onder het product en je wordt automatisch doorgestuurd naar de webshop die vandaag de laagste prijs biedt voor de beste mini koelkast slaapkamer. Op deze manier vind jij snel de beste mini koelkast slaapkamer. Handig toch?  

 1. 1. Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit

  #1 Beste keuze
  Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit. Simpel maar groot

  Simpel maar groot

  Ga jij voor efficiëntie? Dan is deze koelkast de perfecte keuze voor jou. Ruim genoeg en zeer logisch ingedeeld. Daarbij is het energieverbruik in verhouding lager dan de andere koelkasten.

  €134,75 bij bol.com
  bol.com (€134,75)
 2. 2. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. Prachtig retro design

  Prachtig retro design

  Deze koelkast is perfect voor iedereen die ook design belangrijk vind. Logisch ingedeeld, lage energieklasse en goeie looks. Wie wil dat nou niet? In wit en zwart verkrijgbaar.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 3. 3. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Voor het echte hotel gevoel

  Voor het echte hotel gevoel

  Een prachtige koelkast met glazen deur. Zo creëer je pas echt een hotel chique gevoel op de slaapkamer. Met 32 liter niet de allergrootste maar wel ruim voldoende voor op de slaapkamer.

 4. 4. Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast

  Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast. Stil en smaakvol

  Stil en smaakvol

  Deze koelkast is niet alleen er stil (en redelijk zuinig) maar heeft ook nog eens de looks van een top klasse mini koelkast. De glazen deur is niet alleen handig maar ook prachtig om te zien.

  €146,99 bij bol.com
  bol.com (€146,99)
 5. 5. Mobicool MBF20 Coca Cola Classic

  Mobicool MBF20 Coca Cola Classic. Enjoy life in de slaapkamer

  Enjoy life in de slaapkamer

  Een prachtige kleine koelkast met de welbekende Coca Cola looks. 20 liter is ruim voldoende voor gebruik op de slaapkamer. Je kunt 'm zelfs meenemen als je dat wilt.

  €165,31 bij bol.com
  bol.com (€165,31)

Een kleine koelkast slaapkamer kopen, wij maken je zoektocht gemakkelijk!

Jij bent op zoek naar een mini koelkast, een mini koelkast slaapkamer ‘editie’, om precies te zijn! Je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de beste mini koelkast voor op je kamer gevonden hebben!

Mini koelkast voor op een kamer

Een slaapkamer bijvoorbeeld.. Je bent in ieder geval op zoek naar een mini koelkast kamer model. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. 

Een kleine koelkast slaapkamer model, zijn deze eigenlijk wel te koop? En waar moet ik dan allemaal op letten? We kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn waar je tegenaan loopt. We vertellen je daar hieronder meer over.

Een mini koelkast slaapkamer, wat een luxe!

Een mini koelkast voor op je slaapkamer, hoe handig is dat? Is de aanschaf een goed idee? Dat hangt ten eerste af van jou en je gebruikssituatie. Wanneer je op zoek bent naar een kleine koelkast omdat je ook niet zoveel te koelen hebt, of een kleine koelkast wilt kopen puur als ‘extra’ naast je reguliere koelkast, dan is een mini koelkast perfect, en ga je er waarschijnlijk veel gemak en plezier van beleven! 

Creëer het hotel gevoel op je je eigen slaapkamer. ’s Avonds een film kijken in bed en altijd een koud drankje ter beschikking. Dat is toch pure luxe? Mini koelkasten voor op de slaapkamer zijn er in vele vormen en varianten. Waarschijnlijk heb je geen vriesvak nodig dus dat maakt de keuze al een stuk makkelijker. Ga jij voor een design mini koelkast of kies je voor puur gebruikersgemak en wil je dus ruimte en een logische indeling?

Of een mini koelkast voor jou een goed idee is (om aan te schaffen), dat kun jij uiteindelijk zelf het beste beoordelen. Met een beetje hulp natuurlijk, van dit artikel bijvoorbeeld.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een mini koelkast voor op je kamer? We bespreken ze hieronder met je!

Mini koelkast voor op je kamer, de voordelen

Een mini koelkast heeft echt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn compacte, mooie -misschien wel retro- design, brengt een mini koelkast ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken deze voordelen in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een mini koelkast voor op je slaapkamer is écht een kleine koelkast, bespaar je met een kleine koelkast ook energie. Want uiteraard gebruikt een mini koelkast een heel stuk minder energie dan een regulier (groter) model. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook iedereen in zijn of haar portemonnee. 

Dus bezuinigen en besparen op energiekosten is iets waar iedereen gelukkig van wordt, these days. Dit kan perfect met een mini koelkast op je kamer. Een mini koelkast wellicht die ook nog eens een zuinig energielabel heeft (A,B of C), is helemaal de spreekwoordelijke kers op de taart! We komen daar nog even op terug.

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen echter ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Of misschien al wel hebben geholpen!

Onder andere met behulp van de volgende alinea, de opties en mogelijkheden die een mini koelkast slaapkamer wel of niet heeft!

Kleine koelkast slaapkamer model en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een kleine koelkast voor op je slaapkamer, maar ook op zoek bent naar een mini koelkast voor op je kamer met een scherpe prijs, is een mini koelkast die goedkoop is voor jou essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een goedkope koelkast mini formaat moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar goedkoop. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een mini koelkast met een strakke prijs wel, of juist niet heeft.

In de specificaties horende bij een specifieke mini koelkast voor op je slaapkamer kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat deze kleine koelkast verder wel en ook niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een mini koelkast kamer met vriesvak, en met glazen deur kopen? Het grote voordeel van een glazen deur, je kunt zien wat er in je kleine koelkast staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het ook super tof vinden wij persoonlijk, zo’n glazen deur. Maar daarover kunnen we natuurlijk van mening verschillen!

mini_slaapkamer__koelkast_02

Even over energieverbruik van een mini koelkast in de slaapkamer…

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast voor op je slaapkamer? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast voor op je kamer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. 

Verder nog wensen?

Heb je verder nog wensen omtrent de inhoud van je slaapkamer koelkast mini? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met een inhoud van plusminus 4 liter is echt klein! Er zijn echter ook mini koelkasten met een inhoud van 50 liter plus!

Hierop aansluitend willen we de maten van jouw mini koelkast nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw koelkast mini en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt op je slaapkamer (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een mini koelkast slaapkamer meer of minder belangrijk. 

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een 

goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast op je slaapkamer en de aanschaf hiervan. Wij wensen je in ieder geval veel gebruiksgemak toe!

Nogmaals onze top 5 beste mini koelkasten voor op de slaapkamer

 1. 1. Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit

  #1 Beste keuze
  Salora CFB4300WH – Bar – Koelkast – 43 Liter – Wit. Simpel maar groot

  Simpel maar groot

  Ga jij voor efficiëntie? Dan is deze koelkast de perfecte keuze voor jou. Ruim genoeg en zeer logisch ingedeeld. Daarbij is het energieverbruik in verhouding lager dan de andere koelkasten.

  €134,75 bij bol.com
  bol.com (€134,75)
 2. 2. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. Prachtig retro design

  Prachtig retro design

  Deze koelkast is perfect voor iedereen die ook design belangrijk vind. Logisch ingedeeld, lage energieklasse en goeie looks. Wie wil dat nou niet? In wit en zwart verkrijgbaar.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 3. 3. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Voor het echte hotel gevoel

  Voor het echte hotel gevoel

  Een prachtige koelkast met glazen deur. Zo creëer je pas echt een hotel chique gevoel op de slaapkamer. Met 32 liter niet de allergrootste maar wel ruim voldoende voor op de slaapkamer.

 4. 4. Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast

  Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast. Stil en smaakvol

  Stil en smaakvol

  Deze koelkast is niet alleen er stil (en redelijk zuinig) maar heeft ook nog eens de looks van een top klasse mini koelkast. De glazen deur is niet alleen handig maar ook prachtig om te zien.

  €146,99 bij bol.com
  bol.com (€146,99)
 5. 5. Mobicool MBF20 Coca Cola Classic

  Mobicool MBF20 Coca Cola Classic. Enjoy life in de slaapkamer

  Enjoy life in de slaapkamer

  Een prachtige kleine koelkast met de welbekende Coca Cola looks. 20 liter is ruim voldoende voor gebruik op de slaapkamer. Je kunt 'm zelfs meenemen als je dat wilt.

  €165,31 bij bol.com
  bol.com (€165,31)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.