Beste mini koelkast voor blikjes van 2023

Top 5 best geteste mini koelkasten voor blikjes volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 december 2022 @07:40

beste_mini_koelkast_voor_blikjes

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkast voor blikjes? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast voor blikjes van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 11 mini koelkasten voor blikjes uitgebreid getest en vergeleken. Na 12 uur onderzoek is Denver mini koelkast als beste mini koelkast voor blikjes uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste mini koelkast voor blikjes van dit moment. In dit artikel geven onze experts 3 tips voor het kopen van een mini koelkast voor blikjes. Wist je bijvoorbeeld dat de beste mini koelkast voor blikjes ook zeer geschikt is voor onderweg? Lees snel verder…

#1 Beste keuze
Denver Mini koelkast – Kleine koelkast 4L. Koude blikjes onderweg

Koude blikjes onderweg

Speciaal gemaakt voor onderweg door de 12 volt aansluiting. Natuurlijk ook thuis te gebruiken op netstroom. Deze koelkast is geschikt voor maximaal 6 blikjes.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€53,80 bij blokker.nl
blokker.nl (€53,80)

Naar de top 5

Top 5 beste mini koelkasten voor blikjes van dit moment

Onze experts hebben 11 mini koelkasten voor blikjes uitgebreid getest om voor jou de beste mini koelkast voor blikjes te vinden. Tijdens dit onderzoek hebben onze experts gekeken naar prijs, kwaliteit, eigenschappen en beoordelingen van gebruikers om de beste mini koelkast voor blikjes te kunnen bepalen. Het resultaat van deze uitgebreide test is de top 5 lijst ‘beste mini koelkasten voor blikjes’ die je hieronder ziet. De getoonde producten in deze top 5 beste mini koelkasten voor blikjes worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs. Klik op de knop onder het product en je wordt automatisch doorgestuurd naar de webshop die vandaag de laagste prijs biedt voor de beste mini koelkast voor blikjes. Op deze manier vind jij snel de beste mini koelkast voor blikjes. Handig toch?  

 1. 1. Denver Mini koelkast – Kleine koelkast 4L

  #1 Beste keuze
  Denver Mini koelkast – Kleine koelkast 4L. Koude blikjes onderweg

  Koude blikjes onderweg

  Speciaal gemaakt voor onderweg door de 12 volt aansluiting. Natuurlijk ook thuis te gebruiken op netstroom. Deze koelkast is geschikt voor maximaal 6 blikjes.

  €53,80 bij blokker.nl
  blokker.nl (€53,80)
 2. 2. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. Voldoende ruimte

  Voldoende ruimte

  Deze koelkast beschikt over maar liefst 47 liter aan ruimte. Dat zijn heel veel blikjes. En dat allemaal in een prachtig design. Deze koelkast zal je verbazen qua design en prestaties.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 3. 3. Koelbox met ECO modus voor auto & camping warm en koud 32L

  Koelbox met ECO modus voor auto & camping warm en koud 32L. Perfect voor onderweg

  Perfect voor onderweg

  Deze Koelkast is niet speciaal gemaakt voor blikjes maar wel uiterst handig in gebruik. Houdt thuis en onderweg de drankjes goed koud. Eenvoudig te verplaatsen door de wielen.

 4. 4. Hcalory Compressor Koelbox – Bluetooth en APP

  Hcalory Compressor Koelbox – Bluetooth en APP. Koelt sneller dan het licht

  Koelt sneller dan het licht

  Wat een prestaties levert deze koelkast. Eenvoudig te bedienen door middel van een app. Zo bepaal jij altijd en overal de exacte temperatuur van je drankjes.

 5. 5. Mobicool Coca-Cola Cool Can koelkast – 10 liter 

  Mobicool Coca-Cola Cool Can koelkast – 10 liter . In een speciaal jasje

  In een speciaal jasje

  Niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens uiterst handig. Jij bepaalt waar deze koelkast wordt ingezet. Thuis of op kantoor? Of toch onderweg met de 12V aansluiting.

  €164,81 bij bol.com
  bol.com (€164,81)

Een kleine mini koelkast blikjes kopen, wij helpen je graag verder.

Jij bent op zoek naar een mini koelkast, een mini koelkast specifiek voor het koel houden van blikjes! Je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de beste blikjes koelkast mini voor je gevonden hebben!

Mini koelkast voor blikjes kopen

Je bent op zoek naar een blikjes koelkast in mini formaat, een mini koelkast voor 6 blikjes, voor 4 blikjes of misschien zelfs wel een mini koelkast voor 2 blikjes maar. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. 

Een mini koelkast 6 blikjes, of misschien zelfs een mini koelkast 2 blikjes, zijn deze eigenlijk wel te koop? En waar moet ik dan allemaal op letten? We kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn waar je tegenaan loopt. We vertellen je daar hieronder meer over.

blikjeskopen_een_goed_idee">

Een mini koelkast ‘blikjes’ kopen, een goed idee?

Een mini koelkast voor blikjes, hoe handig is dat? Is de aanschaf een goed idee? Dat hangt ten eerste af van jou en je gebruikssituatie. Wanneer je op zoek bent naar een kleine koelkast omdat je niet zoveel blikjes hebt om te koelen, of een kleine koelkast wilt kopen om mee te nemen op reis, dan is een mini koelkast perfect, en ga je er waarschijnlijk veel gemak en plezier van beleven! 

Ook een mini koelkast koelt in principe net zo goed als zijn grotere ‘broers en zussen’. Het vriesgedeelte van een mini koelkast echter, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een mini koelkast blikjes. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een vriesvakje van een mini koelkast ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen. Hiervoor niet krachtig genoeg is dus! 

Wanneer jij echter enkel op zoek bent naar een blikjes koelkast mini formaat om blikjes koel te houden, zul je ook geen vriesgedeelte nodig hebben, waarschijnlijk.

Of een mini koelkast voor jou een goed idee is (om aan te schaffen), dat kun jij uiteindelijk zelf het beste beoordelen. Met een beetje hulp natuurlijk, van dit artikel bijvoorbeeld.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een mini koelkast voor blikjes? We bespreken ze hieronder met je!

beste_mini_koelkast_usb_03

Blikjes koelkast mini formaat, de voordelen

Een mini koelkast heeft echt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn compacte, mooie -misschien wel retro- design, brengt een mini koelkast ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken deze voordelen in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een mini koelkast 2 blikjes bijvoorbeeld, is écht een mini koelkast, bespaar je met een kleine koelkast ook energie. Want uiteraard gebruikt een mini koelkast een heel stuk minder energie dan een regulier (groter) model. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook iedereen in zijn of haar portemonnee. 

Dus bezuinigen en besparen op energiekosten is iets waar iedereen gelukkig van wordt, these days. Dit kan perfect met een mini koelkast voor blikjes. Een mini koelkast 6 blikjes wellicht die ook nog eens een zuinig energielabel heeft (A,B of C), is helemaal de spreekwoordelijke kers op de taart! We komen daar nog even op terug.

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen echter ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Of misschien al wel hebben geholpen!

Onder andere met behulp van de volgende alinea, de opties en mogelijkheden die een mini koelkast voor blikjes wel of niet heeft!

blikjesen_overige_opties_en_mogelijkheden">

Mini koelkast ‘blikjes’ en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een kleine koelkast voor blikjes, maar ook op zoek bent naar een mini koelkast voor blikjes met een scherpe prijs, is een mini koelkast die goedkoop is voor jou essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een goedkope blikjes koelkast mini formaat moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar goedkoop. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een mini koelkast met een strakke prijs wel, of juist niet heeft.

In de specificaties horende bij een specifieke mini koelkast kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat deze kleine koelkast verder wel en ook niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een mini koelkast voor blikjes zonder vriesvak, maar met glazen deur kopen? Het grote voordeel hiervan, je kunt zien wat er in je kleine koelkast staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het ook super tof vinden wij persoonlijk, zo’n glazen deur. Smaken verschillen echter!

beste_mini_koelkast_voor_blikjes_03

Hoeveel energie verbuikt een mini koelkast voor blikjes?

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast 6 blikjes? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast voor blikjes zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. 

Heb je verder nog wensen omtrent de inhoud van je blikjes koelkast mini? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met een inhoud van plusminus 4 liter is echt klein! En wat te denken van een mini koelkast 2 blikjes, een mini koelkast 4 blikjes, of een mini koelkast 6 blikjes?

Hierop aansluitend willen we de maten van jouw mini koelkast nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw koelkast mini en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een mini koelkast voor blikjes meer of minder belangrijk. 

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een 

goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast blikjes en de aanschaf hiervan. Wij wensen je in ieder geval veel gebruiksgemak toe!

Nogmaals onze top 5 mini koelkasten speciaal voor blikjes op een rijtje:

 1. 1. Denver Mini koelkast – Kleine koelkast 4L

  #1 Beste keuze
  Denver Mini koelkast – Kleine koelkast 4L. Koude blikjes onderweg

  Koude blikjes onderweg

  Speciaal gemaakt voor onderweg door de 12 volt aansluiting. Natuurlijk ook thuis te gebruiken op netstroom. Deze koelkast is geschikt voor maximaal 6 blikjes.

  €53,80 bij blokker.nl
  blokker.nl (€53,80)
 2. 2. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. Voldoende ruimte

  Voldoende ruimte

  Deze koelkast beschikt over maar liefst 47 liter aan ruimte. Dat zijn heel veel blikjes. En dat allemaal in een prachtig design. Deze koelkast zal je verbazen qua design en prestaties.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 3. 3. Koelbox met ECO modus voor auto & camping warm en koud 32L

  Koelbox met ECO modus voor auto & camping warm en koud 32L. Perfect voor onderweg

  Perfect voor onderweg

  Deze Koelkast is niet speciaal gemaakt voor blikjes maar wel uiterst handig in gebruik. Houdt thuis en onderweg de drankjes goed koud. Eenvoudig te verplaatsen door de wielen.

 4. 4. Hcalory Compressor Koelbox – Bluetooth en APP

  Hcalory Compressor Koelbox – Bluetooth en APP. Koelt sneller dan het licht

  Koelt sneller dan het licht

  Wat een prestaties levert deze koelkast. Eenvoudig te bedienen door middel van een app. Zo bepaal jij altijd en overal de exacte temperatuur van je drankjes.

 5. 5. Mobicool Coca-Cola Cool Can koelkast – 10 liter 

  Mobicool Coca-Cola Cool Can koelkast – 10 liter . In een speciaal jasje

  In een speciaal jasje

  Niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens uiterst handig. Jij bepaalt waar deze koelkast wordt ingezet. Thuis of op kantoor? Of toch onderweg met de 12V aansluiting.

  €164,81 bij bol.com
  bol.com (€164,81)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

4 mensen beoordeelden dit artikel met een 4.8

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.