Beste mini koelkast zwart van 2023

Top 5 best geteste zwarte mini koelkasten volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 10 januari 2023 @11:39

beste_mini_koelkast_zwart

Jij bent op zoek naar de beste mini koelkast zwart? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de mini koelkast zwart van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 18 zwarte mini koelkasten uitgebreid getest en vergeleken. Na 9 uur onderzoek is Primo PR110RKB als beste mini koelkast zwart uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste zwarte mini koelkasten van dit moment. In dit artikel geven onze experts 4 tips voor het kopen van een mini koelkast zwart. Wist je bijvoorbeeld dat de mini koelkast zwart beoordeeld wordt met maar liefst 4,7 van 5 sterren? Lees snel verder…

#1 Beste zwarte mini koelkast
PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. Zeer ruime mini koelkast

Zeer ruime mini koelkast

Voorzien van een koelvak (koelt tot -3) om bevroren artikelen te bewaren of drankjes extra snel koud te krijgen. Het is een retro model koelkast die stevig gebouwd is en bijzonder goed koelt.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€139,95 bij blokker.nl
blokker.nl (€139,95)

Naar de top 5

Top 5 beste zwarte mini koelkasten van dit moment

Hoe komt deze top 5 zwarte mini koelkasten tot stand?

9 uur getest door experts Onze experts hebben 18 zwarte mini koelkasten uitvoerig getest en vergeleken.

18 zwarte mini koelkasten vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 zwarte mini koelkasten worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  #1 Beste zwarte mini koelkast
  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. Zeer ruime mini koelkast

  Zeer ruime mini koelkast

  Voorzien van een koelvak (koelt tot -3) om bevroren artikelen te bewaren of drankjes extra snel koud te krijgen. Het is een retro model koelkast die stevig gebouwd is en bijzonder goed koelt.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 2. 2. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #2 Beste zwarte mini koelkast met glasdeur
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Zwart met glasdeur

  Zwart met glasdeur

  Deze zwarte glasdeur koelkast staat prachtig op kantoor of in de mancave. Met een inhoud van 71 liter biedt deze koelkast plaats aan veel drankjes. Met 40dB is deze koelkast relatief stil te noemen.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 3. 3. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  #3 Best beoordeeld zwarte mini koelkast
  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Compact en stijlvol

  Compact en stijlvol

  Deze zwarte kleine koelkast is perfect voor kantoor of bar. Daarbij is deze zwarte mini koelkast ook nog eens zeer stil. Voorzien van 1 rek die naar wens is te verplaatsen.

 4. 4. Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast

  #4 Meest krachtige mini koelkast
  Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast. De meest krachtige

  De meest krachtige

  Een echte horeca mini koelkast in prachtig zwart met RVS lijst. Koelt bijzonder snel en heeft een inhoud van 35 liter. De twee meegeleverde rekjes zijn naar wens in te delen.

 5. 5. MaxxHome Mini Koelkast

  #5 Voordelig alternatief
  MaxxHome Mini Koelkast. Perfect als extra koelkast

  Perfect als extra koelkast

  Een compacte koelkast met een inhoud van 42 liter. De draaiopening van de deur is aan te passen naar wens en met 42dB is dit een relatief stille koelkast in mat zwart.

  €159,99 bij bol.com
  bol.com (€159,99)

Een zwarte kleine koelkast kopen; wij helpen je graag verder!

Jij bent op zoek naar een kleine koelkast kleur zwart. Een mini koelkast expliciet in het zwart. Een mini koelkast zwart, je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de leukste, beste zwarte mini koelkast voor je gevonden hebben!

Zwarte mini koelkast kopen

Je bent op zoek naar een kleine zwarte koelkast, een zwarte mini koelkast, welteverstaan. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. 

Een mini koelkast zwart. Zijn er eigenlijk wel zwarte mini koelkasten te koop? En waar moet ik dan allemaal op letten? We kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn waar je tegenaan loopt. We vertellen je daar hieronder meer over.

Een kleine koelkast (zwart) kopen, een goed idee?

Een zwarte mini koelkast, hoe handig is dat? Is de aanschaf een goed idee? Dat hangt ten eerste af van jou en je gebruikssituatie. Wanneer je op zoek bent naar een kleine koelkast omdat je niet zoveel producten hebt om te koelen, of een zwarte kleine koelkast wilt gebruiken als extra koelruimte naast je reguliere, grote(re) koelkast, dan is een zwarte mini koelkast perfect, en ga je er waarschijnlijk veel gemak en plezier van beleven! 

Het gebruiksdoel, maar ook jouw eigen verwachtingen, die kun je het beste zelf invullen. Houdt hier dus rekening mee bij het beantwoorden van de vraag of een kleine zwarte koelkast aanschaffen voor jou een goed idee is.

Een zwarte mini koelkast koelt in principe net zo goed als zijn grotere ‘broers en zussen’. Het vriesgedeelte echter, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een kleine koelkast zwart. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een vriesvakje van een mini koelkast zwart en overige kleuren ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen. Hiervoor niet krachtig genoeg is dus!

Of een kleine zwarte koelkast een goed idee is (om aan te schaffen), dat kun jij dus zelf het beste beoordelen. Met een beetje hulp natuurlijk, van dit artikel bijvoorbeeld.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een zwarte mini koelkast? We bespreken ze hieronder met je!

beste_mini_koelkast_zwart_02

Mini koelkast zwart, de voordelen

Een mini koelkast heeft echt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast kleur zwart gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn compacte, mooie -misschien wel retro- design, brengt een zwarte mini koelkast ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken deze voordelen in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een kleine zwarte koelkast is een (zwarte) mini koelkast, bespaar je met een kleine koelkast, en helemaal wanneer het gaat om een kleine koelkast zonder vriezer, ook energie. Want uiteraard gebruikt een zwarte mini koelkast een heel stuk minder energie dan een regulier (groter) model (met vriesvak in het bijzonder). De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook iedereen in zijn of haar portemonnee. 

Dus kunnen bezuinigen en besparen op energiekosten is een gegeven waar iedereen blij van wordt, toch? Dit kan perfect met een kleine koelkast zwart, en helemaal een kleine zwarte koelkast die ook nog eens geen vriesvak heeft. Een kleine koelkast in het zwart die ook nog eens het juiste energielabel heeft (A,B of C), is helemaal de spreekwoordelijke kers op de taart! We komen daar verderop in dit artikel nog even op terug.

Een mini koelkast zwart kun je verder bijna letterlijk overal ‘kwijt’. Op de camping, op je slaapkamer, zelfs in je auto. Of natuurlijk ‘gewoon’ in de keuken. Er zijn zelfs al mini koelkasten in het zwart te koop met een inhoud van minder dan 10 liter! Over ienieminie gesproken.

De vraag is trouwens wel, of je dan nog genoeg ruimte hebt voor al de producten die je koel wilt bewaren. Want hoe kleiner de inhoud van een mini koelkast zwart, hoe minder ruimte je hebt natuurlijk.

Gelukkig is ook voor wat betreft inhoud wel weer keuze te over. Je kunt bijvoorbeeld ook een kleine zwarte koelkast kopen met een inhoud van 50 liter +. In deze houdt je voldoende ruimte over voor je te koelen of gekoelde producten. Wanneer dat niet het geval is, moet jij je misschien toch afvragen of de aanschaf van een mini koelkast voor jou wel een goede keuze is.

En wat dacht je van keuzes voor wat betreft kleuren? Er zijn mini koelkasten in letterlijk allerlei kleuren te verkrijgen! Echt waar, in deze is er ook weer keuze te over. Jij wilt graag een zwarte kleine koelkast kopen. Maar er zijn ook andere toffe kleuren! Wat dacht je van een mini koelkast in de gewaagde kleur roze, blauw, geel of groen? Wanneer je liever voor wat meer neutraal gaat, zit je met een zwarte kleine koelkast altijd goed. Al geldt dit ook voor de kleuren wit en grijs bijvoorbeeld.

Uiteindelijk zullen de kleuren van je huis, caravan, auto, schuur, keet of waar jij je mini koelkast zwart ook wilt gebruiken, waarschijnlijk doorslaggevend zijn in de kleurkeuze. In deze is er geen goed of fout, beter of best!

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast zwart kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen echter ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Of misschien al wel hebben geholpen!

beste_mini_koelkast_zwart_03

Zwarte mini koelkast kopen, waar op te letten?

Je hebt besloten dat je een mini koelkast wilt gaan kopen, en dan specifiek een mini koelkast kleur zwart, ook wel een kleine koelkast zwart genoemd. 

Het liefst wil jij natuurlijk ook een kleine koelkast zwart aanschaffen die een gunstig prijskaartje heeft. Een zwarte mini koelkast aanbieding is er gelukkig met grote regelmaat wel te vinden. Zowel online, op internet en in webshops, als offline, in megastores bijvoorbeeld.

Wanneer je een mini koelkast kleur zwart wilt kopen, is het goed om vooraf even over een aantal zaken na te denken. Je wilt uiteraard een kleine zwarte koelkast kopen die een gunstig prijskaartje heeft, maar het moet tevens een zwarte mini koelkast zijn die uitstekend koelt! 

Het voornamelijke doel, het hoofddoel van ook mini koelkasten is natuurlijk; het koel houden van jouw etenswaren en/ of overige gekoelde of te koelen producten! Dat blijft natuurlijk het belangrijkst. Los van eventuele verdere zaken. Zoals design, kleur en, gewicht en grootte.

De vraag werpt zich vervolgens op, waarvoor wil jij je kleine zwarte koelkast verder precies gaan gebruiken? Wat is het gebruiksdoel? Wil jij blikjes bier, cola of andere frisdranken koel houden in je zwarte mini koelkast? Of misschien kaas, brood(waren), olijven, gebak en andere veel voorkomende eetbare producten? 

En gaat het om grote, zwaardere producten? Of veelal kleine(re) producten? Dit laatste is belangrijke informatie voor wat betreft de grootte van de inhoud van een kleine zwarte koelkast die bij jou past.

Of heb je misschien een heel ander gebruiksdoeleinde voor ogen? Want dat kan natuurlijk ook! Wat dacht je van het opslaan van make-up of andere huidproducten die gekoeld bewaard moeten worden? Of wellicht maak je gebruik van medicatie die gekoeld bewaard moet worden, en is dat de reden dat je een zwarte mini koelkast wilt kopen?

Het gebruiksdoel

Wat het gebruiksdoel ook mag zijn, een ieder heeft als eerste rekening te houden met een zeker budget. Dat is nou eenmaal een feit. Het budget kan en zal per individu best behoorlijk verschillen en wij kunnen (en willen) niet in je portemonnee kijken. 

Het is dus praktisch en handig om vooraf je budget zelf te bepalen en deze helder te hebben. Dit helpt je zoektocht naar een passende kleine koelkast (zwart) in te kaderen.

Hoeveel mag een kleine zwarte koelkast jouw verder kosten? Zoals de prijzen van onze favoriete zwarte mini koelkasten in dit artikel ook al wel laten zien, de prijskaartjes variëren enorm. Zo zijn er mini koelkasten zonder vriesvak van rond de 150 euro, maar lopen de prijzen al heel gauw op. Prijskaartjes van ver boven de 300 euro en het dubbele zelfs, zijn niet ongewoon wanneer het gaat om de aanschaf van een kleine zwarte koelkast.

De prijzen van zwarte mini koelkasten kunnen dus flink oplopen. Met uitschieters van ver boven de 1000 euro. Dit zijn over het algemeen echter wel zwarte mini koelkasten geschikt voor professioneel gebruik. Voor in de horeca bijvoorbeeld. Wanneer je een mini koelkast die relatief goedkoop is wilt aanschaffen, zit je voor een bedrag onder de 200 euro echt wel  goed. Maar een lage prijs is echt niet alles! Het is belangrijk om een beetje verder te kijken dan alleen het prijskaartje, ook voor wat betreft een zwarte kleine koelkast.

Want naast het budget, het prijskaartje van een mini koelkast zwart, zijn ook je eigen wensen voor wat betreft opties en mogelijkheden belangrijk. We praten je daar in onderstaande alinea nog even wat verder over bij. Want we vertelden je het al eerder. De keuze voor wat betreft mini koelkasten, en ook mini koelkasten in de kleur zwart, is reuze.

Kleine zwarte koelkast en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een zwarte kleine koelkast, maar ook op zoek bent naar een mini koelkast zwart aanbieding, is een mini koelkast die goedkoop is voor jou essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een goedkope mini koelkast zwart moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar het predikaat ‘goedkoop’. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een kleine zwarte koelkast met een strakke prijs wel, of juist niet heeft.

In de specificaties horende bij een mini koelkast zwart kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat een zwarte kleine koelkast verder wel en ook niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een zwarte mini koelkast zonder vriesvak, maar met glazen deur kopen? Het grote voordeel hiervan, je kunt zien wat er in je zwarte mini koelkast staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het ook super tof vinden wij persoonlijk, zo’n glazen deur. Maar over smaak valt niet te twisten. Wellicht zit jij er helemaal niet op te wachten. Wil jij juist een zwarte mini koelkast met vriesvak en zonder glazen deur!

Of wellicht wil jij juist een mini koelkast in retro style? Dit is absoluut mogelijk, deze zijn absoluut te verkrijgen, maar retro style bij een mini koelkast is zeker geen standaard design. Hier zul je dus zelf op moeten selecteren/ zoeken. Vaak betaal je voor een retro mini koelkast wel een beetje meer. Bedenk dus goed of alleen het design dit je waard is!

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Het energieverbruik van een zwarte mini koelkast

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige zwarte mini koelkast? Dan is het goed om te kijken naar een kleine zwarte koelkast met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast zwart zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. Je doet je portemonnee en dus jezelf er een groot plezier mee! Helemaal in deze dure tijden..

En wil je een mini koelkast zwart zonder vriesvak of misschien wel met vriesvak, 12 volt? Of is deze 12v voor jou niet heilig? En hoe zit het met de mogelijkheid tot gebruik van een usb bij je mini koelkast zwart? En ben je specifiek op zoek naar een design of retro model mini koelkast zwart? Wanneer je graag een stille zwarte kleine koelkast wenst, wel zo fijn wanneer deze bijvoorbeeld op je slaapkamer staat, kun je daar ook op selecteren trouwens!

Verder nog wensen?

Heb je verder wensen omtrent de inhoud van je mini koelkast zwart? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met een inhoud van plus minus 4 liter is echt klein! Er zijn echter ook kleine koelkasten zwart van 8, 10 of 12 liter! Nog steeds klein, maar niet ieniemienie.

Daarnaast heb je ook mini koelkasten zwart en een inhoud van bijvoorbeeld 40 liter, 50 liter, of 60 liter. Het is aan jou en je gebruiksdoel om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Dat kunnen en willen wij niet voor je doen. Maar qua inhoud van een mini koelkast ook opties te over dus.

Als laatste willen we de maten van jouw zwarte mini koelkast nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast zwart kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw koelkast mini en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een kleine zwarte koelkast meer of minder belangrijk. 

Dit alles is een belangrijk gegeven om je in je achterhoofd te houden, wanneer het gaat om opties en het maken van keuzes.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een 

goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast zwart en de aanschaf hiervan. Wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw zwarte mini koelkast!

Nogmaals onze top 5 beste zwarte mini koelkasten op een rijtje

 1. 1. PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L

  #1 Beste zwarte mini koelkast
  PRIMO PR110RKB Retro Koelkast – Mini – 47L. Zeer ruime mini koelkast

  Zeer ruime mini koelkast

  Voorzien van een koelvak (koelt tot -3) om bevroren artikelen te bewaren of drankjes extra snel koud te krijgen. Het is een retro model koelkast die stevig gebouwd is en bijzonder goed koelt.

  €139,95 bij blokker.nl
  blokker.nl (€139,95)
 2. 2. Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter

  #2 Beste zwarte mini koelkast met glasdeur
  Husky KK70-BK-NL-HU – Mini koelkast – 71 Liter. Zwart met glasdeur

  Zwart met glasdeur

  Deze zwarte glasdeur koelkast staat prachtig op kantoor of in de mancave. Met een inhoud van 71 liter biedt deze koelkast plaats aan veel drankjes. Met 40dB is deze koelkast relatief stil te noemen.

  €299 bij bol.com
  bol.com (€299,00)
 3. 3. Klarstein MKS-13 mini koelkast

  #3 Best beoordeeld zwarte mini koelkast
  Klarstein MKS-13 mini koelkast. Compact en stijlvol

  Compact en stijlvol

  Deze zwarte kleine koelkast is perfect voor kantoor of bar. Daarbij is deze zwarte mini koelkast ook nog eens zeer stil. Voorzien van 1 rek die naar wens is te verplaatsen.

 4. 4. Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast

  #4 Meest krachtige mini koelkast
  Klarstein HEA-Beersafe-M – Mini-koelkast. De meest krachtige

  De meest krachtige

  Een echte horeca mini koelkast in prachtig zwart met RVS lijst. Koelt bijzonder snel en heeft een inhoud van 35 liter. De twee meegeleverde rekjes zijn naar wens in te delen.

 5. 5. MaxxHome Mini Koelkast

  #5 Voordelig alternatief
  MaxxHome Mini Koelkast. Perfect als extra koelkast

  Perfect als extra koelkast

  Een compacte koelkast met een inhoud van 42 liter. De draaiopening van de deur is aan te passen naar wens en met 42dB is dit een relatief stille koelkast in mat zwart.

  €159,99 bij bol.com
  bol.com (€159,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

3 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.