Beste verborgen microfoon van 2023

Top 5 best geteste verborgen microfoons volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 maart 2023 @14:43

beste_verborgen_microfoon

Jij bent op zoek naar de beste verborgen microfoon? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de verborgen microfoon van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 14 verborgen microfoons uitgebreid getest en vergeleken. Na 23 uur onderzoek is SP-BX Afluisterapparaat mini als beste verborgen microfoon uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste verborgen microfoons van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een verborgen microfoon. Wist je bijvoorbeeld dat de beste verborgen microfoon bijzonder discreet is? Lees snel verder…

#1 Beste verborgen microfoon
SP-BX® Afluisterapparaat Mini . Een halve vinger groot

Een halve vinger groot

Deze zeer kleine verborgen microfoon is overal te plaatsen en kan tot maar liefst 13 uur opnemen. Spraak is op te nemen tot 5 meter afstand. Indien de batterij leegraakt stopt het apparaat met opnemen en slaat hij het gesprek automatisch op.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€29,95 bij bol.com
bol.com (€29,95)

Naar de top 5

Top 5 beste verborgen microfoons van dit moment

Hoe komt deze top 5 verborgen microfoons tot stand?

23 uur getest door experts Onze experts hebben 14 verborgen microfoons uitvoerig getest en vergeleken.

14 verborgen microfoons vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 verborgen microfoons worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. SP-BX® Afluisterapparaat Mini 

  #1 Beste verborgen microfoon
  SP-BX® Afluisterapparaat Mini . Een halve vinger groot

  Een halve vinger groot

  Deze zeer kleine verborgen microfoon is overal te plaatsen en kan tot maar liefst 13 uur opnemen. Spraak is op te nemen tot 5 meter afstand. Indien de batterij leegraakt stopt het apparaat met opnemen en slaat hij het gesprek automatisch op.

  €29,95 bij bol.com
  bol.com (€29,95)
 2. 2. SP-BX® Afluisterapparaat Hartsieraad

  #2 Minst opvallende verborgen microfoon
  SP-BX® Afluisterapparaat Hartsieraad. Hartvormig afluisterapparaat

  Hartvormig afluisterapparaat

  Deze verborgen microfoon is zeer discreet en valt als accessoire nauwelijks op. Voorzien van ruisvermindering zodat gesprekken altijd goed te beluisteren zijn.

 3. 3. SpyPen Afluisterapparaat

  #3 Beste pen verborgen microfoon
  SpyPen Afluisterapparaat. Tot maar liefst 10 meter afstand opnemen

  Tot maar liefst 10 meter afstand opnemen

  Zeer discreet gesprekken opnemen kan met deze afluisterpen. Je neemt tot maar liefst 2880 minuten op en binnen 2 uur is de pen weer opgeladen en klaar voor gebruik.

  €84,95 bij bol.com
  bol.com (€84,95)
 4. 4. Hangslot/Sleutelhanger Voice Recorder 16GB

  #4 Meest kleine verborgen microfoon
  Hangslot/Sleutelhanger Voice Recorder 16GB. Stiekeme sleutelhanger

  Stiekeme sleutelhanger

  Deze mini sleutelhanger is bijzonder discreet en kan tot maar liefst 20 uur opnemen. Oordoppen worden meegeleverd en je kunt dus direct alles terugluisteren.

  €38,98 bij bol.com
  bol.com (€38,98)
 5. 5. Afluister apparaat – zeer gevoelig – spy apparaat

  #5 Beste verborgen microfoon voor wanden
  Afluister apparaat – zeer gevoelig – spy apparaat. Afluisteren als een pro

  Afluisteren als een pro

  Deze verborgen microfoon kan niet direct opnemen maar je kunt wel afluisteren dwars door muren, glas of ijzer heen. Dit apparaat is zeer gevoelig zodat je alles kunt opvangen.

  €24,99 bij bol.com
  bol.com (€24,99)

Tips voor het kopen van de beste verborgen microfoon

Ben je op zoek naar de beste verborgen microfoon die je overal kunt gebruiken om af te luisteren? Er zijn ook andere toepassingen denkbaar als je een verborgen microfoon koopt. Zo komt een verborgen microfoon ook van pas als je gaat surveilleren. Uiteraard zijn de microfoons buitengewoon klein en makkelijk mee te nemen. De geringe omvang maakt een verborgen microfoon zo handig. Meer weten? Lees verder voor de handigste tips voor het kopen van de beste verborgen microfoon.

Waar moet je op letten als je de beste verborgen microfoon koopt

Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten als je op zoek gaat naar de beste verborgen microfoon. Kun je de microfoon bijvoorbeeld koppelen aan een camera? Hoe gevoelig is de verborgen microfoon? Sommige microfoons horen bijna alle geluiden. Hoe sluit je de verborgen microfoon aan op een camera? Kan dit eenvoudigweg via een audio connector? Dat zijn allemaal praktische zaken waar je op moet letten als je in de winkel staat. Je kunt een verborgen microfoon uiteraard ook online kopen in jouw favoriete webshop.

De grootte van de microfoon

Voorts doe je er goed aan te letten op de grootte van de microfoon. Welke grootte is voor jou handig? De meeste mensen hebben de voorkeur voor een zo klein mogelijke microfoon, maar misschien geldt dat wel niet voor jou. Het is verstandig te checken wat de kwaliteit is van de opnames. Niet alleen de gevoeligheid is van doorslaggevend belang voor een bepaalde verborgen microfoon, maar ook de algehele kwaliteit van de geluidsopnames. Kun je de microfoon gebruiken in combinatie met alle apparaten die een audio ingang hebben, of zijn er ook uitzonderingen?

beste_verborgen_microfoon_02

De audio connector

Het is belangrijk dat de verborgen microfoon eenvoudig te verbinden is met een audio connector. Mocht je in een fysieke winkel staan, kun je dit met een gerust hart even uitproberen. Dan weet je zeker dat je goed zit. Wat zit er allemaal bij de verborgen microfoon inbegrepen? Vaak krijg je alleen een microfoon, maar soms zitten er ook andere dingen in de verpakking. Dat zijn allemaal belangrijke zaken om op te letten als je gaat winkelen voor de beste verborgen microfoon.

beste_verborgen_microfoon_03

Het belang van het lezen van recensies

Van groot belang is het veelvuldig lezen van recensies. Dan kun je met eigen ogen zien welke verborgen microfoons het beste uit de test naar voren komen. Online kun je talloze recensies vinden van allerlei soorten verborgen microfoons. Er bestaan ook tijdschriften die verborgen microfoons recenseren. Je kunt overwegen een abonnement te kopen op zo’n tijdschrift. Of je koopt eenmalig een exemplaar van het tijdschrift in de supermarkt. Recensenten weten waar ze op moeten letten bij een verborgen microfoon. Je kunt slim gebruik maken van hun ruime ervaring met deze producten door de recensies te lezen en mee te nemen in jouw overweging.

Waar letten recensenten op?

Waar letten recensenten eigenlijk op als ze een verborgen microfoon recenseren? Hier kun je als consument ongetwijfeld een hoop van leren. Meestal testen recensenten de kwaliteit van de batterij. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de accu? Hoeveel minuten kun je de microfoon achtereenvolgens gebruiken? Recensenten zijn op de hoogte van alle technische snufjes die op de markt verkrijgbaar zijn. Zo kun je leuke ideeën op doen. Je kunt de beste verborgen microfoon bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met een powerbank. Dan heb je gegarandeerd een lange levensduur.

De houder van de beste verborgen microfoon

Soms kun je een verborgen microfoon met behulp van een houder bevestigen aan sturen, helmen en drones. Dat kan buitengewoon handig zijn, dus het is de moeite om te checken of er een houder zit bij de verborgen microfoon. Anders kun je natuurlijk altijd nog los een houder kopen. Een recensent zal altijd benoemen of de verborgen microfoon nachtvisie heeft als er ook beelden kunnen worden gemaakt. Dan spreek je ook wel van een spionagecamera. Nachtvisie maakt het mogelijk om ‘s nachts beelden te maken. Dat zou niet echt lukken als de verborgen microfoon geen nachtvisie heeft, want de nacht stelt strenge eisen aan de spionagecamera. Als de verborgen microfoon tevens een spionagecamera is, zal de recensent benoemen of er bewegingsdetectie aanwezig is.

Normale producten

Verborgen microfoons zijn natuurlijk niet verborgen als je meteen ziet dat het een microfoon is. Dat is waarom fabrikanten deze microfoons wegwerken in normale producten. Dat roept onherroepelijk de vraag op of het is toegestaan om verborgen microfoons te gebruiken. Een verborgen microfoon gebruiken mag, maar alleen onder bepaalde voorwaarden. Zo moet je zelf een deelnemer zijn van het gesprek. De voorwaarden die worden gesteld om stiekem videobeelden te maken zijn vele malen strenger. Dat mag eigenlijk alleen als manier om bewijsmateriaal te vergaren. Dergelijke beelden openbaar maken is uit den boze, want dit schendt de privacyrechten van de desbetreffende persoon.

De beste verborgen microfoon voor jou

Plaats hier een paragraaf of meerdere paragrafen

Veelgestelde vragen over de beste verborgen microfoon

Hoe duur is een verborgen microfoon?

Voor een paar tientjes heb je al een eenvoudige verborgen microfoon, maar je kunt ook verborgen microfoons kopen voor een paar honderd euro. Hoe groot is jouw budget?

Is het illegaal om een verborgen microfoon te gebruiken?

Je mag alleen een verborgen microfoon gebruiken onder bepaalde voorwaarden. Zo moet je zelf deelnemer zijn van het gesprek.Waar moet ik op letten als ik een verborgen microfoon ga kopen?

Let je op de grootte van de verborgen microfoon? En de kwaliteit van de batterij? Het is altijd verstandig om een aantal recensies naast elkaar te leggen voordat je overgaat op de aanschaf van een product.

Nogmaals de beste verborgen microfoons op een rijtje

 1. 1. SP-BX® Afluisterapparaat Mini 

  #1 Beste verborgen microfoon
  SP-BX® Afluisterapparaat Mini . Een halve vinger groot

  Een halve vinger groot

  Deze zeer kleine verborgen microfoon is overal te plaatsen en kan tot maar liefst 13 uur opnemen. Spraak is op te nemen tot 5 meter afstand. Indien de batterij leegraakt stopt het apparaat met opnemen en slaat hij het gesprek automatisch op.

  €29,95 bij bol.com
  bol.com (€29,95)
 2. 2. SP-BX® Afluisterapparaat Hartsieraad

  #2 Minst opvallende verborgen microfoon
  SP-BX® Afluisterapparaat Hartsieraad. Hartvormig afluisterapparaat

  Hartvormig afluisterapparaat

  Deze verborgen microfoon is zeer discreet en valt als accessoire nauwelijks op. Voorzien van ruisvermindering zodat gesprekken altijd goed te beluisteren zijn.

 3. 3. SpyPen Afluisterapparaat

  #3 Beste pen verborgen microfoon
  SpyPen Afluisterapparaat. Tot maar liefst 10 meter afstand opnemen

  Tot maar liefst 10 meter afstand opnemen

  Zeer discreet gesprekken opnemen kan met deze afluisterpen. Je neemt tot maar liefst 2880 minuten op en binnen 2 uur is de pen weer opgeladen en klaar voor gebruik.

  €84,95 bij bol.com
  bol.com (€84,95)
 4. 4. Hangslot/Sleutelhanger Voice Recorder 16GB

  #4 Meest kleine verborgen microfoon
  Hangslot/Sleutelhanger Voice Recorder 16GB. Stiekeme sleutelhanger

  Stiekeme sleutelhanger

  Deze mini sleutelhanger is bijzonder discreet en kan tot maar liefst 20 uur opnemen. Oordoppen worden meegeleverd en je kunt dus direct alles terugluisteren.

  €38,98 bij bol.com
  bol.com (€38,98)
 5. 5. Afluister apparaat – zeer gevoelig – spy apparaat

  #5 Beste verborgen microfoon voor wanden
  Afluister apparaat – zeer gevoelig – spy apparaat. Afluisteren als een pro

  Afluisteren als een pro

  Deze verborgen microfoon kan niet direct opnemen maar je kunt wel afluisteren dwars door muren, glas of ijzer heen. Dit apparaat is zeer gevoelig zodat je alles kunt opvangen.

  €24,99 bij bol.com
  bol.com (€24,99)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.