Beste energiezuinige mini koelkast van 2023

Top 4 best geteste mini koelkasten met energielabel A volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 december 2022 @07:39

beste_mini_koelkast_energielabel_a

Jij bent op zoek naar de beste energiezuinige mini koelkast? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de energiezuinige mini koelkast van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 4 mini koelkasten met energielabel A uitgebreid getest en vergeleken. Na 9,5 uur onderzoek is SARO koelkast als beste energiezuinige mini koelkast uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste energiezuinige mini koelkasten van dit moment. In dit artikel geven onze experts 3 tips voor het kopen van een energiezuinige mini koelkast. Wist je bijvoorbeeld dat de beste energiezuinige mini koelkast van professionele kwaliteit is? Lees snel verder…

#1 Beste product
SARO koelkast met Ventilator-Koeling. Professioneel model

Professioneel model

Met ventilator dus altijd en snel koele producten. Met zijn 78 liter een tafelmodel maar toch verrassend ruime mini koelkast. De deursluitng is links en rechts wisselbaar

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

Bekijk laagste prijs
bol.com

Naar de top 5

Top 4 beste mini koelkasten met energieklasse A van dit moment

Hoe komt deze top 4 mini koelkast energieklasse A tot stand?

6 uur getest door experts Onze experts hebben 4 kleine koelkasten energieklasse A uitvoerig getest en vergeleken.

4 mini koelkasten energieklasse A vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 4 beste zuinige mini koelkasten worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. SARO koelkast met Ventilator-Koeling

  #1 Beste zuinige mini koelkast
  SARO koelkast met Ventilator-Koeling. Professioneel model

  Professioneel model

  Met ventilator dus altijd en snel koele producten. Met zijn 78 liter een tafelmodel maar toch verrassend ruime mini koelkast. De deursluitng is links en rechts wisselbaar

 2. 2. Saro koelkast | zwart design tafel model

  #2 Beste zwarte mini koelkast
  Saro koelkast | zwart design tafel model. Tafelmodel koelkast

  Tafelmodel koelkast

  Een prachtig zwarte professionele koelkast met energieklasse A. Maar wel met de kracht van een echte horeca koelkast. Zo geniet jij altijd van koude drankjes en verse producten.

  €553 bij bol.com
  bol.com (€553,00)
 3. 3. Polar Tafelmodel koeling RVS 150ltr

  #3 Meest ruime zuinige mini koelkast
  Polar Tafelmodel koeling RVS 150ltr. Compact en ruimtebesparend

  Compact en ruimtebesparend

  CFK vrije koelkast met een inhoud 150 liter om snel en veel producten. De deur is omkeerbaar en dus aan te passen aan je eigen wensen. Voorzien van digitale temperatuur display.

 4. 4. SARO Koelkast met luchtcirculatie model 200 S/S

  #4 Professionele zuinige kleine koelkast
  SARO Koelkast met luchtcirculatie model 200 S/S. Luchtcirculatie koelkast

  Luchtcirculatie koelkast

  129 liter ruimte met digitale temperatuurinstelling. Met 50 dB ook een zeer stille mini koelkast te noemen. De perfecte aanvulling in een bar of man-cave.

Een zuinige mini koelkast kopen

Je houdt van gekoelde drankjes en hapjes, maar je bent ook zuinig. Op de inhoud van je portemonnee en ook op het klimaat. Je bent dan ook zoekende naar een passende energiezuinige kleine koelkast.

Een mini koelkast energielabel a en mini koelkast label a++, zijn deze te koop? En welke kan ik het beste kopen? We kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn die bij je leven. We praten je daar in de volgende alinea’s verder over bij.

Een zuinige mini koelkast kopen, een goed idee?

Een zuinige mini koelkast kopen, dat is een bijzonder goed idee wanneer jij niet zoveel (extra) koelruimte nodig hebt om je hapjes en drankjes te koelen. En ook wanneer je graag energiezuinig bezig wilt zijn. De combinatie van deze twee maakt een mini koelkast energielabel a tot een zeer geschikte aanschaf!

In zijn algemeenheid. Een mini koelkast koelt in principe net zo goed als de grotere varianten. Het vriesgedeelte van een mini koelkast echter, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een mini koelkast energielabel a of mini koelkast energielabel a++. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een vriesvakje van een mini koelkast ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen.

Wanneer jij enkel op zoek bent naar een kleine zuinige koelkast die je drankjes en eten koel houdt, heb je ook überhaupt geen vriesvak nodig.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een zuinige kleine koelkast? We bespreken ze hieronder met je. Leuk dat je meeleest!

Energiezuinige kleine koelkast, de voordelen

Een mini koelkast heeft echt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn strakke design bijvoorbeeld, brengt een mini koelkast ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken deze voordelen in onderstaande alinea’s met je.

Een kleine koelkast bespaart naast ruimte (in je auto), ook energie. Want uiteraard gebruikt een mini koelkast een heel stuk minder energie dan een regulier, groter model. En helemaal wanneer jij gaat voor een mini koelkast energielabel a.

Bezuinigen op energie, dat kan dus perfect met een mini koelkast. Een mini koelkast die ook nog eens een zuinig energielabel heeft (A,B of C). Want een energiezuinig label is bij het besparen van energiekosten wel essentieel. We komen daar nog even bij je op terug.

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine koelkast kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen niet eenvoudig. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen, onder andere met behulp van de volgende alinea. De opties en mogelijkheden die een energiezuinige kleine koelkast wel of niet heeft!

beste_energiezuinige_kleine_koelkast

Mini koelkast energielabel a en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een kleine koelkast energielabel a, maar ook graag een niet al te dure zuinige mini koelkast wilt aanschaffen, dan ben je op zoek naar een kleine koelkast energielabel a met een scherpe prijs en kwaliteitverhouding. Een goede keuze overigens, want het leven is al duur genoeg. En een scherpe prijs en goede kwaliteit gaan prima samen, these days!

Een goedkope zuinige mini koelkast moet natuurlijk ook kwalitatief een goede mini koelkast zijn. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een goedkopere mini koelkast wel of niet heeft.

In de specificaties van een mini koelkast kun je veel terugvinden over wat deze kleine koelkast aan (on)mogelijkheden heeft. Het is dus handig deze te checken, voor aanschaf van je mini koelkast energielabel a (en overige labels). Ook is het nuttig te weten wat je precies wel wilt en niet, als het gaat om je eigen voorkeur mini koelkast.

Wil je graag een zuinige mini koelkast met glazen deur? Zodat je met één oogopslag kunt zien hoeveel frisdrank je nog koud hebt staan en hoeveel sandwiches je nog hebt liggen? Of wil je juist graag een stille mini koelkast, omdat je geen irritant gezoem aan je hoofd wilt. En wil je graag een kleine zuinige koelkast roze, of een zuinige kleine koelkast groen, zwart of rood?

Daarbij is naast het energielabel (a is het meest zuinig), het daadwerkelijke verbruik van een zuinige mini koelkast ook zeer relevant. Ook deze informatie vind je in de specs terug.

Hoeveel gekoelde frisdrank en/ of etenswaren wil jij koel houden in je mini koelkast energielabel a? Afhankelijk van de hoeveelheid die jij wenst, moet je rekening houden met de inhoud van een mini koelkast die zuinig is. Je hebt mini koelkasten met een inhoud van 4 liter, maar ook zijn er mini koelkasten met een inhoud van 60 liter (plus)!

De maten van een mini koelkast energielabel a, de lengte, breedte, hoogte en diepte, kunnen daarbij ook behoorlijk verschillen. Meet dus eventjes op hoeveel ruimte je hebt voor je aan te schaffen zuinige mini koelkast.

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste energiezuinige kleine koelkast en de aanschaf hiervan. Wij wensen je alvast veel gebruiksgemak toe!

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.