Beste roze mini koelkast van 2023

Top 5 best geteste roze mini koelkast en volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 31 december 2022 @07:39

best_roze_mini_koelkast_03

Jij bent op zoek naar de beste roze mini koelkast ? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de roze mini koelkast van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 9 roze mini koelkast enuitgebreid getest en vergeleken. Na 7,5 uur onderzoek is Amica AR1112P als beste roze mini koelkast uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste roze mini koelkasten van dit moment. In dit artikel geven onze experts 3 tips voor het kopen van een roze mini koelkast . Wist je bijvoorbeeld dat de beste roze mini koelkast bijzonder veel ruimte heeft? Lees snel verder…

#1 Beste roze mini koelkast
Amica AR1112P – Retro. Met vriesvak

Met vriesvak

Een echte alleskunner in een prachtig roze jas. Deze zeer stille mini koelkast beschikt over verrassend veel capaciteit en is met 95 liter dus de perfecte roze mini koelkast.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€397 bij bol.com
bol.com (€397,00)

Naar de top 5

Top 5 beste roze mini koelkasten van dit moment

Hoe komt deze top 5 roze mini koelkasten tot stand?

7,5 uur getest door experts Onze experts hebben 9 roze mini koelkasten uitvoerig getest en vergeleken.

9 roze mini koelkasten vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 roze mini koelkasten worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. Amica AR1112P – Retro

  #1 Beste roze mini koelkast
  Amica AR1112P – Retro. Met vriesvak

  Met vriesvak

  Een echte alleskunner in een prachtig roze jas. Deze zeer stille mini koelkast beschikt over verrassend veel capaciteit en is met 95 liter dus de perfecte roze mini koelkast.

  €397 bij bol.com
  bol.com (€397,00)
 2. 2. ShopBeautybooster – Mini Retro koelkast 

  #2 Beste koop roze mini koelkast
  ShopBeautybooster – Mini Retro koelkast . Klein maar fijn

  Klein maar fijn

  Deze mini koelkast in zuurstok roze is zeker een opvallende verschijning. Gemaakt om je beauty producten op de juiste temperatuur te houden. In huis maar ook onderweg.

 3. 3. Vevor 10L Mini Koelkast – Voor Make Up

  #3 Beste mini koelkast voor onderweg
  Vevor 10L Mini Koelkast – Voor Make Up. Zeer stille koelkast

  Zeer stille koelkast

  Deze compacte mini koelkast heeft een prachtige roze deur en is bijzonder geschikt voor make-up producten. Koel houden doe je thuis maar ook onderweg met de 12V aansluiting.

 4. 4. Mini Koelkast- Flamingueo -Minibar

  #4 Beste retro mini roze koelkast
  Mini Koelkast- Flamingueo -Minibar. Roze retro topper

  Roze retro topper

  Compact ontworpen maar wel helemaal retro. Deze roze mini koelkast is bijzonder geschikt voor al je beauty producten en ook deze koelkast heeft een 12V aansluiting voor in de auto.

 5. 5. RoamTrippers Mini Koelkast – Make-up en Beauty Skincare

  #5 Beste skincare koelkast
  RoamTrippers Mini Koelkast – Make-up en Beauty Skincare. Luxe roze marmerlook

  Luxe roze marmerlook

  Wederom een beauty producten koelkast, maar wel eentje die opvalt door zijn prachtige looks. Met 8 liter een wat ruimere roze mini koelkast. Niet geschikt voor onderweg.

  €89 bij bol.com
  bol.com (€89,00)

Een mini koelkast roze kopen, wij helpen je verder.

Jij bent op zoek naar een kleine koelkast in een roze kleur. Een mini koelkast roze dus. Een roze mini koelkast, je vraagt je misschien af waar je die het beste kunt vinden? Laten wij nou de leukste, beste roze mini koelkast voor je gevonden hebben!

Roze mini koelkast kopen

Je bent op zoek naar een kleine roze koelkast, een roze mini koelkast, welteverstaan. Tenminste, daar gaan we vanuit. Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. 

Een mini koelkast roze. Zijn er eigenlijk wel roze mini koelkasten te koop? En waar moet ik dan allemaal op letten? We kunnen ons voorstellen dat dit vragen zijn waar je tegenaan loopt. We vertellen je daar hieronder meer over.

Een kleine koelkast in het roze kopen, een goed idee?

Een roze mini koelkast, hoe handig is dat? Is de aanschaf een goed idee? Dat hangt ten eerste af van jou en je gebruikssituatie. Wanneer je op zoek bent naar een kleine koelkast omdat je niet zoveel producten hebt om te koelen, of een roze kleine koelkast wilt gebruiken als extra koelruimte naast je reguliere, grote(re) koelkast, dan is een mini koelkast perfect, en ga je er waarschijnlijk veel gemak en plezier van beleven! 

Een roze mini koelkast koelt in principe net zo goed als zijn grotere ‘broers en zussen’. Het vriesgedeelte echter, dat is in alle eerlijkheid in sommige gevallen wel een wat ander verhaal. Het is belangrijk om hieromtrent de specs te checken van een mini koelkast roze. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een vriesvakje van een mini koelkast roze en overige kleuren ingevroren producten wel ingevroren houdt, maar producten niet zelf in kan vriezen. Hiervoor niet krachtig genoeg is dus!

Of een kleine roze koelkast een goed idee is (om aan te schaffen), dat kun jij dus zelf het beste beoordelen. Met een beetje hulp natuurlijk, van dit artikel bijvoorbeeld.

Wat zijn eigenlijk de verdere voordelen van een roze mini koelkast? We bespreken ze hieronder met je!

beste_roze_mini_koelkast_02

Een roze mini koelkast roze, de voordelen op een rijtje

Laten we beginnen met het feit dat een roze mini koelkast echt een blikvanger is. De perfecte aanvulling in je make-up ruimte of gewoon gezellig in de keuken. Waar je deze roze kleine koelkast ook plaatst, hij zal zeker de aandacht trekken.

Een mini koelkast heeft echt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere koelkast. Los van het feit dat een mini koelkast roze gewoon al een mooie accessoire op zich kan zijn, door zijn compacte, mooie -misschien wel retro- design, brengt een mini koelkast ook wel veel praktische voordelen mee. We bespreken deze voordelen in onderstaande alinea’s met je.

Naast ruimte, want het woord zegt het al, een kleine roze koelkast is een mini koelkast, bespaar je met een kleine koelkast, en helemaal wanneer het gaat om een kleine koelkast zonder vriezer, ook energie. Want uiteraard gebruikt een roze mini koelkast een heel stuk minder energie dan een regulier (groter) model. De energiekosten zijn deze dagen sky high! Dat weet iedereen en voelt ook iedereen in zijn of haar portemonnee. 

Dus kunnen bezuinigen en besparen op energiekosten is een gegeven waar iedereen blij van wordt, toch? Dit kan perfect met een roze mini koelkast, en helemaal een kleine koelkast zonder vriesvak. Een kleine koelkast in het roze die ook nog eens het juiste energielabel heeft (A,B of C), is helemaal de spreekwoordelijke kers op de taart! We komen daar verderop in dit artikel nog even op terug.

De vele verschillende mogelijkheden en keuzes voor wat betreft een kleine roze koelkast kopen zijn enorm. Dit maakt beslissen echter ook wel lastiger. We hopen je middels deze blog hiermee verder te helpen. Of misschien al wel hebben geholpen!

Onder andere met behulp van de volgende alinea, de opties en mogelijkheden die een mini koelkast roze wel of niet heeft!

Roze mini koelkast en overige opties en mogelijkheden

Wanneer je niet alleen maar op zoek bent naar een roze kleine koelkast, maar ook op zoek bent naar een mini koelkast (roze) met een scherpe prijs, is een mini koelkast die goedkoop is voor jou essentieel. Dat snappen we helemaal, want het leven is al duur genoeg. Maar staar jezelf niet volledig blind op enkel de prijs!

Een goedkope mini koelkast roze moet natuurlijk van meer markten thuis zijn dan alleen maar mooi en goedkoop. Het is dus goed om stil te staan bij de verschillende opties en mogelijkheden die een mooie roze mini koelkast met een strakke prijs wel, of juist niet heeft.

In de specificaties horende bij een mini koelkast roze kun je veel, of eigenlijk alles terugvinden over wat deze kleine koelkast verder wel en ook niet ‘kan’. Het is dus belangrijk om altijd specificaties te checken, maar ook is het belangrijk om helder te hebben wat jouw eigen wensen zijn voor wat betreft overige opties en mogelijkheden.

Wil jij bijvoorbeeld een roze mini koelkast zonder vriesvak, maar met glazen deur kopen? Het grote voordeel hiervan, je kunt zien wat er in je roze mini koelkast staat, zonder de deur open te hoeven doen. Dit scheelt energie en dus kosten. Daarbij staat het ook super tof vinden wij persoonlijk, zo’n glazen deur. Maar over smaak valt niet te twisten. Wellicht zit jij er helemaal niet op te wachten. Wil jij juist een roze mini koelkast met vriesvak en zonder glazen deur.

Hoe zit het met het energieverbruik?

Nog een ander belangrijk punt van aandacht, ben je op zoek naar een energiezuinige mini koelkast roze? Dan is het goed om te kijken naar een kleine koelkast met een energielabel A, B, of C. Het zijn de drie meest zuinige energielabels. Voor je beeldvorming, energielabel G is veruit het minst energiezuinige label. Verder als G gaat de energietabel dan ook niet.

Daarbij is naast het energielabel, het daadwerkelijke verbruik van een mini koelkast roze zeer relevant. Ook deze informatie is (over het algemeen) terug te vinden in de specs! Zeker niet vergeten deze specifieke informatie dan ook te checken. 

Heb je verder wensen omtrent de inhoud van je mini koelkast roze? Qua opties zijn er in deze ook weer mogelijkheden te over. Je hebt, zoals we eerder al schreven, echt hele mini – mini koelkasten. Een mini koelkast met een inhoud van plusminus 4 liter is echt klein! Er zijn echter ook kleine koelkasten roze met een inhoud van 50 liter plus!

Als laatste willen we de maten van jouw roze mini koelkast nog even doorspreken. De maten van een kleine koelkast kunnen onderling best behoorlijk verschillen. Afhankelijk van jouw koelkast mini en de ruimte die je hiervoor gereserveerd hebt (wel of niet kunt vrij maken ook), is de grootte, breedte en diepte van een roze mini koelkast meer of minder belangrijk. 

We hopen dat bovenstaande informatie bijdraagt of heeft gedragen aan het maken van een goede keuze voor wat betreft jouw beste mini koelkast roze en de aanschaf hiervan. Wij wensen je succes en uiteindelijk veel gebruiksgemak bij de aankoop en het gebruik van jouw roze mini koelkast!

Nogmaals onze top 5 beste roze mini koelkasten op een rijtje:

 1. 1. Amica AR1112P – Retro

  #1 Beste roze mini koelkast
  Amica AR1112P – Retro. Met vriesvak

  Met vriesvak

  Een echte alleskunner in een prachtig roze jas. Deze zeer stille mini koelkast beschikt over verrassend veel capaciteit en is met 95 liter dus de perfecte roze mini koelkast.

  €397 bij bol.com
  bol.com (€397,00)
 2. 2. ShopBeautybooster – Mini Retro koelkast 

  #2 Beste koop roze mini koelkast
  ShopBeautybooster – Mini Retro koelkast . Klein maar fijn

  Klein maar fijn

  Deze mini koelkast in zuurstok roze is zeker een opvallende verschijning. Gemaakt om je beauty producten op de juiste temperatuur te houden. In huis maar ook onderweg.

 3. 3. Vevor 10L Mini Koelkast – Voor Make Up

  #3 Beste mini koelkast voor onderweg
  Vevor 10L Mini Koelkast – Voor Make Up. Zeer stille koelkast

  Zeer stille koelkast

  Deze compacte mini koelkast heeft een prachtige roze deur en is bijzonder geschikt voor make-up producten. Koel houden doe je thuis maar ook onderweg met de 12V aansluiting.

 4. 4. Mini Koelkast- Flamingueo -Minibar

  #4 Beste retro mini roze koelkast
  Mini Koelkast- Flamingueo -Minibar. Roze retro topper

  Roze retro topper

  Compact ontworpen maar wel helemaal retro. Deze roze mini koelkast is bijzonder geschikt voor al je beauty producten en ook deze koelkast heeft een 12V aansluiting voor in de auto.

 5. 5. RoamTrippers Mini Koelkast – Make-up en Beauty Skincare

  #5 Beste skincare koelkast
  RoamTrippers Mini Koelkast – Make-up en Beauty Skincare. Luxe roze marmerlook

  Luxe roze marmerlook

  Wederom een beauty producten koelkast, maar wel eentje die opvalt door zijn prachtige looks. Met 8 liter een wat ruimere roze mini koelkast. Niet geschikt voor onderweg.

  €89 bij bol.com
  bol.com (€89,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

4 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.