Vind hier de informatie die je nodig hebt over de beste robot stofzuiger en dweil.

Een robot dweil en stofzuiger in één kopen; je huis schoon in een handomdraai, zonder zelf je handen uit de mouwen te hoeven steken!

jordy_ubari Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 7 september 2022 @07:39

Jij wilt een schoon huis, maar niet zelf de hele dag staan poetsen. Je bent daarom op zoek naar een robot stofzuiger en dweil in één! Wij hebben de beste robot stofzuiger en dweil voor je gevonden! Klik hier voor de beste robotstofzuiger met dweilfunctie top 5. Heb je niet zoveel tijd en wil je direct weten wat de beste robotstofzuiger met dweilfunctie is? Dan kunnen we je alvast vertellen dat dit de Eziclean Aqua Connect X850 is 

 

beste_robot_stofzuiger_hondenhaar_1

We hebben ‘m voor je gevonden, de beste robot dweil en stofzuiger in één van 2022!

Wat is de beste koop dweil robot? Info die je niet mag missen!

De robotstofzuiger met dweil die voor jou het beste is, is niet perse de beste robot stofzuiger met dweilfunctie 2020, beste robot stofzuiger met dweilfunctie 2021 of de beste robot stofzuiger met dweilfunctie 2022. Het gaat in deze wat ons betreft ook niet alleen om de beantwoording van de vraag wat de robot dweil best getest is.

Een stofzuiger en dweil in een die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste storzuiger en dweil in 1. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een stofzuiger met dweilfunctie beste koop voor jou.

Dat is misschien wel een robotstofzuiger met dweilfunctie die compact en klein van stuk is. Of een stofzuig en dweil robot die duurzaam is, een grote accu bezit ook bijvoorbeeld. We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft robotstofzuigers met dweilfunctie, zodat stofzuigen en dweil(en) in 1 een eitje is (of wordt)!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste robotstofzuiger met dweilfunctie (van dit moment)’? We bespreken de beste robotstofzuiger met dweil functie, de robot stofzuiger dweil die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. Die laatste hoeft niet perse een goedkope robotstof zuiger met dweil te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding en wordt daardoor de robot dweil stofzuiger beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot, er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een ‘robot dweil’ gaat kopen. Nu eerst door naar de top 5

Beste robot stofzuiger dweil, de top 5!

Beste robotstofzuiger met dweilfunctie

Volledig zelfstandig

Bediening: app en spraak Geluidsniveau: 55 dB Sensoren: 32 Val- en obstakelsensoren Navigatie: Laser Oplaadtijd: 4 uur Maximale Oppervlakte: 260 m2

Elke dag thuiskomen in een schoon huis? Het kan echt met deze robotstofzuiger met dweilfucntie. Uitgerust met maar liefst 32 val en obstakelsensoren valt deze robot stofzuiger met dweil nooit van de trap of rijdt deze dweil stofzuiger vast in een berg kabels.

Zeer eenvoudig te bedienen met de app of zelfs met spraakbediening, en dan kun je ook nog eens op afstand de robot stofzuiger met dweil eenvoudig volgen middels de app. Zo weet je precies wanneer je huis weer spik en span is.

Wat we goed vinden:

 • Met slechts 55 dB zeer stil te noemen
 • Voert zijn werk nauwkeurig uit
 • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Wat we minder goed vinden:

 • Iets aan de hoge kant

Beste koop robotstofzuiger met dweilfunctie

Geen omkijken meet naar je huishoudelijke taken

Bediening: app Geluidsniveau: 55 dB Sensoren: 21 Val- en obstakelsensoren Navigatie: Cameraslam-technologie Oplaadtijd: 4 uur Maximale Oppervlakte: 240 m2

De robotstofzuiger is voorzien van MagnetiK-technologie waardoor de motor wel tot 2,5 keer langer mee gaat dan andere robotstofzuigers. De ingebouwde camera kan per seconde 310.000 punten vastleggen. Hierdoor zal deze robot stofzuiger met dweil functie niet vast lopen of van de trap vallen.

De watertank zorgt natuurlijk voor een grondige reiniging van uw vloer maar zorgt tevens voor een gedoseerde waterafgifte. Zo heb je dus nooit plassen water op je vloer liggen.

Wat we goed vinden:

 • De zuigkracht is erg goed te noemen
 • Eenvoudig te bedienen

Wat we minder goed vinden:

 • De gebruiksaanwijzing kan duidelijker

Best beoordeelde robotstofzuiger met dweilfunctie

Zeer sterke zuigkracht

Bediening: app en spraak Geluidsniveau: 55 dB Sensoren: 16 Val- en obstakelsensoren Navigatie: Navig+technologie Oplaadtijd: 4 uur Maximale Oppervlakte: 120 m2

Het instapmodel van Eziclean. Maar laat je niet afleiden door het deel “instap”. Deze krachtpatser maak met gemak je huis schoon en is met 55dB echt een stille robotstofzuiger met dweil te noemen.

Voorzien van maar liefst 16 sensoren rijdt deze robot stofzuiger met dweil functie nergens tegen aan en manoeuvreert hij eenvoudig langs objecten en natuurlijk ook een trap.

Wat we goed vinden:

 • De combinatie van zuigen en dweilen is geweldig
 • Gemakkelijk te installeren
 • Erg stil en krachtig

Wat we minder goed vinden:

 • Om de wifi mogelijkheid te gebruiken dient je modem ook 2.4GHz uit te zenden

Beste robotstofzuiger met dweilfunctie onder de 800 euro

Neemt je letterlijk alles uit handen

Bediening: app en spraak Geluidsniveau: 59 dB Sensoren: 32 Val- en obstakelsensoren Navigatie: Lasertechnologie Oplaadtijd: 4 uur Maximale Oppervlakte: 300 m2

Deze robotstofzuiger met dweil reinigt niet alleen je vloer maar ook zichzelf. Zo kun je je meerdere dagen doorkomen zonder zelf iets te hoeven doen. Deze robot stofzuiger met dweilfunctie laad zichzelf ook nog eens op.

Is de accu leeg? Dan rijdt deze robot stofzuiger met dweil zelfstandig terug naar zijn basis station en zodra deze weer is opgeladen zal hij de klus voortzetten daar waar ie gebleven was.

Deze robotstofzuiger met dweil is uitermate geschikt voor grotere vloeroppervlaktes. Tot maar liefst 300m2 brandschoon. De zuigkracht is instelbaar maar deze robot dweil en stofzuiger kan dit ook automatisch regelen.

Wat we goed vinden:

 • Uitermate geschikt voor dierenharen
 • Geschikt voor alle soorten vloeren
 • Zeer eenvoudige bediening via de app

Wat we minder goed vinden:

 • Je hebt wel vuilafvoer zakken nodig

Beste robotstofzuiger met dweilfunctie onder de 380 euro

Dankzij de Smart 360° laser en zijn zuig- en dweilfunctie maakt hij geweldig schoon

Bediening: app Geluidsniveau: 56 dB Sensoren: Ja Navigatie: Lasertechnologie Oplaadtijd: 6 uur Maximale Oppervlakte: 230 m2

Deze beste robotstofzuiger met dweilfunctie onder de 380 euro behoort met zijn innovatieve karakter tot de toppers van 2022. Dankzij de intelligente Smart 360° Laser-Radar met LDS én SLAM technologie maakt deze robot super nauwkeurig thuis of op kantoor schoon. 

Via de kaart die deze robotstofzuiger met dweilfunctie bezit en in real-time maakt, kunnen meteen in de gebruiksvriendelijke app NO-GO-zones gemaakt worden en zal de robot objecten perfect ontwijken. Dankzij het driedubbele HEPA-filtersysteem is deze robot ook ideaal voor mensen met allergieën. De hoge zuigkracht met tapijt sensor en turbo boost, dubbele zijborstels en midden borstel geven dierenharen geen kans. 

Met een super sterke accu van 5000 mAh kan tot wel 3 uur of 230 m2 schoongemaakt worden en als dat niet genoeg is, dan laadt de robot zich vanzelf op en gaat dan weer verder waar deze gebleven was.

Wat we goed vinden:

 • Er is een ingebouwde valsensor
 • No go zones perfect en eenvoudig in te stellen
 • Zeer gebruksvriendelijk

Wat we minder goed vinden:

 • De duidelijkheid en juistheid van de gesproken tekst van deze robotstofzuiger met dweil laat soms nog te wensen over.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een robotstofzuiger met dweil functie?

Wanneer je op zoek bent naar de voor jou beste koop robot stofzuiger met dweilfunctie, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste stofzuiger en dweil in een, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

Hoe werkt een stofzuiger en dweil in 1

Een robotstofzuiger met dweil functie heeft een ronde, platte vorm en vertoond in feite vergelijkingen met een pannenkoek. Een robot stofzuiger met dweil functie heeft geen slangen en snoeren en kan zelfstandig je kantoor, huiskamer, keuken etc. stofzuigen en dweilen. Deze werkt over het algemeen op een accu. Er is een laadstation aanwezig waar een robotstofzuiger en dweil kunnen laden.

Of er is een laadkabel, waar je de robotstofzuiger met dweilfunctie zelf aan moet ‘hangen’ wanneer de accu leeg is. Soms keert een beste robotstofzuiger met dweil ook zelfstandig terug naar een laadstation. 

Je kunt een robotstofzuiger met dweil functie met wat meer opties en mogelijkheden zo programmeren dat deze op verschillende momenten en plekken stofzuigt en dweilt. Soms zelfs door middel van een app besturen. Ook is navigeren een optie. Dit kan wel enkel bij de duurdere modellen robot met dweilfunctie. Heb je geen behoefte aan een dweil op je robot stofzuiger? Wij selecteerden eereder al de beste robotstofzuiger.

Robotstofuigers met dweilfunctie kun je eenvoudig starten met gebruik van de app. Zorg er dus wel voor dat je een stabiele en sterke Wifi verbinding in huis hebt. Hier hebben wij al onderzoek naar gedaan en wij selecteerden de beste wifi routers van nu. Ondanks dat robotstofzuigers steeds stiller worden kan het toch een hinderlijk geluid zijn. Wil je ongestoord genieten van de TV of muziek? Kijk dan ook eens bij. ons onderzoek naar de beste noise cancelling koptelefoon of de beste draadloze oordopjes.

beste_robotstofzuiger_hondenharen_02

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een stofzuiger en dweilen waarbij je zelf geen actieve rol hoeft te spelen, is het handig om eerst helder te hebben wat je eigen wensen zijn. 

Wil je een stofzuiger en dweil in 1? Een stofzuiger met dweilfunctie dus? Een robotstofzuiger met dweil functie, om precies te zijn? En ben je op zoek naar de beste robot stofzuiger met dweilfunctie 2020, beste robot stofzuiger met dweilfunctie 2021, of best robot stofzuiger met dweilfunctie 2022 misschien? Of wil je specifiek een robot dweil kopen die je kunt bedienen met app?

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je een stofzuiger en dweil in een gaat kopen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf dus even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een robotstofzuiger en dweil die voor jou het beste is, is best groot. Dit maakt beslissen over welke robotstofzuiger met dweilfunctie voor jou de beste koop is, niet per definitie makkelijker.

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een stofzuiger en dweilen in een is over het algemeen vrij duidelijk, het stofzuigen en dweilen van de door jou bedachte ruimtes. Het is echter wel noodzaak dat de stofzuiger met dweilfunctie die jij op het oog hebt, de oppervlakte van de kantoor, werk of thuis ruimte kan handelen.

En ook de soort vloer die jouw robot met dweilfunctie moet schoon houden is hierbij een punt van aandacht. We komen hier in de volgende alinea’s nog even op terug.

Wanneer je op zoek gaat naar een robotstofzuiger die ook kan dweilen voor op kantoor, kan het ons voorstellen dat je graag wilt dat hij zijn werkt doet wanneer jij en je collegae niet aanwezig zijn. Een automatische dweil en een robot stofzuiger met app, een smart robotstofzuiger die je van afstand kan bedienen, is dan eigenlijk gewoon noodzaak.

beste_robotstofzuiger_met_dweil_functie_03

Het bereik

Wanneer je op zoek gaat naar een robot stofzuiger met dweil functie, dan is het handig om eerst te checken wat het bereik is van de ‘robot dweil’ die jij op het oog hebt.

Welke oppervlakte moet de robotstofzuiger dweilen en stofzuigen? En kan deze dat aan? Wanneer niet, zal de stofzuiger dweil robot veel moeten laden en duurt het een eeuwigheid alvorens het zuigen en dweilen gedaan is. Een niet wenselijke situatie. Toch?

Type vloer

Bijna alle robotstofzuigers met dweilfunctie hebben een prima bereik, doen hun werk prima als het gaat om gladde en harde vloeren.

Maar bij tapijt of vloerkleden ligt dit nog wel eens een beetje anders. Kunnen ze vastlopen bijvoorbeeld. Je zult in het geval van tapijt of vloerbedekking, de specs van de robotstofzuiger met dweilfunctie die je op het oog hebt echt even goed moeten raadplegen, alvorens tot aanschaf over te gaan.

Besturen met app

Wat dacht je van een beste robotstofzuiger met dweilfunctie én app? Wil jij je robot dweil graag bedienen middels app? Dat kan. Maar vergis je niet. Het is geen standaard functie/ optie en mogelijkheid bij de beste robot dweil en stofzuiger.

Want niet elke stofzuiger met dweilfunctie is ‘smart’ (dit houdt in dat er een wifi verbinding mogelijk is). Dit laatste is voornamelijk handig wanneer je niet veel thuis of op kantoor bent om schoon te maken en graag ‘op afstand’ wilt besturen.

Laadstation of laadkabel?

Een stofzuiger dweil robot kan worden opgeladen door een laadkabel of een laadstation. Instapmodellen stofzuiger en dweil in één moet je over het algemeen laden door een laadkabel of een laadstation, waar je de robotstofzuiger en dweil zelf naartoe rijdt of inzet. 

Wanneer je een wat luxer model robotstofzuiger met dweilfunctie wilt kopen, dan heb je kans dat deze zelf naar een laadstation rijdt wanneer de accu (bijna) leeg is. In sommige gevallen zal een wat duurdere robot dweil stofzuiger zijn werk weer zelfstandig hervatten op het moment dat deze opgeladen is. Wat een service he!

Mogelijkheid tot navigatie

We willen de mogelijkheid tot navigeren van een robot dweil stofzuiger nog even benoemen. We horen je denken, een ‘robot stof en dweil’ die kan navigeren? Ja, zeker! Er zijn robotstofzuigers met dweil functie op de markt die de ruimte in kaart kunnen brengen en zodoende een route kunnen vastleggen.

De wat duurdere modellen robot dweil robot die deze mogelijkheden hebben, maken een 3D kaart van de ruimte (door middel van laser) en kunnen zo zeer secuur en gestructureerd hun werk doen! Een robot stofzuiger dweil next level dus!

Wat kost een goede robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger met dweilfunctie kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende robotstofzuigers met dweilfunctie die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien, en hangt toch wel samen met de functies en mogelijkheden die een robotstofzuiger met dweil functie wel of niet heeft.

Of een robotstofzuiger dweil goed is, hangt niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar robotstofzuiger en dweil beste koop die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope robotstofzuiger met dweilfunctie?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope stofzuiger en dweilen samen kan voor jou wel de meest ideale robot dweil zijn. Maar feit is, vaak krijg je ook bij een robot stofzuiger dweil, voor een beetje meer wel ‘een beetje extra’.

Hoe wij testen

Jij zoekt de beste robotstofzuiger. Maar die zoektocht is immens. Er is immers zoveel aanbod en aangezien het toch vaak een stevige investering is wil je direct de beste robotstofzuiger met dweilfunctie.

Daarom is er Ubari. Wij hebben een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste robotstofzuigers met dweil functie. Hierbij kijken we kritisch naar prestaties, prijs en natuurlijk ook naar gebruikerservaringen. Zodoende vind jij eenvoudig de beste robotstofzuiger met dweil functie die aansluit bij jouw wensen en eisen.

Veelgestelde vragen over de beste robotstofzuiger

Hoe werkt een robotstofzuiger met dweil functie?

Een robot stofzuiger met dweil lijkt vaak op een pannenkoek. Het is een platte stofzuiger zonder slang en/of snoeren. Een robotstofzuiger met dweilfunctie kan zelfstandig stofzuigen en dweilen en werkt op een accu. Vaak is er ook een laadstation aanwezig waar een robot stofzuiger die tevens kan dweilen, zelfstandig naar terug kan keren. Je kunt een robotstofzuiger en automatische dweil zo programmeren, dat deze op verschillende momenten en plekken stofzuig en dweilt.

Wat is de beste robot met dweilfunctie?

De beste robot stofzuiger met dweil, dat is niet één type model of merk. Een robotstofzuiger met dweil functie die voor jou de beste koop is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede robotstofzuiger en dweil is volgens ons in ieder geval een robotstofzuiger die vlot, maar accuraat stofzuigt en dweilt. Verder niet teveel herrie maakt en duurzaam in gebruik is.

Wat doet een robotstofzuiger met dweil?

Een robotstofzuiger met dweilfunctie die stofzuigt en dweilt zelfstandig, heeft dus jouw hulp (bijna) niet nodig. Want je zult de robotstofzuiger met dweil wel zelf moeten programmeren en/ of instrueren waar en wanneer stof te zuigen en te dweilen. Maargoed, als dat alles is?!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een robotstofzuiger met dweilfunctie?

Wanneer je van plan bent een robotstofzuiger met dweilfunctie aan te schaffen, is het handig je in te lezen over de accuraatheid, snelheid, duurzaamheid en ook oppervlakte die een robotstofzuiger kan stofzuigen en dweilen. Afhankelijk welke specificaties voor jou belangrijk zijn en hoe groot de oppervlakte is die jouw robotstofzuiger en dweil moet afleggen, kun je bekijken wat voor jou de beste robot stofzuiger met dweil is.

Beste robot stofzuiger met dweilfunctie, de eindconclusie

De robotstofzuiger met dweil functie beste koop is uiteraard ook een goede robotstofzuiger dweil, deze eigenschappen gaan hand in hand. Bij het uitzoeken van een beste robotstofzuiger met dweilfunctie, omdat je een stofzuiger en dweil in een wilt, zijn er sowieso 5 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten van een stofzuiger en dweil in 1 hieronder voor je uit. Want een robot stofzuiger en dweilen, wie wil daar nou geen hulp bij!?

Het bereik 

Wanneer je op zoek gaat naar een robot stofzuiger die kan dweilen, dan is het handig om eerst te checken wat het bereik is van de robot met dweilfunctie die jij op het oog hebt. Welke oppervlakte moet de robotstofzuiger dweilen en stofzuigen? En kan deze dat aan? Een zijsprongetje, is de stofzuiger met dweilen die jij op het oog hebt geschikt voor jouw kantoor of thuis vloer? Lees daar hieronder even wat meer over! 

Het soort vloer

Bijna alle robotstofzuigers hebben een prima bereik, doen hun werk prima als het gaat om gladde en harde vloeren. Maar bij tapijt of vloerkleden ligt dit nog wel eens een beetje anders. Kunnen ze vastlopen bijvoorbeeld. Je zult in het geval van tapijt of vloerbedekking, de specs van de robotstofzuiger met dweilfunctie die je op het oog hebt echt even goed moeten raadplegen, alvorens tot aanschaf over te gaan.

App, ja of nee?

Wat dacht je van een beste robotstofzuiger met dweilfunctie én app? Wil jij je robot dweil graag bedienen middels app? Dat kan, maar zeker niet bij en met alle robotstofzuigers met dweilfunctie. Een robot stofzuiger met dweil wordt ‘smart’ genoemd wanneer er een wifi verbinding mogelijk is. Dit is vooral handig wanneer je niet veel thuis of op kantoor bent om schoon te maken en graag ‘op afstand’ wilt besturen. Aan deze slimme robotstofzuigers met dweilfunctie hangen overigens wel hogere prijskaartjes.

Laadstation of laadkabel

Een stofzuiger dweil robot kan worden opgeladen door een laadkabel of een laadstation. Instapmodellen stofzuiger en dweil in één moet je over het algemeen laden door een laadkabel of een laadstation, waar je de robotstofzuiger en dweil zelf naartoe rijdt of inzet. 

Wanneer je een wat luxer model robotstofzuiger met dweilfunctie wilt kopen, dan heb je kans dat deze zelf naar een laadstation rijdt wanneer de accu (bijna) leeg is. In sommige gevallen zal een wat duurdere robot dweil stofzuiger zijn werk weer zelfstandig hervatten op het moment dat deze opgeladen is. Wat een luxe he!

Navigatie?  

Als laatste willen we de mogelijkheid tot navigatie nog even met je bespreken. We horen je denken, een ‘robot stof en dweil’ die kan navigeren? Ja, zeker! Er zijn robotstofzuigers met dweil functie op de markt die de ruimte in kaart kunnen brengen en zodoende een route kunnen vastleggen. De wat duurdere modellen robot dweil robot die deze mogelijkheden hebben, maken een 3D kaart van de ruimte (door middel van laser) en kunnen zo zeer secuur en gestructureerd hun werk doen! 

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com
blokker.nl

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

eziclean.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com
blokker.nl