Beste DAB+ radio van 2023

Top 5 best geteste DAB+ radio’s volgens onze experts

Geschreven door: Jordy Leussink
— Laatste update: 4 januari 2023 @15:21

beste_dab_+_radio

Jij bent op zoek naar de beste DAB+ radio? Lees dan snel verder. Binnen 1 minuut vind jij namelijk de DAB+ radio van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Onze experts hebben maar liefst 12 DAB+ radio’s uitgebreid getest en vergeleken. Na 9 uur onderzoek is JBL Tuner 2 als beste DAB+ radio uit de test gekomen. Klik hier voor de top 5 beste DAB+ radio’s van dit moment. In dit artikel geven onze experts 5 tips voor het kopen van een DAB+ radio. Wist je bijvoorbeeld dat de beste DAB+ radio zeer compact maar krachtig is? Lees snel verder…

#1 Beste DAB+ radio
JBL Tuner 2 – Draagbare DAB+ Radio Met Bluetooth – Wit. Draagbare DAB+

Draagbare DAB+

Een zeer compact maar krachtige DAB plus radio van JBL. Ook te gebruiken als bluetooth radio waar jij dat maar wilt. De ingebouwde accu is volgeladen klaar voor 15 uur luisterplezier.

Ubari vergelijkt dagelijks prijzen.
Laagste prijs vandaag:

€83 bij bcc.nl
bcc.nl (€83,00)

Naar de top 5

Top 5 beste DAB+ radio’s van dit moment

Hoe komt deze top 5 DAB+ radio’s tot stand?

9 uur getest door experts Onze experts hebben 12 DAB+ radio’s uitvoerig getest en vergeleken.

12 DAB+ radio’s vergeleken Beoordeling op basis van prijs, kwaliteit, eigenschappen en ervaringen van gebruikers.

Onafhankelijk onderzoek Onze experts vergelijken onafhankelijk alle merken en webshops.

Altijd de laagste prijs De producten in deze top 5 DAB+ radio’s worden dagelijks gecontroleerd op de laagste prijs.

 1. 1. JBL Tuner 2 – Draagbare DAB+ Radio Met Bluetooth – Wit

  #1 Beste DAB+ radio
  JBL Tuner 2 – Draagbare DAB+ Radio Met Bluetooth – Wit. Draagbare DAB+

  Draagbare DAB+

  Een zeer compact maar krachtige DAB plus radio van JBL. Ook te gebruiken als bluetooth radio waar jij dat maar wilt. De ingebouwde accu is volgeladen klaar voor 15 uur luisterplezier.

  €83 bij bcc.nl
  bcc.nl (€83,00)
 2. 2. DAB radio met Bluetooth – Audizio Milan

  #2 Beste koop DAB+ radio
  DAB radio met Bluetooth – Audizio Milan. Retro DAB+ radio

  Retro DAB+ radio

  Een stijlvolle DAB plus radio die ook geschikt is als bluetooth radio. De ingebouwde accu laat jou overal muziek luisteren, uit onze test blijkt dat de accu ongeveer 10 uur mee gaat.

  €59 bij bol.com
  bol.com (€59,00)
 3. 3. Sony XDR-S61D – DAB+ Radio – Zwart

  #3 Meest veelzijdige DAB+ radio
  Sony XDR-S61D – DAB+ Radio – Zwart. Met ingebouwde wekkerradio

  Met ingebouwde wekkerradio

  Een zeer compacte DAB+ radio met een prima geluid. De radio ontvangst is kraakhelder. Dat er geen ingebouwde accu in zit vinden wij niet optimaal.

  €99,97 bij bcc.nl
  bcc.nl (€99,97)
 4. 4. Soundmaster NMCDAB990GOLD – Stereo DAB+

  #4 Mooiste retro DAB+ radio
  Soundmaster NMCDAB990GOLD – Stereo DAB+. Moderne nostalgie

  Moderne nostalgie

  Een echte eyecatcher, dat durven wij wel te zeggen. De bouwkwaliteit is erg goed te noemen en zo ook het geluid. Je verbindt eenvoudig je telefoon of speelt een CD af. Deze radio DAB+ werkt alleen op lichtspanning.

  €213,99 bij bol.com
  bol.com (€213,99)
 5. 5. Caliber HPG319DAB Draagbare radio DAB+

  #5 Meest compact DAB+ radio
  Caliber HPG319DAB Draagbare radio DAB+. Ook als wekker

  Ook als wekker

  Een zeer compacte DAB+ radio die met zijn 300 gram de perfecte reisgenoot is. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 8 uur. Het geluid is prima, verwacht echter geen kamervullend geluid.

  €35 bij bol.com
  bol.com (€35,00)

Wat is de beste koop DAB radio? Info die je niet mag missen!

De Digital Audio Broadcast radio (DAB radio) die voor jou het beste is, is niet perse de beste DAB+ radio 2021 of de beste DAB+ radio 2022. Het gaat in deze wat ons betreft ook niet alleen om de beantwoording van de vraag wat de DAB radio beste getest is. 

Een ‘Digital Audio Broadcast radio’, verder te noemen DAB+ radio beste koop zorgt voor veel muziek en luister plezier! In deze koopgids bespreken we de top 5 beste DAB radio’s van dit moment. Leuk dat je meeleest!

Een DAB+ Radio die voldoet aan jouw specifieke wensen, dat is de beste DAB+ Radio. Voor jou persoonlijk dus. En daar gaat het uiteindelijk om. Een DAB radio beste koop voor jou.

Dat is misschien wel een draagbare DAB+ radio, een DAB+ tafelradio of een DAB+ radio met bluetooth en aux. We zetten in deze koopgids een aantal vergelijkingen op een rijtje voor wat betreft DAB+ radio’s, zodat jij jouw beste DAB+ radio kan vinden!

Zo hebben we een top 5 samengesteld die onder andere draait om de vraag, ‘wat is de beste DAB+ radio (van dit moment)’? We bespreken de beste DAB+ Radio, de DAB+ radio die het beste beoordeeld wordt én de ‘best buy’. Die laatste hoeft niet perse een goedkope DAB radio + te zijn, maar heeft wel een scherpe prijs kwaliteit verhouding en wordt daardoor de DAB+ radio beste koop genoemd. Ook geven we inzicht in hoe de informatie in deze blog tot stand is gekomen. 

Tot slot, er zijn enkele belangrijke aandachtspunten en overwegingen die we verderop in deze koopgids nog met je willen doornemen voordat je een DAB+ radio gaat kopen. Nu eerst door naar de top 5!

De top 5 DAB+ radio nader bekeken

Zoals al eerder in deze koopgids aangekondigd, hebben wij een top 5 beste DAB+ radio’s voor je samengesteld. Dit om de zoektocht naar de voor jou beste koop DAB+ Radio te vergemakkelijken. En dat is prettig, gezien de uitgebreide keuze die er is.

Nummer 1:

Deze allerbeste DAB+ radio is draagbaar en dus heel erg gemakkelijk mee te nemen of te verplaatsen. Naar/ in de keuken, kantoor, woonkamer, het zwembad of het park. Je kunt je favoriete DAB/DAB+/FM-radiostations dus overal luisteren. Deze DAB+ radio is een compacte beste DAB+ radio met kristalhelder geluid, bluetooth en 12 uur afspeeltijd. 

Schakel snel naar je favoriete zenders dankzij 5 vooraf ingestelde knoppen en eenvoudig leesbare zenderinformatie op het scrollende lcd-scherm. De radio is IPX7-waterproof en is dus bestand tegen een eventuele regenbui. Ideaal voor wat betreft het Nederlandse weertype dus.

Nummer 2:

Wanneer een DAB+ radio een beste koop stempel krijgt, wordt er gekeken naar onder andere de combinatie prijs, kwaliteit en populariteit voor wat betreft een DAB+ radio. Het gaat in deze dus niet zozeer om een goedkope DAB+ radio aanbieding, maar is een combinatie van bovenstaande factoren.

Deze DAB+ / DAB radio ontvangt jouw favoriete radiozender(s) geheel digitaal. De ingebouwde accu maakt het mogelijk om deze DAB (+) Radio werkelijk overal te kunnen gebruiken. De compacte behuizing zorgt ervoor dat je hem tevens makkelijk mee kunt nemen. 

Deze beste koop DAB Radio heeft bluetooth, is een draadloze DAB+ radio, kan meerdere voorkeurzenders opslaan, heeft een kleurendisplay, je kunt een hoofdtelefoon aansluiten en er is een Aux uitgang. Ook heeft deze beste koop DAB(+) radio een sleeptimer en kan zichzelf uitschakelen. Super geschikt voor op kantoor of thuis. Wat wens je nog meer?

Nummer 3:

De DAB radio (+) die het beste beoordeeld wordt (aan de hand van review gemiddelden), mag zich de best beoordeelde DAB+ radio noemen. Dat is op zich geen hogere wiskunde, toch? 

Deze best beoordeelde DAB+ radio is wederom een draagbare radio die je makkelijk meeneemt, ook naar kantoor. Deze Sony DAB+ radio heeft best wat body, maar is toch compact te noemen. Mocht je deze best beoordeelde DAB+ radio liever gewoon thuis gebruiken, sluit de radio dan aan via de meegeleverde netstroomadapter. 

Val je graag in slaap met muziek? Stel dan gemakkelijk in wanneer de radio zichzelf uitschakelt. Ook kan je deze DAB+ radio gebruiken als wekkerradio die je ’s ochtends wekt met je favoriete ochtendprogramma. Stel onder de vijf voorkeurs-knoppen je favoriete radiozenders in om snel en gemakkelijk te kunnen luisteren of switchen naar jouw favoriete muziek(zender).

Met een score van 4,8 van de 5 sterren wordt deze DAB+ radio bijzonder goed beoordeeld door zijn gebruikers op onder andere de kraakheldere ontvangst en het gebruiksgemak.

Nummer 4:

Deze beste koop DAB radio (+) met een prijskaartje in een wat hoger prijssegment is zijn geld meer dan waard. Niet alleen de geluidskwaliteit is ronduit geweldig, ook het fraaie design en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een luxueuze uitstraling. Daarom bij uitstek ook geschikt voor zakelijk gebruik, op kantoor bijvoorbeeld.

Een echte eyecatcher passend in elk interieur, zowel op kantoor dus, maar ook thuis natuurlijk. Onder andere voorzien van DAB+: méér radiozenders, méér gemak en digitale geluidskwaliteit. Het gemak bestaat onder andere uit de informatieverstrekking via het display. 

Het afstemmen van zenders gaat niet op frequentie, maar op naam. Dit maakt het vinden van favoriete radiozenders een stuk eenvoudiger. Deze DAB radio is voorzien van bluetooth. Hiermee kun je eenvoudig een smartphone of tablet koppelen en met deze DAB + Radio laten communiceren. Kortom: een apparaat met vele mogelijkheden

Nummer 5:

Met deze beste koop DAB+ radio met een zacht prijskaartje van net boven de 30 euro luister je overal naar de radio in hoge geluidskwaliteit. Dankzij zijn compacte formaat stop je hem zo in je tas, op weg naar het strand, maar ook naar kantoor, het park of op vakantie.

Omdat je de mogelijkheid hebt tot 10 preset zenders, zoek je heel eenvoudig de zender op waar jij op dat moment zin in hebt. Zonder dat je alle frequenties langs hoeft te gaan. Voor nog betere ontvangst beschikt deze DAB+ radio over een uitschuifbare antenne en over  Radio Data System (RDS). Dit zorgt voor extra aanvullende informatie die via de ether wordt ontvangen. Denk aan informatie over de zender of artiest waar je naar luister of de tijd en datum. Hier merk je verder niks van als luisteraar en de informatie wordt duidelijk op het LCD scherm weergegeven.

Uiteindelijk is en blijft het belangrijk om goed te bedenken waar jouw eigen wensen en voorkeuren liggen voor wat betreft een beste koop DAB+ Radio. Wil je een DAB+ radio met cd speler? Een DAB+ radio met bluetooth, of wellicht specifiek een DAB+ radio kopen van Philips bijvoorbeeld?

Hoe het ook zij, je beslist zelf welke DAB+ radio voor jou het beste is. We hopen je met deze top 5 DAB+ Radios in ieder geval een eind op weg te hebben geholpen voor wat betreft het inkaderen van keuzes. Want de keuze is reuze. En juist dat gegeven maakt filteren en kiezen niet altijd makkelijker.

​In de volgende alinea vertellen we je wat uitgebreider over de verschillen in goede DAB+ radio’s en mogelijkheden en keuzes die er te maken zijn. Dit alles om je te helpen bij het vinden van de voor jou beste radio DAB+!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een DAB+ radio

Wanneer je op zoek bent naar de voor jou beste koop DAB+ radio, dan is het handig dat je helder hebt welke keuzes er zijn.

We hopen dat deze koopgids daartoe al heeft bijgedragen voor je. Dit maakt de zoektocht en de uitkomst, het vinden van de beste DAB+ radio, tot een succes. Punten van aandacht in deze zijn de volgende.

beste_dab_plus_radio_02

Hoe werkt een DAB+ radio

 Een DAB+ radio, voluit Digital Audio Broadcast radio, is een Europees digitaal radio

 signaal. Je hebt dankzij het digitale signaal die je DAB+ radio kan ontvangen keuze uit veel meer radiozenders dan enkel FM zenders/ frequenties, en dat zonder ruis, maar met een kraakhelder geluid en dito ontvangst.

Je eigen voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een DAB+ radio is het handig om eerst helder te hebben wat je eigen wensen zijn. Wil je een DAB+ radio met cd-speler, een DAB+ radio met bluetooth, een DAB+ radio met wifi wellicht, of een DAB+ radio van een specifiek merk, een DAB+ radio van Philips bijvoorbeeld.

En zo zijn nog meer persoonlijke zaken en voorkeuren te bedenken wanneer je een DAB+ radio gaat kopen. Feit is dat het verstandig is om voor aanschaf dus even na te denken over je specifieke wensen. Want de keuze voor wat betreft een DAB+ radio is best groot. Dit maakt beslissen over welke DAB+ radio voor jou de beste koop is, niet per definitie makkelijker.

Het gebruiksdoel

Het gebruiksdoel van een DAB+ radio is over het algemeen vrij duidelijk, je wilt lekker veel en vaak muziek kunnen luisteren. Een groot aanbod van zenders en een kraakhelder geluid.

Maar wil jij je DAB+ radio ook mee op pad nemen? Dan is een draagbare DAB+ radio namelijk wel makkelijk. 

Of wil jij specifiek muziek vanaf je laptop of mobiel kunnen afspelen? Een DAB+ radio met wifi of een DAB+ radio met bluetooth is dan noodzakelijk. Wellicht ben je wel op zoek naar een DAB+ radio voor op kantoor. We snappen dat dan ook het design belangrijk kan zijn. Denk dus ook na over je specifieke gebruiksdoel voor aanschaf. Dit om zo de voor jou beste DAB+ radio te kunnen kopen.

Draagbaar of niet?

In de vorige alinea kwam het al even kort ter sprake. Wanneer je op zoek bent naar een DAB+ radio, is het handig te bedenken of je deze mee wilt kunnen nemen. 

Wanneer dat het geval is, pas een draagbare DAB+ radio goed bij je. Over het algemeen is een draagbare DAB+ radio een compacte DAB+ radio, die werkt op batterijen of een oplaadbare accu heeft. En dat is wel zo handig, wanneer je ermee op pad wilt.

Wifi mogelijkheden

Een DAB+ radio heeft over het algemeen geen standaard wifi, maar ze zijn er wel, DAB+ radio’s met wifi. Het grote voordeel voor wat betreft internetradio is dat je kunt luisteren naar zenders wereldwijd. Onbeperkt en helemaal gratis.

Een DAB+ radio met wifi wordt gezien als extra optie en is over het algemeen wel wat duurder dan een DAB+ radio zonder wifi. Toch hangt de hoogte van de prijs voornamelijk samen met de overige opties die een DAB+ radio wel of niet heeft.

Bluetooth en aux

Los van DAB+ en FM, kun je ook op andere wijzes muziek ontvangen en luisteren met een DAB+ radio. Via bluetooth bijvoorbeeld. Je telefoon, laptop of tablet kun je dan verbinden met je DAB+ radio middels deze bluetooth. Muziek die op deze apparaten staat kun je dan beluisteren via je DAB+ radio. Super handig! Ook kun je een speaker laten connecten met je DAB+ radio wanneer bluetooth aanwezig is.

Wanneer een DAB+ radio een aux aansluiting heeft, kan deze DAB+ radio worden aangesloten middels een audio kabeltje met desbetreffend apparaat waar je muziek van wilt afspelen.

DAB+ radio kopen en kosten

Een DAB+ radio kopen, je kunt het in deze zo duur maken als je zelf wilt. De prijskaartjes die ‘hangen’ aan de verschillende DAB+ radio’s die er op de markt te koop zijn, verschillen behoorlijk van elkaar. Dat laat de top 5 in deze koopgids ook wel zien. Een hoge(re) prijs hangt over het algemeen samen met meer functies, opties en mogelijkheden.

Of een DAB+ radio goed is, hangt zeker niet (altijd) samen met het hoogste prijskaartje. Het is daarom nuttig om vooraf te bepalen wat je budget is. Ben je op zoek naar DAB+ radio beste koop die best iets meer mag kosten, of ga je liever voor een goedkope DAB+ radio?

Prijs zegt dus overigens zeker niet altijd iets over kwaliteit. Een goedkope DAB+ radio kan voor jou wel de meest ideale DAB+ radio zijn. Maar feit is, voor een beetje meer krijg je vaak wel ‘een beetje extra’.

beste_dab_plus_radio

Hoe wij onafhankelijk en eerlijk testen

Jij zoekt een goed DAB+ radio, of misschien wel de beste DAB+ radio. Jij wilt kraakhelder geluid uit je radio en gaat graag met de tijd mee. Maar hoe kies je nu een goede DAB+ radio? Het aanbod is gigantisch. Niet alleen qua merken maar ook qua soorten.

Je zit hier goed in je zoektocht. Wij zochten op basis van eigen onderzoek, reviews en specificaties de 5 beste DAB plus radio’s die er momenteel te vinden zijn. Voor elk wens en portemonnee is er wel een te vinden. Succes met uitkiezen!

Veelgestelde vragen over een DAB+ radio

Wat is een DAB+ radio?

Een DAB + radio, voluit Digital Audio Broadcast radio, is een Europees digitaal radio signaal. Je hebt dankzij het digitale signaal geen last meer van ruis en kunt naast FM zenders, nog veel meer andere zenders beluisteren. Zonder moeite of gedoe, keuze te over en goede geluidskwaliteit.

 

Wat is de beste DAB+ radio?

De beste DAB+ radio, dat is niet één type model of merk. Een DAB+ radio die voor jou de beste koop is, is een persoonsgebonden keuze. Een goede DAB+ radio is volgens ons in ieder geval een DAB radio die gebruiksvriendelijk is, je voorziet van veel muziek(zenders) en helder geluid. Tevens een flinke tijd meegaat ook.

Hoe werkt een DAB+ radio?

Een DAB+ radio is een ontvanger van kanalen, eigenlijk net als met een televisie. Je kunt tussen verschillende kanalen/ zenders kiezen en net als met televisie, zappen!  Je zapt tussen radiostations en hoeft niet bezig te zijn met de juiste golflengte, ook wel FM genoemd, die op jouw locatie van toepassing is. Praktisch dus en het zorgt voor een goede ontvangst!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een DAB+ radio?

Wanneer je van plan bent een DAB+ radio te kopen, dan is het handig om je eigen wensen en eisen lijstje af te vinken. Wij raden je verder aan om te letten op gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de afmetingen. Past de DAB+ radio qua formaat op de plek waar jij hem bedacht had?

Waar koop ik de beste DAB+ radio?

Een DAB+ radio kun je zowel offline (in megastores) als online kopen. Wanneer je (online) op zoek bent naar een groot assortiment, een duidelijke website en goede klantvriendelijkheid, dan komt de website van bol.com uitstekend uit de bus.

Beste DAB+ radio, de eindconclusie

De DAB+ radio beste koop is uiteraard ook een goede DAB+ radio, deze eigenschappen gaan hand in hand bij het uitzoeken van een beste DAB+ radio, of het nou een DAB+ radio aanbieding is, een DAB+ autoradio is of een DAB+ radio voor thuis of op kantoor. 

Er zijn sowieso 3 zaken waar je op moet letten alvorens definitieve aanschaf. We lichten de belangrijkste aandachtspunten hieronder voor je uit!

Draagbaar of niet?

Wanneer je op zoek bent naar een DAB+ radio, is het handig te bedenken of je deze mee wilt kunnen nemen. Wanneer dat het geval is, pas een draagbare DAB+ radio wellicht goed bij je. Over het algemeen is een draagbare DAB+ radio een compacte DAB+ radio, die werkt op batterijen of een oplaadbare accu heeft. En dat is wel zo handig, wanneer je ermee op pad wilt. Want met een DAB+ radio met (verleng)snoer in het park zitten, in de auto of aan het zwembad, dat is niet zo handig.

Wifi?

Een DAB+ radio heeft over het algemeen geen standaard wifi, maar ze zijn er wel, DAB+ radio’s met wifi. Het grote voordeel voor wat betreft internetradio is dat je kunt luisteren naar zenders wereldwijd. Onbeperkt en helemaal gratis.

Een DAB+ radio met wifi wordt gezien als extra optie en is over het algemeen wel wat duurder dan een DAB+ radio zonder wifi. Toch hangt de hoogte van de prijs voornamelijk samen met de overige opties die een DAB+ radio wel of niet heeft. Hieronder spreken we de optie bluetooth (en aux) nog even wat verder met je door.

Bluetooth en aux

Los van DAB+ en FM, kun je ook op andere wijzes muziek ontvangen en luisteren met een DAB+ radio. Via bluetooth bijvoorbeeld. Je telefoon, laptop of tablet kun je dan verbinden met je DAB+ radio middels deze bluetooth. Muziek die op deze apparaten staat kun je dan beluisteren via je DAB+ radio. Super handig! Ook kun je een speaker laten connecten met je DAB+ radio wanneer bluetooth aanwezig is.

Wanneer een DAB+ radio een aux aansluiting heeft, kan deze DAB+ radio worden aangesloten middels een audio kabeltje met desbetreffend apparaat waarvan je muziek wilt afspelen. Hetzelfde verhaal eigenlijk als met bluetooth, alleen dan met snoertje!

Het einde van deze koopgids nadert. We hebben getracht je te helpen bij de keuze voor wat betreft de beste DAB+ radio en je uitgelegd dat de DAB+ radio beste koop of een DAB+ radio beste getest, niet perse de beste koop DAB+ Radio voor jou hoeft te zijn. Het aanbod is best groot en juist wanneer er veel keuze is, is een keuze maken niet altijd eenvoudig. 

We hopen dat de 3 aandachtspunten in bovenstaande alinea en dat de top 5 in deze koopgids je hiermee wel een eind op weg helpen of hebben geholpen.

De 5 beste DAB+ radio’s die beschreven zijn in deze koopgids vind je hieronder nogmaals op een rijtje:

 1. 1. JBL Tuner 2 – Draagbare DAB+ Radio Met Bluetooth – Wit

  #1 Beste DAB+ radio
  JBL Tuner 2 – Draagbare DAB+ Radio Met Bluetooth – Wit. Draagbare DAB+

  Draagbare DAB+

  Een zeer compact maar krachtige DAB plus radio van JBL. Ook te gebruiken als bluetooth radio waar jij dat maar wilt. De ingebouwde accu is volgeladen klaar voor 15 uur luisterplezier.

  €83 bij bcc.nl
  bcc.nl (€83,00)
 2. 2. DAB radio met Bluetooth – Audizio Milan

  #2 Beste koop DAB+ radio
  DAB radio met Bluetooth – Audizio Milan. Retro DAB+ radio

  Retro DAB+ radio

  Een stijlvolle DAB plus radio die ook geschikt is als bluetooth radio. De ingebouwde accu laat jou overal muziek luisteren, uit onze test blijkt dat de accu ongeveer 10 uur mee gaat.

  €59 bij bol.com
  bol.com (€59,00)
 3. 3. Sony XDR-S61D – DAB+ Radio – Zwart

  #3 Meest veelzijdige DAB+ radio
  Sony XDR-S61D – DAB+ Radio – Zwart. Met ingebouwde wekkerradio

  Met ingebouwde wekkerradio

  Een zeer compacte DAB+ radio met een prima geluid. De radio ontvangst is kraakhelder. Dat er geen ingebouwde accu in zit vinden wij niet optimaal.

  €99,97 bij bcc.nl
  bcc.nl (€99,97)
 4. 4. Soundmaster NMCDAB990GOLD – Stereo DAB+

  #4 Mooiste retro DAB+ radio
  Soundmaster NMCDAB990GOLD – Stereo DAB+. Moderne nostalgie

  Moderne nostalgie

  Een echte eyecatcher, dat durven wij wel te zeggen. De bouwkwaliteit is erg goed te noemen en zo ook het geluid. Je verbindt eenvoudig je telefoon of speelt een CD af. Deze radio DAB+ werkt alleen op lichtspanning.

  €213,99 bij bol.com
  bol.com (€213,99)
 5. 5. Caliber HPG319DAB Draagbare radio DAB+

  #5 Meest compact DAB+ radio
  Caliber HPG319DAB Draagbare radio DAB+. Ook als wekker

  Ook als wekker

  Een zeer compacte DAB+ radio die met zijn 300 gram de perfecte reisgenoot is. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 8 uur. Het geluid is prima, verwacht echter geen kamervullend geluid.

  €35 bij bol.com
  bol.com (€35,00)

Met hoeveel punten zou jij dit artikel waarderen?

Door dit even door te geven weten wij of er iets is wat te verbeteren is óf dat we een feestje kunnen vieren met je 5 sterren 🙂

Bedankt voor je stem!

2 mensen beoordeelden dit artikel met een 5.0

Als hoofdredacteur publiceer ik dagelijks de bevindingen van ons team van experts in de vorm van uitgebreide koopgidsen die jou helpen bij het maken van keuzes. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jij tijd en geld kunt besparen in jouw zoektocht naar het beste product.